Poznaje, to na pewno LucekLouCyphre pisze:mag098, ekhmmm![]()
)

Ludwiku ależ to małżonka Daniela. Tylko na Boga nie pytaj - kto to jest Daniel

Poznaje, to na pewno LucekLouCyphre pisze:mag098, ekhmmm![]()
)
UUU to uważaj ,żeby nie przesadzić to podobno szkodzi na wątrobęGrzesiek_67 pisze:LouCyphre,
Podobno mam być na "Colce" - WYŁĄCZNIE !!!
No właśnie kto jest DanielGrzesiek_67 pisze:
. Tylko na Boga nie pytaj - kto to jest Daniel
musiałeś no musiałeś, już zapomniałem a teraz znowu w lustro przez jakiś czas nie będę mógł spojrzećLouCyphre pisze:
burat, Ale do tańca to masz geny murzyńskie jak nic ...![]()
LouCyphre pisze:
danikl, Przyjm "piątaka" od mojej skromnej osoby.
Jakoś się doturlaliśmyJak minęła podróż ?
patrz..a ze mnąkanalia nie chciał iść "na wymianę"LouCyphre pisze:burat, Staary życie mi uratowałeś, odmroziłbym sobie wszystko gdyby nie ta Twoja sukienka z numerami. Szacun i wieeelkie dzięki
o colce?? sadystki!!! Griszu..mam Twoja wyrzynarkęwięc pretekst masz bo zawszemozesz właśnie potrzebować zeby rzeżbić taras :) kawałek dmuchanego materaca też się znajdzie..jak coś to dawajGrzesiek_67 pisze:Jutro FamiliadyChlejady - Asi imieninourodziny. Podobno mam być na "Colce" - WYŁĄCZNIE !!! W ogóle mam przesrane w chacie na dobre 7 lat![]()
najgorzej się słucha, mówię to ja coma glosjak Myszka Mickeyburat pisze:nie no spoko jednak cały czas staram się zapomnieć ten widokponoć siebie zawsze najgorzej się ogląda
no rzesz ty ,a kiedym to ja głupi taką propozycyję dostał i odmówił idę się sam strzelić w pyskMoniqa pisze:
patrz..a ze mnąkanalia nie chciał iść "na wymianę"![]()
Moniqa pisze: patrz..a ze mnąkanalia nie chciał iść "na wymianę"
patrz..a ze mnąkanalia nie chciał iść "na wymianę"LouCyphre pisze:burat, Staary życie mi uratowałeś, odmroziłbym sobie wszystko gdyby nie ta Twoja sukienka z numerami. Szacun i wieeelkie dzięki
o colce?? sadystki!!! Griszu..mam Twoja wyrzynarkęwięc pretekst masz bo zawszemozesz właśnie potrzebować zeby rzeżbić taras :) kawałek dmuchanego materaca też się znajdzie..jak coś to dawajGrzesiek_67 pisze:Jutro FamiliadyChlejady - Asi imieninourodziny. Podobno mam być na "Colce" - WYŁĄCZNIE !!! W ogóle mam przesrane w chacie na dobre 7 lat![]()
najgorzej się słucha, mówię to ja coma glosjak Myszka Mickeyburat pisze:nie no spoko jednak cały czas staram się zapomnieć ten widokponoć siebie zawsze najgorzej się ogląda
no co za tuman!!LouCyphre pisze:mag098, ekhmmm![]()
)
Coś Ci sie przyśniłoKruszyn pisze:Moniqa, myszxy na kostkach,to juz nie pij bo dwa razy post ten sam napisałaś
Myśl zła nie jestMoniqa pisze:o colce?? sadystki!!! Griszu..mam Twoja wyrzynarkęwięc pretekst masz bo zawszemozesz właśnie potrzebować zeby rzeżbić taras :) kawałek dmuchanego materaca też się znajdzie..jak coś to dawajGrzesiek_67 pisze:Jutro FamiliadyChlejady - Asi imieninourodziny. Podobno mam być na "Colce" - WYŁĄCZNIE !!! W ogóle mam przesrane w chacie na dobre 7 lat![]()
![]()
pucio pucioGrzesiek_67 pisze: A na razie, na dobry dzień dobry ode mnie dla Pani Moniki z II turnusu wczasów FWP w Kluczborku
ekhmmm.... LouCyphre.... aż strach się odezwaćLouCyphre pisze:mag098, ekhmmm![]()
)