F1 2011
Re: F1 2011
Pietrow mówi,żenie czuł nóg po wypadku.To nie jest takie hop-siup;czuję/nieczuję. Cosik się jednak z rdzeniem musiało zadziać.Że jest wszystko OK to dobrze,niemniej topoważny incydent i według mnie uciał Pietrowa przynajmniej w następnym GP jest wątpliwy.Zresztą jak mówili o urazie nóg to ja sobie tak pomyślałem raczej o szyi. Fatalne było to uderzenie bo w sumie zadziałały duże opóźnienia bo to była raczej taka czołówka.
A co do widowiska. Oglądam F1 tak ze 20 lat z okładem ale mi się ten sezon niezbyt podoba.KERSY,DRSy , h...we opony.Wolałem erę Schumachera niż Vettela.Kubek wracaj bo się tego oglądać nie da.
A co do widowiska. Oglądam F1 tak ze 20 lat z okładem ale mi się ten sezon niezbyt podoba.KERSY,DRSy , h...we opony.Wolałem erę Schumachera niż Vettela.Kubek wracaj bo się tego oglądać nie da.
W żyłach benzyna,zamiast serca TURBINA.
Co o KERSu i DRS to się zgodzę, ale uważam, że wejście Pirelli z mocniej zróżnicowanymi mieszankami to jedna z lepszych zmian w F1 w ostatnich latach.Jacky X pisze: KERSY,DRSy , h...we opony.
Skąd takie info ? Wszędzie mówili/pisali, że czuł ból po wypadku, dlatego nie opuszczał bolidu.Jacky X pisze: Pietrow mówi,żenie czuł nóg po wypadku.
@WRC fan
Info o braku czucia onet/wp/gazeta. Raczej powszechnie o tym mówili ale wiesz jak jest.Im wszystko jedno co piszą. Ból jest OK. Ktoś powiedział:ból nie rani.Ale brak czucia to niezly ZONK.
Info o braku czucia onet/wp/gazeta. Raczej powszechnie o tym mówili ale wiesz jak jest.Im wszystko jedno co piszą. Ból jest OK. Ktoś powiedział:ból nie rani.Ale brak czucia to niezly ZONK.
A myślałeś,że dzwoniłem do Pietrowa ? Masz pretensje do mnie ? niby skąd mam mieć informacje jak nie z mediów?WRC fan pisze:Dziękuję, nie mam więcej pytańJacky X pisze: Info o braku czucia onet/wp/gazeta
Oczywiście. Rozczarowywujesz mnie.Jacky X pisze: A myślałeś,że dzwoniłem do Pietrowa ?
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Jacky X, no z mediów, ale bardziej "branżowych" i specjalistycznych, a nie przekrojówek, którym momentami z poziomem artykułów blisko do Faktu 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
W końcu coś sie dzieje w F1 .Czarniawy znowu sie popisał 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
No dziś jak ktoś wytypował pierwsza piątkę to niech zasuwa do kolektury i gra w lotto 

ależ wyścig
końcówka mistrzowska

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Fajny wyścig.Szkoda,że Vettel nie zaczepił o bandę.Dobrze,że porządkowy przeżył ,a Szumi klasa.
Ale wyścig
Vettel pokazał jaki jest maister - nie sztuka wygrywać wyścigi jadąc od startu bez presji. Dziś pojawił się Button i zaczęły się problemy ;]
Brawo Button - ktoś pamięta czy kiedykolwiek zwycięzca wyścigu zaliczył 6 wizyt w pit'ach ?

Brawo Button - ktoś pamięta czy kiedykolwiek zwycięzca wyścigu zaliczył 6 wizyt w pit'ach ?

Porządkowi robili sobie jaja, zamiast uciekac w jedna strone to kazdy gdzie indziej ...ciekawe jakich slow używali kierowcy hamując ...
No dziś brakowało Kubicy dopiero człowiek by się ekscytował

Dzisiejszy wyścig pokazał jaką rolę odgrywał dotychczas w wygranych perfekcyjny team, idealne ogniwa, przewidywalne okoliczności. MEGA wyścig,dawno nie było tylu emocji!
Button zrobił piękną robotę, Szumi pokazał że stara gwardia nie do końca zardzewiała a Hamilton..pokazał to co zawsze
Więcej takich eliminacji!

Więcej takich eliminacji!
Massa wyciął niezły numer - opłaca się walczyć do końca.
Wniosek jest jeden, powinni polewać wodą każdy tor.
Wniosek jest jeden, powinni polewać wodą każdy tor.

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
pokazywał ją przez 8 (nie znam się?) lat. Pokazał tylko, że wciąż może skopać tyłkiSo What! pisze: Brawa dla Schumachera W końcu pokazał klasę

Kruszyn pisze:Porządkowi robili sobie jaja, zamiast uciekac w jedna strone to kazdy gdzie indziej ...ciekawe jakich slow używali kierowcy hamując ...![]()
Link: http://youtu.be/jYeS90Mptrs
A wyścigu nie oglądałem, wystarczyło mi Le Mans

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
To był skrót myślowyAlan, Alan, Alan! pisze:pokazywał ją przez 8 (nie znam się?) lat. Pokazał tylko, że wciąż może skopać tyłkiSo What! pisze: Brawa dla Schumachera W końcu pokazał klasę

Zwłaszcza jeden porządkowy stracił pomysł na uciekanie.Dobrze,że w ostatniej chwili rzucił się na zewnętrzną bo już myślałem,że pobiegnie na spotkanie z bolidem.Wpierwszym momencie dreptał od strony do strony.Kruszyn pisze:Porządkowi robili sobie jaja, zamiast uciekac w jedna strone to kazdy gdzie indziej ...ciekawe jakich slow używali kierowcy hamując ...![]()
Jap...ole, mialem stan przedzawalowy na koniec wyscigu !!
Ciesze sie, ze ktos przycisnal Vettela. Szkoda, ze Webber nie stanal na najwyzszym stopniu, szkoda mi Alonso.
Button chyba troche sie naspeedował
, nigdy nie widzialem go tak agresywnego. No i zrobil to, co kiedys Buźka, bedac na ostatniej pozycji, wygral.
Ciesze sie, ze ktos przycisnal Vettela. Szkoda, ze Webber nie stanal na najwyzszym stopniu, szkoda mi Alonso.
Button chyba troche sie naspeedował

Life is a Joke !