I jeszcze do tego blondynkawuecha pisze:So What!,hahaha
hihi no młode i glupie to takie to sie dziwisz
Powitanie
Re: Powitanie
Witam!
Zostałem szczęśliwym posiadaczem Subaru, wiec postanowiłem dołączyć do grona innych szczęśliwych posiadaczy Subaru
Pozdrawiam wszystkich!
Zostałem szczęśliwym posiadaczem Subaru, wiec postanowiłem dołączyć do grona innych szczęśliwych posiadaczy Subaru
Pozdrawiam wszystkich!

pozdrowionka! Wozidełko całkiem zacne! 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
viki50
- 0 gwiazdek
- Auto: Forek 2,5X 2006 automat USA
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Witam serdecznie!!!
Wczoraj spełniło się moje marzenie i jestem posiadaczką subarynki leśnej
. Cieszę się jak dziecko!!! :)
Wczoraj spełniło się moje marzenie i jestem posiadaczką subarynki leśnej
Babcie też kochają Forki :).
-
viki50
- 0 gwiazdek
- Auto: Forek 2,5X 2006 automat USA
Dziękować, dziękować - w końcu jakieś "ruchliwe" autko - moja ave 1,6 już mnie strasznie zmęczyła ;).
Babcie też kochają Forki :).
Witamy nowych!! 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Witam Serdecznie.
Mam na imię Marcin, mam lat 30 :)
Zawodowo siedzę w motocyklach i bardzo je lubię...
Nudząc się pewnego razu w pracy przeglądałem jak 90% facetów ogłoszenia motoryzacyjne :)
Wpadłem w kategorię subaru i już w niej zostałem.
Jako małolat zakochany w rajdach i sukcesach naszych matadorów sam próbowałem sił w KJS poczciwym kaszlem, pojeździłem tam dwa sezony.
Potem był Folkrace i Rally Cross, niestety proza życia zmusiła mnie do rezygnacji ze startów.
Dzisiaj kilka lat później, z bagażem rodzinnym stałem się zajebiście szczęśliwym posiadaczem SUBARU IMPREZA WRX 96r.
Auto jest piękne, szukałem takiego kilka miesięcy, kupiłem wersję JDM.
Historia auta jest taka że 2008r z przebiegiem 150tkm sprowadzone zostało na wysypy brytyjskie, w 2011 przyjechało do polski.
Auto jest w stanie blacharskim bardzo dobrym, skrzynia ok, napędy również, wnętrze zadbane choć trzeba będzie w nim co nieco pozmieniać np. miejsce kierownicy, zawieszenie i hamulce raczej do poprawy, silnik - ma defekt :)
Resztę będę przedstawiał w odpowiednich działach :)
Pozdr.
mk
Mam na imię Marcin, mam lat 30 :)
Zawodowo siedzę w motocyklach i bardzo je lubię...
Nudząc się pewnego razu w pracy przeglądałem jak 90% facetów ogłoszenia motoryzacyjne :)
Wpadłem w kategorię subaru i już w niej zostałem.
Jako małolat zakochany w rajdach i sukcesach naszych matadorów sam próbowałem sił w KJS poczciwym kaszlem, pojeździłem tam dwa sezony.
Potem był Folkrace i Rally Cross, niestety proza życia zmusiła mnie do rezygnacji ze startów.
Dzisiaj kilka lat później, z bagażem rodzinnym stałem się zajebiście szczęśliwym posiadaczem SUBARU IMPREZA WRX 96r.
Auto jest piękne, szukałem takiego kilka miesięcy, kupiłem wersję JDM.
Historia auta jest taka że 2008r z przebiegiem 150tkm sprowadzone zostało na wysypy brytyjskie, w 2011 przyjechało do polski.
Auto jest w stanie blacharskim bardzo dobrym, skrzynia ok, napędy również, wnętrze zadbane choć trzeba będzie w nim co nieco pozmieniać np. miejsce kierownicy, zawieszenie i hamulce raczej do poprawy, silnik - ma defekt :)
Resztę będę przedstawiał w odpowiednich działach :)
Pozdr.
mk
- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!
Witamy serdecznie, i powodzenia we wszystkich zmianach.
Oby auto zdrowe było i długo cieszyło, i Ciebie i nas
Oby auto zdrowe było i długo cieszyło, i Ciebie i nas
In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
agrupa,
witamy serdecznie Marcinie, dużo frajdy z TheForum
Pozdrawiam
Grzegorz
witamy serdecznie Marcinie, dużo frajdy z TheForum
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
agrupa, witamy!
Wrzucaj od razu wątek o swoim samochodzie, bo zacny jest niemiłosiernie... Z początku się zdziwiłem, że z taką zajawką kupiłeś WRXa, ale jak zobaczyłem rocznik, to wszystko stało się jasne. 
-
barteck
- 0 gwiazdek
- Auto: Impreza STI Prodrive 2002
Czesc,
Jestem Bartek, bierny czytacz, ktory w koncu moze sobie pozwolic na WRX. Bede szukal niebieskiej turbowanny z 2002-2005 roku, aby mocno ja potem kochac itp :P
Pozdrawiam wszystkich, ktorzy dokonali dobrego wyboru marki :)
Jestem Bartek, bierny czytacz, ktory w koncu moze sobie pozwolic na WRX. Bede szukal niebieskiej turbowanny z 2002-2005 roku, aby mocno ja potem kochac itp :P
Pozdrawiam wszystkich, ktorzy dokonali dobrego wyboru marki :)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
vcm, barteck, witamy, bawcie się dobrze i nie bójcie pytać. Tu nikt nie banuje, nie karci i nie każe przestrzegać jakichś wydumanych zasad. No i można rozmawiać o nieautoryzowanych warsztatach 
agrupa, vcm, barteck powitaćagrupa pisze: kupiłem wersję JDM.
Auto jest w stanie blacharskim bardzo dobrym, skrzynia ok, napędy również, wnętrze zadbane choć trzeba będzie w nim co nieco pozmieniać np. miejsce kierownicy, zawieszenie i hamulce raczej do poprawy,
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
barteck, w tych rocznikach sedan lepiej jeździ.. No chyba, że potrzebujesz kombi, to co innego
Witamy! 
Witam wszystkich.
Jestem Maciek mieszkam we Wrocławiu, zalogowałem się na "kresce" dopiero dzisiaj, ale subaru mam już prawie dwa lata. Latam Wrx 2002 po delikatnych modach, a właściwie ciągle go doprowadzam do stanu idealnego, ewentualnie delikatnie ulepszam ;)
pozdrawiam wszystkich!
Jestem Maciek mieszkam we Wrocławiu, zalogowałem się na "kresce" dopiero dzisiaj, ale subaru mam już prawie dwa lata. Latam Wrx 2002 po delikatnych modach, a właściwie ciągle go doprowadzam do stanu idealnego, ewentualnie delikatnie ulepszam ;)
pozdrawiam wszystkich!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
potok, witam imiennika z tego samego miasta! 
- rafik555
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru STI my05, Subaru SVX, bugeye 2.0gx, forester 2011, OBK 2008, Impreza 08
Witam serdecznie wszystkich. Nazywam się Rafał i jestem posiadaczem już drugiej subaru, a w rodzinie już 9go subaru począwszy od imprezy skończywszy na SVX :)
Pochodzę z okolic Karpacza.
Pozdrawiam wszystkich
Pochodzę z okolic Karpacza.
Pozdrawiam wszystkich
Proste są dla szybkich samochodów, a zakręty dla szybkich kierowców