E85-FLEXIFUEL

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Re: E85-FLEXIFUEL

Post 3 cze 2011, o 02:38

zara, zara. Wy chcecie powiedzieć tutaj, że ja se moge kupić litra 85% wódeczki na legalu w wawce za jakieś pięć zeta? od dzisiaj głosuję na PO.

Jak się pozbyć benzyny? Z resztą nieważne, mam 3 chemików pod ręką. :mrgreen:

ps. jak to się stanie popularne to Azrael pomyślcie o taniej 'uniwersalnej' (ja wiem co se pomyślisz) mapce. ;-)

Azrael
6 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 3 razy

Post 3 cze 2011, o 08:23

Alan, Alan, Alan! pisze: ps. jak to się stanie popularne to Azrael pomyślcie o taniej 'uniwersalnej' (ja wiem co se pomyślisz) mapce.

Nasze "mapki" już są tanie, szczególnie przy kosztach wybuchniętego motoru.

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Post 3 cze 2011, o 08:59

Jeździ sporo Saab-ów tzw flexifuel , rozumiem ,iż mają one specjalne mapy , komputer rozpoznaje paliwo jakie zalałeś i przestawia mapkę . Ciekawe :idea:

Jacky X
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: STi MY06 SPEC D
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 3 cze 2011, o 12:21

Piter 35 pisze:Jeździ sporo Saab-ów tzw flexifuel , rozumiem ,iż mają one specjalne mapy , komputer rozpoznaje paliwo jakie zalałeś i przestawia mapkę . Ciekawe :idea:

A kto powidział,że albo się jeździ na Pb95 albo na E85 ???? Przecież przeciętny zjadacz chleba tankuje na chybił trafił i jeździ na PB95>X<E85. Zatem bardziej by się sprawdzał silnik bardzo uniwersalny niż 2 wariantowy.
W żyłach benzyna,zamiast serca TURBINA.

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Post 3 cze 2011, o 12:32

Jacky X pisze: Zatem bardziej by się sprawdzał silnik bardzo uniwersalny niż 2 wariantowy.
To miałem na myśli . Że jest to model taki właśnie uniwersal .

ODPOWIEDZ