Po jakże spektakularnych, ostatnich Chlejadach pojawiły się głosy że może warto by pomyśleć o spotkaniu na Mazurach w sezonie letnim.Cel spotkania- moczenia tyłka w stawie, pływania łupiną ze szmatą, upalania po szuterkach czy też oddawanie się innym przyjemnościom ( do ustalenia

Podpytałam znajomych i podpowiedzieli mi fajna lokalizację w której to sami często oddają się powyższym uciechom.

Pensonat "White Horse" ( http://www.wh.hg.pl/ ) zlokalizowany jest w Sulejkach, bezpośrednio nad jeziorem. Okolica rajdowym upalaczom jest zapewne znana ponieważ nie dalej jak w odległości 3-5 km często zawodnicy robią sobie odcinki testowe.
Termin o którym wstępnie myśleliśmy to 12-15.08 (ma on sens ponieważ poniedziałek jest dniem wolnym)
Koszt os/dobę ze śniadaniem to 52PLN (do naszej dyspozycji są kajaki i inny sprzęt pływający oraz wszystkie atrakcje ośrodka) Pozostałe kopszty typu ognisko itp mogę podać jak zapadną jakies decyzje.
Jest możliwość zabezpieczenia trasy przez firmę która robi to dla zawodników (koszty będę znała na dniach) więc jeśli sami nie chcemy stać z radiami i stresować się babą czy chłopem z widlami to mamy taką możliwość. Co nie zmienia faktu że oczywiście możemy uskutecznić własną partyzantkę korzystając z pomocy naszego Lokalnego Matadora

OK, temat zainicjowany więc proszę o info kto by ewentualnie reflektował. Jeśli będzie odzew to zacznę działać bardziej precyzyjnie