Kolega (znany niektórym) kupi - czujnik spalania stukowego do Imprezy 2.0 MY'00, wolnossącej. Tanio, tzn. taniej niż w ASO - tam ponoć 2 stówy. Może być nówka, może być używany, byle sprawny.
Wszelkie rady, jak to zrobić, żeby nie przepłacić a się nie naciąć, mile widziane - kolega będzie śledzić wątek.
Ewentualnie, jesli ktoś takowy czujnik posiada na zbyciu... przygarniem.
[KK] czujnik stukowy Impreza wolnyssak - tanio!
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: [KK] czujnik stukowy Impreza wolnyssak - tanio!
Odradzam używki
(przy wymianie pamiętaj o odpowiednich Nm przy dokręcaniu) 

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
leon, dzięki - ale z jakichś względów kolega chyba nie ufa zakupom na allegro.
Kolega, w imieniu którego założyłem wątek, chyba też da zarobić komuś, kto się zna - a nie będzie dłubał własnoręcznie
Mam nadzieję
Konkretne pytanie - jakie mogą być złe skutki zaoszczędzenia 100 PLN...?Żemol pisze: Odradzam używki
Ja nie, ja takich rzeczy sam nie dokręcam...Żemol pisze: przy wymianie pamiętaj o odpowiednich Nm przy dokręcaniu

Mam nadzieję

- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 102 razy
- Polubione posty: 168 razy
Nie wiem jak jest przy wolnych ssakach ,ale jak wymieniałem u siebie w GT to podawałem VIN ,żeby dopasowac odpowiedni czujnnikŻemol pisze:Odradzam używki(przy wymianie pamiętaj o odpowiednich Nm przy dokręcaniu)
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Z tego co się dowiedziałem, trzeba się należycie obchodzić z tym urządzeniem, ponieważ jest wrażliwe na uszkodzenia mechaniczne (w aso powiedziano mi, że jest to cewka zalana jakimś tworzywem i podczas upadku, złego demontażu oraz dokręcania może ulec uszkodzeniu) do tego dochodzą też uszkodzenia przewodu wynikające z eksploatacji wywołane drganiami silnika. Nigdy nie wiesz co kupisz może podziałać miesiąc i zaświecić checka. Warto jednak rozważyć kupno nowego.WiS pisze: Konkretne pytanie - jakie mogą być złe skutki zaoszczędzenia 100 PLN...?

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Dzięks. Ja mam jasność, co bym zrobił... a kolega, jak uzna za stosowne