ale przecież interface to tylko jeden z tematów. to się po prostu zmienia.rrosiak pisze:Odebrałem dziś Szajsunga Galaxy S II. Interfejs zupełnie mi nie pasuje, ale szybkość działania miażdży.
może chcesz się zamienić?

ale przecież interface to tylko jeden z tematów. to się po prostu zmienia.rrosiak pisze:Odebrałem dziś Szajsunga Galaxy S II. Interfejs zupełnie mi nie pasuje, ale szybkość działania miażdży.
vibowit pisze: ale przecież interface to tylko jeden z tematów. to się po prostu zmienia.
vibowit pisze: może chcesz się zamienić?![]()
Na początek zmień sobie launcher, a za jakiś czas pewnie pojawi się CyanogenMod i będziesz miał z głowy koreańskie wynalazki ;>rrosiak pisze: Odebrałem dziś Szajsunga Galaxy S II. Interfejs zupełnie mi nie pasuje, ale szybkość działania miażdży.
A jaki będzie dobry do Galaxy S I9000ky pisze: Na początek zmień sobie launcher
A nie wiem. Używam ADW EX. Niektórzy wolą LauncherPro czy GoLauncher.Piter 35 pisze: A jaki będzie dobry do Galaxy S I9000![]()
ky pisze: Na początek zmień sobie launcher
vibowit pisze: mi chyba najbardziej odpowiada LauncherPro.
Tak to jest jak się jest pionierem, a w zasadzie to trendsetterem.rrosiak pisze:Pomimo tego, że ponoć nie działa z SII to sobie zainstalowałem, no i faktycznie jest jakaś lipaTrzeba poczekać na coś świeższego .
vibowit pisze: Żaden nie działa?
ADW próbowałeś?rrosiak pisze:Pomimo tego, że ponoć nie działa z SII to sobie zainstalowałem, no i faktycznie jest jakaś lipaTrzeba poczekać na coś świeższego .
Rozumiem ,że trzeba być podłączonym do netugregski pisze: szykuje sie mala rewolucja w systemach info o korkach..
na polski rynek wchodzi jedyny sprawnie dzialajacy system HD traffic live tomtoma...
A co z policjantami czającymi się w krzaczorach? Też informuje?gregski pisze: ciesze sie bardzo, wreszcie wywale cb z bluzgajacymi tirowcami i innym bydlem w eterze.
Godlik pisze: A co z policjantami czającymi się w krzaczorach? Też informuje?