Masz jakieś zdjęcia tej całej kolekcji?
Powitanie
Re: Powitanie
rafik555, witaj na forum
Czarownica prawdę Ci powie :D
rafik555 witamy!
To musi być piękna kolekcja. 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
rafik555 witaj niedługo trochę typa wybiera się w twoje strony to może być okazja do spotkanka
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Witam forumowiczów. Nazywam się Radek i jestem z Bydgoszczy.
Właśnie jestem na etapie poszukiwania Outbacka III , ale sztuka ta wydaje się być trudniejsza niż zakładałem z początku.
Mam nadzieje że już niebawem będę mógł się pochwalić zakupem.
Pozdrawiam.
Właśnie jestem na etapie poszukiwania Outbacka III , ale sztuka ta wydaje się być trudniejsza niż zakładałem z początku.
Mam nadzieje że już niebawem będę mógł się pochwalić zakupem.
Pozdrawiam.
witamy!
jak się lata WRXem za automatem? 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
qba30, witoj
Parę razy w roku organizujemy spotkania barowe, zwane Chlejadami . Wiesz, kawka , soczki mineralka
Parę razy w roku organizujemy spotkania barowe, zwane Chlejadami . Wiesz, kawka , soczki mineralka
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
qba30, pewnie coś się znajdzie zależy skąd jesteś i ile razy w roku chcesz go odwiedzić 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
qba30, zapamiętaj z pod kropki u nas jesteś pod kreską 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
każdy kiedyś był na kropce.
a,,jedzie ktoś z was na plejady tak tylko kontrolnie na popijawe?czy z reguły dla zasady nie bywacie na tamtych imprezach?
a,,jedzie ktoś z was na plejady tak tylko kontrolnie na popijawe?czy z reguły dla zasady nie bywacie na tamtych imprezach?
A gdzie w tym roku jest ta imprezaqba30 pisze: ,jedzie ktoś z was na plejady tak tylko kontrolnie na popijawe?czy z reguły dla zasady nie bywacie na tamtych imprezach?
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
koło zielonej góry.chyba świebodzin.czwartek,piątek,sobota.pojade na obczajke ale bez zapisów.
zapisy skończyły się już ponad miesiąc temu.. Towarzycho lepsze u nas, ale tam można sobie fajnie pojeździć
Choć u nas tez, tylko bardziej na nielegalu 
qba30, no to na taką imprezę o jakiej mówisz spóźniłeś się jakiś miesiąc ale coś nowego się szykuje sierpniu na Mazurach 
ja też zaczynałem od kreski ,a na kropkę wszedłem jak sie o niej tu dowiedziałem 
Ja na kropce byłem z pięć minut,....
Później wciągnęło mnie to forum oszołomów 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
qba30 pisze: a,,jedzie ktoś z was na plejady tak tylko kontrolnie na popijawe?czy z reguły dla zasady nie bywacie na tamtych imprezach?
Mało kto ma na tyle nowe auto, żeby dostać zaproszenie
Konto usunięte, to nie tak, teraz jest tylko kolejkowanie zgłoszeń. Najpierw chyba do roku, potem przedział 2-5, a potem wszyscy, hulaj dusza, nawet kupione w juesandej 
A jak ja mam na szwedzkich blachach ? Jakoś te spędy mnie nie podniecają .eMTi pisze:Konto usunięte, to nie tak, teraz jest tylko kolejkowanie zgłoszeń. Najpierw chyba do roku, potem przedział 2-5, a potem wszyscy, hulaj dusza, nawet kupione w juesandej