Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
j33mbo, wielkie Gratulacje dla calej rodzinki!!! 

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
dzięki wszystkim za miłe słowa

gratulacje panie Inwestorze !!FUX pisze: Dostałem z Nadzoru zgode na eksploatację budynku!!!!
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Maka, j33mbo, Ola -
Brawa, gratulacje i najlepsze życzenia, oby dalej wszystko się Wam układało!

Brawa, gratulacje i najlepsze życzenia, oby dalej wszystko się Wam układało!
Ładne rzeczy. Maka, j33mbo, Ola, jak wymienił WiS, gratulacje! A. No i wyrazy współczucia Bolek, teraz pójdziesz w odstawkę.
J33mbuś, bracie, podejrzewam ile rzeczy Ci musi teraz w głowie siedzieć. Trzymaj się chłopie i nie krzycz (bardzo mocno) na panów budowlańców.
Z innej beczki. Zacna siostra poprosiła mię wczoraj o asystę przy kupnie opon do Preluda, zatem miałem okazję się przejechać. Ach, zapomniałem już jakie to przyjemne auto
I jak mruczy 
J33mbuś, bracie, podejrzewam ile rzeczy Ci musi teraz w głowie siedzieć. Trzymaj się chłopie i nie krzycz (bardzo mocno) na panów budowlańców.
Z innej beczki. Zacna siostra poprosiła mię wczoraj o asystę przy kupnie opon do Preluda, zatem miałem okazję się przejechać. Ach, zapomniałem już jakie to przyjemne auto

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Właśnie leci Peal Jam Live - Austin City Limits na MTV. To rozbujam tę budę.
lubię swoją robotę.
lubię swoją robotę.
Ty lepiej budy nie rozwalaj tylko na PW byś odpowiedziałAlan, Alan, Alan! pisze: To rozbujam tę budę.

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Właśnie zaksięgowała się okrągła sumka z ubezpieczalni z tytułu odszkodowania za przepięcia na sprzęcie komputerowym..
2 tyg. od chwili zgłoszenia szkody.
I to bez dyskusji!!!!

2 tyg. od chwili zgłoszenia szkody.
I to bez dyskusji!!!!

Dolce far niente 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
sorry, miałem odpisać i wyleciało mi ze łba.Piter 35 pisze: Ty lepiej budy nie rozwalaj tylko na PW byś odpowiedział
Oba tematy łykam, jak będzie zgoda. GT narazie nie. A co mi tam

Ale rada też się na to zgadza, byś łyknął furęAlan, Alan, Alan! pisze: GT narazie nie

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
FUX, można wiedzieć co za ubezpieczalnia, mocny zdziw
btw gratulacje że nie musiałeś pół roku spędzić na pisaniu głupiej korespondencji.

btw gratulacje że nie musiałeś pół roku spędzić na pisaniu głupiej korespondencji.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Hej, hej dzisiaj już mogę skrobnąć parę słów na temat biegu Rzeźnika bo wczoraj nie mogłem chodzić
Wystartowało 206 par ukończyło 144 nasze miejsce 51 po walce z moimi słabościami.
Dystans 80 km pokonaliśmy w 12 godzin 53 minuty przewyższenie na trasie 6290 metrów.
Mój partner czyli Tadziu Ruta to kosmita ponieważ w wieku 60 lat dysponuje formą dwudziestolatka , chciałem przebiec ten dystans w 10 godzin
ale niestety w Smereku moje nogi powiedziały dość to był 56 km na tym punkcie pomiaru czasu zajmowaliśmy 14 pozycję a potem to była walka
o dotarcie do mety.
Popełniłem szereg błędów ,począwszy od braku kijków a skończywszy na zbyt mocnym ataku od początku trasy.
Widziałem wielu płaczących mężczyzn i wiele kobiet które na linkach holowały partnerów tak to wyglądało prawdziwa szkoła życia ,wczoraj
powiedziałem ,że kończę z bieganiem i rowerowaniem a dzisiaj snuję plany jak to będzie za rok kiedy stanę na starcie mądrzejszy o tegoroczne
doświadczenia. Nigdy nie dostałem tak w dupę ale nie żałuję to była wspaniała przygoda

Wystartowało 206 par ukończyło 144 nasze miejsce 51 po walce z moimi słabościami.
Dystans 80 km pokonaliśmy w 12 godzin 53 minuty przewyższenie na trasie 6290 metrów.
Mój partner czyli Tadziu Ruta to kosmita ponieważ w wieku 60 lat dysponuje formą dwudziestolatka , chciałem przebiec ten dystans w 10 godzin
ale niestety w Smereku moje nogi powiedziały dość to był 56 km na tym punkcie pomiaru czasu zajmowaliśmy 14 pozycję a potem to była walka
o dotarcie do mety.
Popełniłem szereg błędów ,począwszy od braku kijków a skończywszy na zbyt mocnym ataku od początku trasy.
Widziałem wielu płaczących mężczyzn i wiele kobiet które na linkach holowały partnerów tak to wyglądało prawdziwa szkoła życia ,wczoraj
powiedziałem ,że kończę z bieganiem i rowerowaniem a dzisiaj snuję plany jak to będzie za rok kiedy stanę na starcie mądrzejszy o tegoroczne
doświadczenia. Nigdy nie dostałem tak w dupę ale nie żałuję to była wspaniała przygoda

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
Gump, co tu pisać po prostu szacun stary

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
To Dorota, ma wyjątkowe zdolności do wyszukiwania informacji w sieciKonto usunięte pisze:rrosiak, jesteś lepszy niż google

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

Gump, nie ma to tamto, jesteś hardkorem!! 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Gump, a co ja będę pisał więcej: SZACUN

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Gump pisze: Popełniłem szereg błędów ,począwszy od braku kijków a skończywszy na zbyt mocnym ataku od początku trasy.
Każdy by chciał móc tak zawalczyć ze swoją słabością, ale chcieć a móc...

Czemu kijki? Mimo, że to bieg i że ważą swoje, to ratują życie?
Do pracy włączasz jeszcze dwie kończyny - napędowe. Tak jak w narciarstwie klasycznym.Konto usunięte pisze:Gump pisze:
Czemu kijki? Mimo, że to bieg i że ważą swoje, to ratują życie?
GUMP - pomyśl jeszcze o tych biegach 250km ( gdzieś koło świnoujścia czy coś....)
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Gump, szacun. Duży hardkor tyle godzin męki.
Moje 6,5h wczorajszego maratonu szosowego w Górach Sowich wypada blado na tym tle. 

no dobra Arti, biorąc pod uwagę Gumpa - hardkora, możesz być naszym hardkorkiem 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna