Kupię WRX STI GD bez przeróbek
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Kupię WRX STI GD bez przeróbek
Witam wszystkich po raz pierwszy
Kupię GD tylko niebieskie :) totalnie bez żadnych przeróbek, jak ją wypuścili z fabryki taką chcę - jak najmniejszy przebieg i cena rozsądna. Oferty proszę przesyłajcie na maila [email protected] - zdjęcie obowiązkowe!
Kupię GD tylko niebieskie :) totalnie bez żadnych przeróbek, jak ją wypuścili z fabryki taką chcę - jak najmniejszy przebieg i cena rozsądna. Oferty proszę przesyłajcie na maila [email protected] - zdjęcie obowiązkowe!
Re: Kupię WRX STI GD bez przeróbek
johny, ale GD to było od 2001 do 2007
Który Cię interesuje 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 40, mam mgliste wrażenie że kol. johny jest efemeryczny - wpadł, napisał i już więcej tu nie zajrzy - czeka na maile.
Bergen pisze: Piter 40

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
a jednak zajrzał :) ponieważ budżet jest w jakimś stopniu na razie ograniczony interesuje mnie rocznik 2001-2004-05, przed liftem 

To powodzenia życzę w szukaniu serii, ja od lat takiego nie widziałem.
No a seria to nie jest wydech, pompa, remap + poprawki w zawieszeniu?

411KM @ 575Nm
niby jest, ale człowiek chciałby wszystko samemu robić, doglądać i potem wiedzieć co i jak
to które Ty masz/miałeś i zadzwoniłeś do mnie żeby mi "wcisnąć" (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) było ok, bo wiedziałem co i jak przez naszego wspólnego znajomego
ale już było mocno doinwestowane
no i w czarnym kolorze

to które Ty masz/miałeś i zadzwoniłeś do mnie żeby mi "wcisnąć" (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) było ok, bo wiedziałem co i jak przez naszego wspólnego znajomego

no i w czarnym kolorze

czarny wyszczupla i wyszybsza, bierz owocowoz!

Nie sztuką zabić muchę na przedniej szybie, sztuka zabić ją na bocznej:)
gendziu pisze: czarny wyszczupla i wyszybsza, bierz owocowoz!
Mój już dawno sprzedany.
johny pisze: to które Ty masz/miałeś i zadzwoniłeś do mnie żeby mi "wcisnąć"
Na pewno ja? Nie pamiętam, żebym do kogoś dzwonił, raczej odbierałem telefony :)

411KM @ 575Nm
No właśnie Tyowoc666 pisze: Na pewno ja? Nie pamiętam, żebym do kogoś dzwonił, raczej odbierałem telefony :)

Dobra ale wracając do tematu: poszukiwane praktycznie nie ruszone ręką magików tunerów Subaru STI z rocznika 2001-2005 z małym przebiegiem. Może ktoś takim autem jeździł tylko do kościoła raz w tygodniu?
taa, tu sami tacy przeciez, do kosciola i babcia z dziadkiemjohny pisze: Może ktoś takim autem jeździł tylko do kościoła raz w tygodniu?