tarcze i klocki 4k (nie mam pojęcia. strzelam).esilon pisze:Azrael pisze:a hamulce po ile, w sensie tarcze i klocki przyzwoite, porównywalnie do STi ?
Zazdrość sąsiadów - bezcenna, za wszystko inne zapłacisz kartą MasterCard.

tarcze i klocki 4k (nie mam pojęcia. strzelam).esilon pisze:Azrael pisze:a hamulce po ile, w sensie tarcze i klocki przyzwoite, porównywalnie do STi ?
vibowit pisze: tarcze i klocki 4k
Tylko trąbićleon pisze: Można nie hamować.
Esi, bierz - obiecuję Ci zazdrościć Prosięcia znacznie bardziej, niż STivibowit pisze: Zazdrość sąsiadów - bezcenna,
Trudniej takim wydachować.WiS pisze:Tylko trąbićleon pisze: Można nie hamować.
...
WiS pisze: Esi, bierz
Ale walić trzeba tyłem, a nie przodem - chyba że bagażniku jadą akurat kije golfowe, to zawszeć trochę energii dodatkowo zaabsorbująleon pisze: Trudniej takim wydachować.
Też na to liczę - jak dobrze pójdzie, to skompletuję w gronie przyjaciół kolekcję fajnych wózków do oglądania. Może i z nutką zazdrości, ale za to tanio i bez stresu... Tu Jag, tam Prosiak...esilon pisze: biorę........ i oglądam, z zazdrością
Ale wiesz, że zadbany motur w Prosiu wytrzyma spokojnie pół miliona kilometrów? Bez puk-puk? ;))Piter 35 pisze: ile kosztuje remont silnika w porszawie![]()
![]()
to w porównaniu z OEM częściami do STi bardzo tanio, bo w 4T komplet seryjnych tarcz brembo kosztuje prawie 6,5kvibowit pisze: tarcze i klocki 4k (nie mam pojęcia. strzelam).
Piter 35 pisze: Sti jest chyba tańszy w utrzymaniu
widzę tam na forum, że potwierdza się to co kiedyś mi Az powiedział, że turbo wytrzymują nawet 100kkmPiter 35 pisze: Wystarczy poczytać na forach polskich i zachodnich . Dobre to może i niektóre stare prosiaki były
WiS, auto musi spełniać pewne podstawowe waruni prakltyczności. Między innimy - Warsztaty obsługi muszą być w zasięgu.WiS pisze: Muszę jeszcze jakieś Maserati skombinować, tzn. kogoś znajomego namówić![]()
Może Arno, następnym razem...?
a nie uważasz, broń Boże nie namawiam do zakupu, że są tacy, którzy kupują, bo chcą takie, a nie inneArno pisze: Co więcej, kupować auto, żeby pokazać ILE SIE MA PINIĄCHÓW??? Jakiegoś Bentleya, Rollsa czy Ferari? Tu w PL? To naprawdę trzeba mieć wielkie ego podszyte kompleksami
GT3Alan, Alan, Alan! pisze:
a prosiaka będę mieć tak czy siak. Raczej wolnego ssaka, styknie.
Chyba już jest w Warszawie salon i serwis...Arno pisze: tkie maserati, kto to w Polsce obsłuży
To jest argument, który do mnie trafia - oczywiście, że trochę głupio. No trudno, skoro nie Ty, to muszękogoś innego namówić na to Maserati... bo jednak móc takie coś pomacać choć raz na jakiś czas, na Chlejadach, i nacieszyć oko, to miłe by byłoArno pisze: Co więcej, kupować auto, żeby pokazać ILE SIE MA PINIĄCHÓW??? Jakiegoś Bentleya, Rollsa czy Ferari? Tu w PL? To naprawdę trzeba mieć wielkie ego podszyte kompleksami
O! Jest kandydat!!!Alan, Alan, Alan! pisze: są tacy, którzy kupują, bo chcą takie, a nie inne
To akurat pozytywna wiadomośćAzrael pisze: najgorszą mają Caymany
Azrael pisze: sprzedażowo jest do dupy więc traci dużo na wartości więc możemy sobie taniej kupić za jakiś czas
O to toAzrael pisze: Nic nie chcemy, to super auto, ale sprzedażowo jest do dupy więc traci dużo na wartości więc możemy sobie taniej kupić za jakiś czas :)