Arno pisze: W Multikinie 3D czy stereo?
3D oczywiście (dzieciom się nie podobało), bilety po 13PLN. A misio panda w formie

Arno pisze: W Multikinie 3D czy stereo?
To prawda..są filmy których nie da się oglądać inaczej niż w klimacie a la Pod Baranami.WRC fan pisze:Bo to nowa magiaWiS pisze: Kino jednak gdzieś zapodziało swoją magię...A tak serio, dobrze, że w Krakowie zostały jeszcze miejsca gdzie można obejrzeć filmy "tak jak dawniej".
faktycznie..dobreKruszyn pisze:Ze starszych polecam "Rezerwat" Pałkowskiego
Link: http://www.youtube.com/watch?v=nGnk0VqPF_k
Jak dla mnie to najjaśniejszą kreacją całego filmu jest Pan Chowmarcellus pisze:ja wczoraj z ekipa wybralismy sie posmiac... KacVegas 2... plakalem ze smiechu, na prawde polecam, wg mnie lepsze niz jedynka...
Barthol pisze: Swoją drogą identyczną postać ten aktor kreował w filmie "zanim odejdą wody". (tam już osiągnąłem swoje apogeum nienawiści do kreacji: grubego, słodkiego, nieporadnego idioty)
Nawet swojego wątku się kiedyś doczekał, założonego przez Kłapiącą Dinozaurzą PaszczęKruszyn pisze:Ze starszych polecam "Rezerwat" Pałkowskiego
jarmaj wtedy jeszcze jeździłem mitsubishi i mnie tu nie było ...jarmaj pisze:Nawet swojego wątku się kiedyś doczekał, założonego przez Kłapiącą Dinozaurzą PaszczęKruszyn pisze:Ze starszych polecam "Rezerwat" Pałkowskiego![]()
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 5471#p5471
Wbrew pozorom na pewno trafią się widzowie nie zorientowani na F1 - film dostał nagrodę w Sundance, a to przyciąga.burat pisze: myślisz ,że kto to kupi jak nie właśnie "petroheady"
Ja też. Nawet pewnie jakby ten film miał 3,5h to oglądnąłbym go bez znużenia.burat pisze: ja oglądałem tę dłuższą i wchodzi idealnie
Chciałem się z liwit trochę podroczyć, to musiał wpaść rycerz na białym koniuvibowit pisze:Konto usunięte, i za młody i za stary.![]()
Za stary by iść z dziećmi, bo już wyrosły z takich filmów, a za młody na wnuki w odpowiednim wieku.
Wiem co chciałeś, ale jakoś nie mogłem się powstrzymać.Konto usunięte pisze:Chciałem się z liwit trochę podroczyć, to musiał wpaść rycerz na białym koniu
vibowit pisze: Checklistę zabytków już masz?![]()
A kto bogatemu zabroni?Konto usunięte pisze:Bo z drinkiem nad basenem to se można posiedzieć w hotelu Gołębiewski, nie trzeba daleko jechać
Skąd takie nagłe rozpasanieKonto usunięte pisze: Bo z drinkiem nad basenem to se można posiedzieć w hotelu Gołębiewski, nie trzeba daleko jechać![]()