prosze o opinie

Azrael pisze: Pękają, jakość wykonania tez pozostajwia sporo do życzenia, ostatnio do nas przyjechał klient i miał dwie prawe na aucie, wiięc pakowanie tez im nie idzie ;).
jaki prajsesilon pisze:ok nie chce Wam się gadać to juz nieaktualne pytania, a mozna było 300pkt zebrać![]()
decyzja zapadła , robię tylko przód, tylne zaciski do WRX bedą do sprzedania
PasztetowyLORD VADER pisze: jaki prajs![]()
LORD VADER pisze: jaki prajs
dawaj prajs bo jestem mocno zainteresowanyesilon pisze:LORD VADER pisze: jaki prajs
w pompkach podać![]()
![]()
w czwartek (odbieram z odnawiania) to fotki wrzuce i może cenę jakąś wymyslę
LORD VADER pisze: dawaj prajs bo jestem mocno zainteresowany
ok czekam - nie zawiedz mnie komandorze Tarkinesilon pisze:LORD VADER pisze: dawaj prajs bo jestem mocno zainteresowany
Lordzie, cholercia, myslę, że w dwóch pompkach (wiesz jakich) może sie zmieści prajs ale ile dokładnie to jeszcze nie wiem,
a jakies propozycje cenowe![]()
a tak powaznie to wrzuce fotki w czwartek ,może będzie łatwiej
policzę ile mnie kosztowały i za tyle oddam
ale w ofercia stage ' ów http://www.ecutek.pl/index.php?fid=zestawyforester&m=1 jest:Niebezpieczne elementy, takie jak zawory upustowe czy urządzenia typu świnki mogą być zastąpione profesjonalnym mappingiem. Uruchamiane przez nas dodatkowo mapy bezpieczeństwa (patrz rysunek z boku) oraz już istniejące, np. mapy kontrolujące zakres pracy czujników, cały czas nadzorują pracę jednostki i w razie potrzeby ECU podejmuje odpowiednie kroki w celu obniżenia ciśnienia doładowania, zdjęcia zapłonu itp.
Stanowi to sporą różnicę w porównaniu do urządzeń typu piggyback (świnek) przechwytujących i modyfikujących sygnały idące do ECU.
przy ręcznej skrzyni biegów montujemy również zawór blow off. (1000 zł)
Te?esilon pisze: cholernie podobaja mi sie te felgi
Moje są bardziej pordzewiałeesilon pisze: takie jak twoje
niestety mam fajowe opony 16, felgi 16 które bardzo sie mi podobają a ET felgi stalowej było identiko jak alusa i grało wsjohogi pisze: buj z innym ET. Przymierz 17.
hogi pisze: Wiesz ile mniej więcej brakuje?
Byś pokazał, a nie tylko mówisz że masz fajne i Ci się podobająesilon pisze: fajowe opony 16, felgi 16 które bardzo sie mi podobają
No a co innego? Przecież piszesz że masz 16esilon pisze: 16 ? radekk,![]()
radekk pisze: Dlatego uważam że D2 jest pozycją wartą uwagi. A jak już coś wyżej to wybrałbym pewnie APRacing
Następnego dnia po telefonie, to nie jest od ręki i łatwo?LouCyphre pisze: Pamiętajcie tylko, że do w/w zestawów, ani tarcz ani klocków od ręki nie dostaniecie tak łatwo jak to STi,
Grzesiek_67 pisze: hm, nigdy nie zapomną, jak podjechałem pod chatkę Kuby (Twoją chatke od Powstańsów gdziesik), a docelowo mieliśmy jechac do Jasia. Kuba wsiadł, ruszyłem, i Kuba
po 100 metrach zapytał :
- czy to auto ma turbo , na pewno ?
A STIowe jeśli nie są na miejscu to będą w terminie jak dojdąEterycznyŻołądź pisze: Następnego dnia po telefonie, to nie jest od ręki i łatwo?