Powitanie
Re: Powitanie
nie ma raczej znaczenia, ale plejady i tak są już w ten czwartek, więc zapomnij
Zależy, co rozumiesz pod pojęciem spędu, bo jak porównujesz to do jakieś Tuningowiska i innych takich, to to trochę nie ten klimat i tamte faktycznie można nazwać spędami.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Albo rok temu albo dwa lata , moja żona zgłosiła się to jej odpowiedzieli odmownie . To ja teraz robię focha i nawet nie próbuję . Przecież nie kupię auta w PL aby mieć możliwość jazdy na plejady . Za to ja mogę zaprosić kogoś na rajd Szwecji bo jest w mojej okolicy .eMTi pisze:nie ma raczej znaczenia, ale plejady i tak są już w ten czwartek, więc zapomnijZależy, co rozumiesz pod pojęciem spędu, bo jak porównujesz to do jakieś Tuningowiska i innych takich, to to trochę nie ten klimat i tamte faktycznie można nazwać spędami.
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Po kilkuletniej przerwie stałem się szczęśliwym posiadaczem WRX, a przy okazji żona zmieniła auto na Imprezę 1,6 TS i jak to u kobiet bywa wygląd auta jest najważniejszy, więc została wystylizowana na STi, i wygląda lepiej niż mój WRX
Pozdrawiam wszystkich Marcin
Pozdrawiam wszystkich Marcin
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
Zona stylizowana na STi.... brzmi jak pimp my bride
Link: http://www.youtube.com/watch?v=ti_JR31t9v4
Link: http://www.youtube.com/watch?v=ti_JR31t9v4
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Cześć. Jako świeżo upieczony posiadacz turbodziadka postanowiłem się na forum zalogować :)
-
555emil555
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza Turbo 00
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Witam, mam na imię Emil, jestem posiadaczem imprezy, pozdrawiam wszystkich forumowiczów;)
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
555emil555,
witaj Emilu, całe miejsce dla Ciebie i baw się dobrze
Pozdrawiam
Grzegorz
witaj Emilu, całe miejsce dla Ciebie i baw się dobrze
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Jako nowy użytkownik WRX MY06 nie wypada nie dołączyć do jedynej słusznej braci forumowej - Subaromaniaków;)
Witam i mam nadzieje, że zostanę na długi czas;)
Witam i mam nadzieje, że zostanę na długi czas;)
Witam wszystkich serdecznie. Jestem obecnie w fazie poszukiwań zadbanego i zdatnego do użytku WRXa... dotychczasowe poszukiwania jak narazie mało owocne ale nie poddaję się.
esilon, odpowiadamy, że z przyczyny oczywistej... brak wystarczających funduszy aby kupić odpowiedni egzemplarz. Za jakiś czas jak najbardziej Hawk Sti 2.0 ale narazie przygarne starszego i słabszego brata.
jakby jakiś użytkownik przebywał w okolicach Koszalina to prosiłbym o kontakt ponieważ jest pewien dobrze wyglądający egzemplaż ale nie chciałbym robić ponad 1000 km na darmo. Bo niestety ostatnio zrobiłem trochę i mocno się zawiodłem...
także mile widziany kontakt z osobą posiadającą WRXa z okolic Świdnicy który mogłby zaprezentować jak powinien odpychać się zdrowy WRX coby mieć lepsze porównanie przy oglądaniu egzemplarzy do sprzedania
jakby jakiś użytkownik przebywał w okolicach Koszalina to prosiłbym o kontakt ponieważ jest pewien dobrze wyglądający egzemplaż ale nie chciałbym robić ponad 1000 km na darmo. Bo niestety ostatnio zrobiłem trochę i mocno się zawiodłem...
także mile widziany kontakt z osobą posiadającą WRXa z okolic Świdnicy który mogłby zaprezentować jak powinien odpychać się zdrowy WRX coby mieć lepsze porównanie przy oglądaniu egzemplarzy do sprzedania
Cześć wszystkim chciałbym się przywitać
Z przyjemnością dowiem się ciekawych rzeczy od starszych Kolegów i Koleżanek hej.
Z przyjemnością dowiem się ciekawych rzeczy od starszych Kolegów i Koleżanek hej.
- eror
- 2 gwiazdki
- Auto: FOREK 2.0/158 A/T - LPG - PRZESZŁOŚĆ :-(
Od starszych ? A są tu tacy ?robert pisze:Cześć wszystkim chciałbym się przywitać
Chociaż może Tacy są ale Takich na pewno nie ma
Pozdrówka.
Witam serdecznie
Mam na imię Karol, jestem szczęśliwym posiadaczem Subaru Forestera, pozdrawiam wszystkich forumowiczów :)
Mam na imię Karol, jestem szczęśliwym posiadaczem Subaru Forestera, pozdrawiam wszystkich forumowiczów :)
-
krzychu_chris
- 0 gwiazdek
- Auto: na razie astra "efka", ale zaraz subaru
Witam,
właśnie jestem w trakcie polowania na swoją pierwszą subarynkę. Mam nadzieje, że nie potrwa to długo, bo już nie wytrzymuję. Szukam czegoś dużego z dużym kufrem czyli Outback lub Legacy kombi.
właśnie jestem w trakcie polowania na swoją pierwszą subarynkę. Mam nadzieje, że nie potrwa to długo, bo już nie wytrzymuję. Szukam czegoś dużego z dużym kufrem czyli Outback lub Legacy kombi.
pozdrawiamy nowych!! 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Cześć wszystkim :) Jestem w trakcie zdawania prawa jazdy, myślę że pomożecie mi w doradzeniu jakiegoś fajnego autka :)
Pozdrawiam :)
Pozdrawiam :)
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Oczywiście.angelaa pisze:myślę że pomożecie mi w doradzeniu jakiegoś fajnego autka :)
Najfajniejsze jest STi MY05. Potem mały remap i nie będzie nic fajniejszego.
Witamy
O! Osioł się rozbrykał widzę.... 
angelaa, witamy.
"Pomożemy"!
No i powodzenia w zdawaniu prawka
angelaa, witamy.
"Pomożemy"!
No i powodzenia w zdawaniu prawka
Czarownica prawdę Ci powie :D
zofija pisze: O! Osioł się rozbrykał widzę....![]()
Nie wiem czemu, ale się skojarzyło
Link: http://www.youtube.com/watch?v=3rX_S9eoV7I
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
angelaa, siemano 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"