No kryzys mamyBarthol pisze: Dla mnie osobiście te reklamy są jakieś takie bez polotu...

No kryzys mamyBarthol pisze: Dla mnie osobiście te reklamy są jakieś takie bez polotu...
vibowit pisze: Ten sedan nie jest taki zły. Tzn. jest zły, jest wieśniacki i tak ma być.![]()
Piękne felgi...vibowit pisze: Ten sedan nie jest taki zły.
Ale ja twierdziłem, że STi to nawet hatchbacka bym przygarnął. Byle nie niebieskiego.Konto usunięte pisze:Jest dużo lepszy niż ten nieszczęsny hatchbackJeszcze będziesz marzył o takim... z silnikiem hybrydowym
Początek końca legendy to trwa już od 2001 roku.Лукашэнка pisze:wieśniacki?
nawet bardzo.
To juz początek końca "legendy".
True, true...ky pisze: Ale miłość bywa ślepa![]()
Tak były tylko RHD i już wszystkie sprzedane:)eMTi pisze:ja mam wrażenie, że Ci amerykańce to tylko po płaskim asfalcie tymi Stijami jeżdżą? Patrząc na te fele, prześwity itp takie mam wrażenie... crusing dla lasnu... Ja to bym najchętniej przygarnął wersję cosworth, więc nawet hatch może byćKtoś już wie, czy oni to w ogóle zaczęli robić?
No niestety wiem że na pewno z ważnych rzeczy fotele są limitowane ale nie wiem czy są inaczej profilowane dla RHD i LHD. W uk STI kosztuje 32 tys Ł, cossie kosztował okokło 50 tyś Ł ;).eMTi pisze:no bez jaj z tym RHD...Myślałem, że kiedyś tam za ileś lat jak będą dostępne używane w sensownej cenie i kasa pozwoli, to by sobie można na takiego zapolować.. pytanie, ile części, które się wymienia przy przekładce pochodzi tylko od tej limitowanej wersji, a ile z seryjnego...