Jeszcze gorsze jest to, iż nic nie wskazuje, że będzie lepiej

Szymon Fatalista

Bo widzisz, mój szmelc ma ćwierć bańki na kółkach i jeździ. Bez puk-puk-puk ;))Alan, Alan, Alan! pisze: raczej mi się w pale nie mieści Twoje zamiłowanie do szmelctuningu![]()
![]()
Musisz jeszcze zdefiniować ,,przyzwoite pieniądze'' ;)So What! pisze: Przerażające jest to, że trudno jest wskazać produkowany obecnie samochód za przyzwoite pieniądze,
Niektórzy jeszcze do shooting brake zaliczają Volvo P-1800 ES (zgodzę się) i Volvo 480 (tu mi jakoś ciężko, ale za to nie jest śmiesznie tanie ;))Chloru pisze: Bo drugie w kolejce jest FF?
Fajny, a właściwie chyba fenomenalny, jest tam napęd.Chloru pisze: So What!, też tak uważam. FF także fajne...
a ja mówię o Twoim?ky pisze: Bo widzisz, mój szmelc ma ćwierć bańki na kółkach i jeździ. Bez puk-puk-puk ;))
Np. do 200 kzł.ky pisze: Musisz jeszcze zdefiniować ,,przyzwoite pieniądze'' ;)
To są samochody produkowane obecnie?ky pisze: To P-1800ES czy jakąś Betę HPE chyba znajdziesz za tę kasę, Relianta Scimitara też i jeszcze kupa szmalu zostanie. :) A przede wszystkim Z3M Coupe z S54. Tych wyszło podobno całe 300 sztuk.
Bez przesady, w końcu to jest wątek o autach estetycznych, co niekoniecznie znaczy "dobrze skręcających, przyspieszających...", etc. A ładnych poniżej 200k jest sporo; ba, nawet za jedną trzeciątej kwoty podejmuję się znaleźć parę, które cieszą oczy charakterem, proporcją, linią i innymi takimi.So What! pisze: trudno jest wskazać produkowany obecnie samochód za przyzwoite pieniądze, który pasowałby do tego wątku