WiS pisze: Może i z nutką zazdrości, ale za to tanio i bez stresu... Tu Jag
WiS, znalazłem auto dla Ciebie

w sensie że spełnia kryteria w większości, a silnik w szczególności ;)
WiS pisze: Może i z nutką zazdrości, ale za to tanio i bez stresu... Tu Jag
eMTi pisze: Azrael, a co Ty na to, co wspominał wcześniej Piter? Wrzucał wątek do forum porsche i jakieś dantejskie sceny tam opisywali, jak z nowymi STi... silniki i skrzynie padające po kilkudziesięciu tysiącach bez katowania, koszty napraw (choć na gwarancji) na 50k pln itd....
powyższe w sumie wyczerpuje WiśniaWiS pisze: O! Jest kandydat!!! Remigio, Prosiak do upalania, Maserati do defilowania bulwarem i słuchania dźwięków, co Ty na to?
Jacek pisze: Czy WRX MY08-10 jest rozsądnym wyborem
Jacek pisze: Czy WRX MY08-10 jest rozsądnym wyborem jeśli chodzi o auto do codziennej jazdy (po mieście będzie jeździć nie dużo, za kierownicą głównie żona, nie dużo czyli raz na 3-4 dni, reszta to trasy wakacyjne dłuższe/krótsze lub świąteczne)?
A nie uważasz, że rozsądniejszym wyborem w opisanej sytuacji byłaby Skoda Octavia II 1.9 TDI?Jacek pisze:Czy WRX MY08-10 jest rozsądnym wyborem jeśli chodzi o auto do codziennej jazdy (po mieście będzie jeździć nie dużo, za kierownicą głównie żona, nie dużo czyli raz na 3-4 dni, reszta to trasy wakacyjne dłuższe/krótsze lub świąteczne)?
Słuszna uwagaЛукашэнка pisze:A nie uważasz, że rozsądniejszym wyborem w opisanej sytuacji byłaby Skoda Octavia II 1.9 TDI?Jacek pisze:Czy WRX MY08-10 jest rozsądnym wyborem jeśli chodzi o auto do codziennej jazdy (po mieście będzie jeździć nie dużo, za kierownicą głównie żona, nie dużo czyli raz na 3-4 dni, reszta to trasy wakacyjne dłuższe/krótsze lub świąteczne)?
jeżeli bierzesz pod uwagę skodopodobne, dieslopodobne to pewno takЛукашэнка pisze: A nie uważasz, że rozsądniejszym wyborem w opisanej sytuacji byłaby Skoda Octavia II 1.9 TDI?
Jacek pisze: No to zadam inne pytanie, czy bardzo nie rozsądnym wyborem jest kupno WRX 2008-10 jako codziennego auta?
Nie wiem, co ma wspólnego kupowanie STi/EVO z rozsądkiemesilon pisze:
to pytanie na które nie ma jednoznacznej odpowiedzi, dla jednych będzie to rozsadny wybór w porównaniu do STi a do innych bez evo nie podchodź;
Tak już lepiejesilon pisze: pytanie na które powinno sie sobie odpowiedziec to : dlaczego chcę miec ten samochód
Alan, Alan, Alan! pisze: ale za to pozwalają się pobawić.
Alan, Alan, Alan! pisze: to właśnie dlatego ostatnio myślę o STi
No widzisz.Jacek pisze:Rozsądnym wyborem jest dla mnie Legacy IV z silnikiem benzynowym, dynamika nie ta, ale przynajmniej nie ma ramek