Witam mam do zaoferowania Wydech catback firmy Hayward & Scoot do Subaru Forester 1997-2002(orginalnie byl to box od classica ,ktory zostal przerobiony przez ostatniego wlasciciela) wydech jest 2.5cala w bardzo dobry stanie,jak widac na zdieciach .Po zalozeniu spawow nie widac.
Cena-800pln
O wiecej info prosze na pw.
(S)Hayward & Scoot Wydech Subaru Forester 1997-2002
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- tadaoando
- 3 gwiazdki
- Auto: SFXT MY14+SI RS MY10
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: (S)Hayward & Scoot Wydech Subaru Forester 1997-2002
danny007,
...jak tam ten h&s nadal go posiadasz moze bym zaczol odkladac albo sprzedam swego PRODRIVEa P1. zawsze pare groszy wskoczy...
tomasz
...jak tam ten h&s nadal go posiadasz moze bym zaczol odkladac albo sprzedam swego PRODRIVEa P1. zawsze pare groszy wskoczy...
tomasz
(K) GRILL wersja STI/ CROSS/ SPORT ten w kratke, zderzak tez przytule !!!
Witam,tak posiadam go .tadaoando pisze:danny007,
tomasz
pozdr
Dolacz sie na Facebooku-ScoobyParts4U
- tadaoando
- 3 gwiazdki
danny007,
...troszke sie przyblokowalem przylecialy bratankowie ze stanow i pieniazki ciagna jak mazenie, paliwo, lody, wystawy. kina, rejsy...pensja topnieje w zastraszajacym tepie. temat jednak podtrzymuje. o jakiej cenie mozemy porozmawiac to moze omowimy na PW bo te 800 troche sporo, ale pytanie gdzie jest center bo gdzies nie widze nie ma go ?
...czy do forka 2,5xt at 2007 bedzie to dobra inwestycja czy podobnie jak moje P1, jesli zostalo zaprojektowane do GT to tam powinno sluzyc ???
tomasz
...troszke sie przyblokowalem przylecialy bratankowie ze stanow i pieniazki ciagna jak mazenie, paliwo, lody, wystawy. kina, rejsy...pensja topnieje w zastraszajacym tepie. temat jednak podtrzymuje. o jakiej cenie mozemy porozmawiac to moze omowimy na PW bo te 800 troche sporo, ale pytanie gdzie jest center bo gdzies nie widze nie ma go ?
...czy do forka 2,5xt at 2007 bedzie to dobra inwestycja czy podobnie jak moje P1, jesli zostalo zaprojektowane do GT to tam powinno sluzyc ???
tomasz
Troszke sie spoznilesz,sprzedany
Mam jeszce Mongoose catback do forka
Mam jeszce Mongoose catback do forka
-
forrest
- 0 gwiazdek
- Auto: S-Tforek, Legac 2.2 AT, Justyna ECVT
Wydech robi furore w Forku, mimo, że nie był P&P:)
Polecam każdemu niezdecydowanemu. Ja nie jestem wydechowym talibem, ale "się podoba".
Pozdrawiam
Forest
Polecam każdemu niezdecydowanemu. Ja nie jestem wydechowym talibem, ale "się podoba".
Pozdrawiam
Forest
bardzo sie ciesze ze ci sie podoba,chyba zawalilem z centrem za dlugim(zaistniala pomylka za ktora przepraszam) 

- tadaoando
- 3 gwiazdki
forrest,
...mozna cie nacignac na jakis filmik z brzmieniem, wiesz jestem wlasnie chyba tym niezdecydowanym co to szuka H&Sa ale dedykowanego dla forka i zastanawiam sie czy bedzie dobrze bulgal. bo sam PRODRIVE P1 dedykowany bulga dobrze ale szukam czegos innego...
tomasz
...mozna cie nacignac na jakis filmik z brzmieniem, wiesz jestem wlasnie chyba tym niezdecydowanym co to szuka H&Sa ale dedykowanego dla forka i zastanawiam sie czy bedzie dobrze bulgal. bo sam PRODRIVE P1 dedykowany bulga dobrze ale szukam czegos innego...
tomasz