Długi weekend
Długi weekend
A ja w mieście, bo nie chce mi się tkwić w korkach, zwłaszcza, że stąd jest wszędzie daleko. I tak mnie naszło - czy taki długi weekend jest naprawdę potrzebny? Zwłaszcza, że zaraz następny? Ekonomicznie - katastrofa, kompletnie dezorganizuje pracę w firmach. Co o tym sądzicie?
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Re: Długi weekend
Nie jest potrzebny, jeżeli nigdzie nie wyjeżdżamy.....
W dodatku za oknem leje, jest zimno i siedzę w chałupie przed kompem...
Może do kina pojadę?

W dodatku za oknem leje, jest zimno i siedzę w chałupie przed kompem...
Może do kina pojadę?

Dolce far niente 

-
Grzegorz
- 5 gwiazdek
- Auto: Leon
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 35 razy
No ja dostałem layout kolejnego odcinka od żony plus polecenie przekopać, zebrać, przywieźć kory, zrobić obrzeże z granitu. He he, to jest mój długi weekend.
pozdrawiam
Grzegorz
Grzegorz
Tutaj, tradycyjnie, do przeżycia... Tak patrząc na to - to po diabła ja mam gdzieś jechać ;)

http://wwojnar.com/
generalnie dlugi weekend jest dla pajacow z korporacji.moga odpoczac o siedzenia przed nasa klasa,pudelkiem etc.
mnie irytuje kompletnie i dezorganizuje parcie do kasy.na szczescie siedze na wsi i mam w dupie korki i kolejke po ochydna pizze albo schabowego na dziko zatloczonych mazurach
mnie irytuje kompletnie i dezorganizuje parcie do kasy.na szczescie siedze na wsi i mam w dupie korki i kolejke po ochydna pizze albo schabowego na dziko zatloczonych mazurach

to ja. wasz Rysiek Ochucki
- Bea
- 2 gwiazdki
- Auto: Volvo XC 90/Ford Mondeo Ghia
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Devlin jest bardzo potrzebny , ja go potrzebuje jak ryba wody po dwutygodniowym audycie.
Kłamstwo zdąży obiec pół świata zanim prawda włoży buty...
kolega pojechal wlasnie do mikolajek.siedzi w zaszczanym przez tlum basenie.wstal na sniadanie ale juz nic nie bylo bo szwedzki stol byl wiec wszystko gawiedz wymiotla.porazka.a tam Bea audyt... przecie ty non stop na forum jestes 

to ja. wasz Rysiek Ochucki
Ja na przykład bardzo potrzebowałam tego weekendu, żeby sobie pochorować, nie musząc brać zwolnienia
Ale może chociaż jakąś książkę przeczytam...

Ale może chociaż jakąś książkę przeczytam...

no to witamy w klubieVert pisze:generalnie dlugi weekend jest dla pajacow z korporacji.moga odpoczac o siedzenia przed nasa klasa,pudelkiem etc.

Dolce far niente 

No i pada
Czemu ja nie mam garażu?! 
Widocznie mam za małe parcie na kasę w korporacji

Widocznie mam za małe parcie na kasę w korporacji

wreszcie chwilka była właściwości ofrołdowe Forestera sprawdzić,
świętokrzyskie, jakie cudne.......la la la

świętokrzyskie, jakie cudne.......la la la

esilon
Jaja se robisz???
Po takich duktach to accordem jeżdżę....

Jaja se robisz???
Po takich duktach to accordem jeżdżę....

Dolce far niente 

FUX pisze: Jaja se robisz???
że co? świętokrzyskie cudne jest i basta !

że co? acordem to cieniutkim byś pobrzmiewał gdyz na dzisiejszej wycieczce nawet Landkruzer pomocy potrzebował

nastepnym razem wezmę aparat a nie telefon

chlejady mogłyby być w świętokrzyskiem

Pierwszy raz chyba od 12 lat nigdzie na ten majowy nie pojechałem - a miał być tydzień w Wilnie. Ale cóz tam - dziecka się pochorowały, ja się pochorowałem a w robocie jakaś klęska urodzaju. Jutro więc pójdę popracować i tyle z tego
A takie przerywniki to i dobre i złe strony mają. Robota zdezorganizowana, targi kto ma wolne a kto pracuje, wariactwo w okresie poprzedzającym i bezpośrednio po. A dobre - jak się dobrze pomyśli to można sobie fajny wyjazd zorganizować - tyle tylko, że trzeba za granicę gdzieś umykać bo w PL to zmiażdrzenie i zgniecenie tylko, ludzi wszędzie jak na parkingu pod marketem aut i ogólna konfundacja raczej. A w poprzednich latach udawało sie zaliczyć: Eger i Góry Bukowe, Czeską Szawjcarię i Łużyce (zero rodaka prawie:-) a blisko), Austria (Krems-St.Polten), Wilno i okolice, duże fragmenty Słowacji ale raczej góry, no i Beskid Niski oczywiście - tam jakoś naród docerał zawsze w znacznie mniejszej ilości.

... o fotoszopie nie zapomnij....esilon pisze: nastepnym razem wezmę aparat a nie telefon

Dolce far niente 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
I bardzo się cieszę z wolnego!Vert pisze:generalnie dlugi weekend jest dla pajacow z korporacji.

a ja na razie w rozjazdach, wczoraj o 16.00 pojechałem do Zielonej Góry i wróciłem o 1.00, potem kilka godzin snu i rano wyjazd do Wawy przetestować autko Shodana
szczegóły w temacie "Piękny dzień dzisiaj mamy" 

Paweł_BB pisze: szczegóły w temacie "Piękny dzień dzisiaj mamy"
kupiłeś?
nic nie ma w" pddm"
A ja w robocie, w pracy i w trzeciej robocie... 

Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ha,
a ja już "po". Luks było, karpi i amurów na tony.
Się wypiło, się zapaliło, się powspominało ostatnich Mohikan...i git było.
A jak się wracało to pod Wyszkowem (ładne pod, tak do 30 km przed Wyszkowem) ustawił był się koreczek pełen aut z rowerami i kajakami na dachach. Albo na odwrót, mocne fajki były
Mocno rilaks czego i Wam mili życzę
Ciao
a ja już "po". Luks było, karpi i amurów na tony.
Się wypiło, się zapaliło, się powspominało ostatnich Mohikan...i git było.
A jak się wracało to pod Wyszkowem (ładne pod, tak do 30 km przed Wyszkowem) ustawił był się koreczek pełen aut z rowerami i kajakami na dachach. Albo na odwrót, mocne fajki były

Mocno rilaks czego i Wam mili życzę
Ciao

Brak podpisu.
zrilaksowało mnie taplanie sie w błotkuGrzesiek_67 pisze: Mocno rilaks czego i Wam mili życzę

Alez malkontenctwo... a ja myslalem, ze to moja domena
Ja mam ogromna potrzebe takich 4 dni wolnych - ostatnie 3 soboty spedzilem w robocie i zapowiadaja sie jeszcze dwie po dlugim weekendzie. Pojechalismy sobie do Teplickich skal (wyjazd z Wrocka troche zakorkowany, ale niektorzy znaja objazdy
), nogi w d... mi wlazly (6h po gorach, skalach, potokach, drabinach i schodach... i to w nowych gorskich butach aua
), a potem do sklepiku po 6 butelek czarnego Kozela (prawie, jak wesolowy Stout
), porcje smazeni syr s tatarskom omackom
i do domu.
Dobrze, ze znow znam objazdy, to zem skorzyl przez Krzeptow i Smolec - ani jednego auta po drodze

Ja mam ogromna potrzebe takich 4 dni wolnych - ostatnie 3 soboty spedzilem w robocie i zapowiadaja sie jeszcze dwie po dlugim weekendzie. Pojechalismy sobie do Teplickich skal (wyjazd z Wrocka troche zakorkowany, ale niektorzy znaja objazdy

Dobrze, ze znow znam objazdy, to zem skorzyl przez Krzeptow i Smolec - ani jednego auta po drodze

Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
olleo.
A dzisiaj wrocek także zatkany?
Chlopaki mnie do kina zaraz ciagną....
A dzisiaj wrocek także zatkany?
Chlopaki mnie do kina zaraz ciagną....
Dolce far niente