Złotóweczki
Kopalnia Złota
Jazgot
i specjalnie na życzenie Konto usunięte
Łajnopol

Arno pisze: 1. Gówno jady
2. Gówno Tarzany ( wym:Tażany)
Ciekawe czy jakiś czarny charakter ma zaklepaną psiąkropkę.plrrosiak pisze:Kreska, psiakreska![]()
Wszystkie psiakreski.xx są jeszcze wolne
Nigdy w życiuky pisze: Będziecie nadawać szczeniakom idiotyczne imiona?
To by było pójście na łatwiznęBergen pisze: Całus Pani Prezes?![]()
Arno, przejrzałam całą bazę zarejestrowanych już przydomków hodowlanych i fajne nazwy to na prawdę niewielki procentArno pisze: Ja bym radził przyszłym właścicielom zobaczyć jaka jest w Polsce tradycja nazywania hodowli
Arno, którą ikonkę zapomniałeś postawić na końcu tego pytania, bo nie wiem jak odpowiedzieć?Arno pisze: No i chyba juz od dawna jesteście na wszystkich wystawach i ty a nie żona robisz z siebie idiote w ringu?
GratulacjeDido pisze: naszej, mającej się narodzić, hodowli golden retrievera.
...bo po prostu fajne,Dido pisze: Czterołapy
Alan, Alan, Alan! pisze: goldenpol retrivex
...i to traktowane śmiertelnie poważnie - cóż, może nie doceniam Waszych potencjalnych klientów, ale myślę, że wielu może uznać tę nazwę za poważną i budzącą zaufanieBilex pisze: international
...może połączone w Fabrykę Kudłaczy?Bergen pisze: Fabryka Biszkopcika
Kudłaty (albo biszkoptowy) raj
...gdyby nie adres internetowy wylegarnia_szczescia, byłoby lepsze, ale i tak OKBergen pisze: Wylęgarnia szczęścia
Goldfinger...?Arno pisze: Może być z powodzeniem nazwa literacka.
Nie! Nie! Teraz wszędzie są ,,instytuty''...marcellus pisze: Instytut Złotego Szczeniaka
Racja. Instytut Fryzur, Instytut Makijażu, itd..ky pisze:Nie! Nie! Teraz wszędzie są ,,instytuty''...