Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
no zastanawiałem się kto pierwszy ale ,że FUX, stary wyjadacz to nawet nie marzyłem 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Z tymi marzeniami to różnie bywa. Jeden pijaczek poszedł był raz na ryby. I co? I złowił złota rybkę. Rybka, jak to ze złotą rybką bywa, w zamian za wypuszczenie do wody wyraziła chęć spełnienia trzech życzeń wędkarza. I pierwsze życzenie: aby woda w wiaderku zamieniła się w wódencję. Ciach i woda w wiaderku stała się wódką. Drugie życzenie, żeby woda w tej rzece stała się wódką. Ciach i woda w rzece jest wódką. No i jakie jest Twoje trzecie życzenie? pyta rybka. Wyntkorz myśli, myśli i mówi: aaa, daj jeszcze pół litra i będziemy kwita.
Pewnie znacie
Pewnie znacie

A Wy sobie robicie jaja z poważnych rzeczy. Sami widzicie, że czasami ludzie nie wiedzą, czego chcą.
Wyszydzać można wszystko, tylko pytanie, po co?
Wyszydzać można wszystko, tylko pytanie, po co?
Dolce far niente 

FUX, ale to nie było wyszydzanie mi się ten filmik strasznie spodobał ,a pytanie było postawione tak ,że "co akurat dla ciebie jest ważne" bo jak widzisz nie jest to jednoznaczne dla każdego ,a ty się honorem uniosłeś.
Więcej luzu
Dla mnie też ważne jest przede wszystkim zdrowie najbliższych ale ciekawiło mnie co inni myślą dlatego użyłem starego numeru
Więcej luzu

Dla mnie też ważne jest przede wszystkim zdrowie najbliższych ale ciekawiło mnie co inni myślą dlatego użyłem starego numeru

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
burat, fajny filmik. Jestem trochę zawiedziony, że nikt nie chciał pokoju na świecie i przyjaźni między narodami
Bardzo duża część marzeń kręci się wokół posiadania i zdrowia. Chyba jesteśmy biednym i chorym narodem

Bardzo duża część marzeń kręci się wokół posiadania i zdrowia. Chyba jesteśmy biednym i chorym narodem

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
To nie wybory Miss Polonia/WorldKonto usunięte pisze: burat, fajny filmik. Jestem trochę zawiedziony, że nikt nie chciał pokoju na świecie i przyjaźni między narodami![]()

Ostrów Tumski + God is an Astronaut i musi być ładnie 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
burat, ale ja nie jestem duchem świętym i nie wiem, co masz na myśli?
Luzuję się od prawie dwóch tygodni...
Na drugie, to raczej wpływ mamy znikomy. No, może w kwestii tzw. zdrowego stylu życia, cokolwiek to znaczy...
Luzuję się od prawie dwóch tygodni...

Pierwszy aspekt wynika z niewielkiego, w mniemaniu wypowiadających się, wpływu na posiadanie.Konto usunięte pisze: Chyba jesteśmy biednym i chorym narodem
Na drugie, to raczej wpływ mamy znikomy. No, może w kwestii tzw. zdrowego stylu życia, cokolwiek to znaczy...

Dolce far niente 

FUX, spoko ale tam nie było naigrawania się z niczego tylko proste pytanko ,a podparte akcją z "you" żeby każdy poczuł się w obowiązku odpowiedzieć
. Tylko ty mnie zrypałeś ale chyba dlatego ,że za długo się luzujesz i straciłeś czujność
Ja nawet jak bym personalnie do ciebie napisał to i tak bez złośliwości ot taki już jestem
Osobiście najfajniejsze są panie z "lotem na księżyc"

Ja nawet jak bym personalnie do ciebie napisał to i tak bez złośliwości ot taki już jestem

Osobiście najfajniejsze są panie z "lotem na księżyc"

Ichaaa...zamknąłem ostatnią sesję na obecnym kierunku
Jeszcze tylko pracę napisać 

WRC fan, gratki i powodzenia w pisaniu :)
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Termin pierwszych obron jest jakoś teraz, a ja jestem na etapie zmiany tematuBarthol pisze: powodzenia w pisaniu

wędkowanie jest teoretycznie nudne jak flaki z olejem ale okazało sie że nie na Bałtyku, wszystko mnie boli od tego wędkowania bo te dorsze trzeba z 60m głębokości wyciągać 
początkujący wędkarze złowili tylko tyle

początkujący wędkarze złowili tylko tyle
Ale nas picujesz . Z googla zdjątka sciągnięte
wstydził byś się 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35, wędkujesz ? nad jeziorem to nie usiedze ale na kutrze to była naprawde frajda,
60 kilometów od brzegu (3h płynięcia w jedną stronę to jedyny minus wyprawy) znają doskonałe miejsca żerowania dorszy , polecam taka wycieczke , naprawdę fajna atrakcja
60 kilometów od brzegu (3h płynięcia w jedną stronę to jedyny minus wyprawy) znają doskonałe miejsca żerowania dorszy , polecam taka wycieczke , naprawdę fajna atrakcja

Piter, wiadomo, że ściemnia.. widziałeś kiedyś w Górach Świętokrzyskich morze? 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
chyba nikt z nas taki stary nie jesteMTi pisze: widziałeś kiedyś w Górach Świętokrzyskich morze?

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
no pytanie dotyczyło akurat Pitera, więc stosunkowo krótki wycinek czasu istnienia Ziemi 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
esilon, fajna sprawa, chyba też bym chciał spróbować.
Przesiąść się z autobusu do forka na jeden dzień - bezcenne. Wydaje się człowiekowi, że jeździ gokartem. Forek to wspaniałe auto, chociaż taki ciasny w środku
Przesiąść się z autobusu do forka na jeden dzień - bezcenne. Wydaje się człowiekowi, że jeździ gokartem. Forek to wspaniałe auto, chociaż taki ciasny w środku

W nawiązaniu do:
Meta osiągnięta. Strat w ludziach i sprzęcie brak.
Udało się przejechać 4 czyste przejazdy i jak wcześniej Jarmaj pisał było coraz szybciej. Za wolno, żeby wyrwać pudło, ale na to i tak nie liczyłam.
Na początku ogromna trema, związana z tym, że to pierwszy raz, do tego jazda z opisem (czego nie mieliśmy okazji wcześniej zbyt dużo poćwiczyć), konkurencja uzbrojona jakby startowali co najmniej w pucharze PZM
no i ta przęklęta HOPA!!!! 
Ale później już lepiej, choć adrenalina trzymała do samego końca. Okazało się, że nie taki diabeł straszny jak go malują, Ko umie skakać i latać na hopie (troszeczkę
), a ja muszę się jeszcze wiele naumieć. Zebrane doświadczenia są bezcenne i bardzo nam się tam spodobało
To co mnie zszokowało kompletnie, to wyścig zbrojeń na jakby nie było zwykłą popularkę. Kubły, szelki, płyta pod silnik to takie ubogie cywile (takie jak Ko) w porównaniu z resztą stawki i było ich w sumie może z 10 na 100 startujących aut. Na porządku dziennym klatki, interkomy, hydrauliczne łapy, przedłużone lewarki zmiany biegów, odelżone auta, i wszechobecne slicki (też może z 10 aut jechało na drogowych oponach), do tego kilka aut z podtrzymaniem turbo, czy procedurą startową.
Połowa startujących zawodników przywiozła auta na lawetach, część miała tam serwisy, a praktycznie każdy sponsora. No bo w końcu utrzymanie prawie profi rajdówki kosztuje.... SZOK - a ja myślałam, że mam auto do KJS'ow 
Największe podziękowania należą się mojemu PILOTu, który bardzo dobrze dyktował trasę, udzielał cennych rad, wspierał mnie duchowo i rozładowywał napięcie. Lepszego "umysłowego" nie mogłabym sobie wymarzyć
Po następnym razie też zdam relację w odpowiednim wątku. Mam nadzieję, że również w tym.
P.S.
Na razie udało mi się w sieci odszukać jedno nasze zdjęcie z przejazdu zapoznawczego:
oraz do tego:zofija pisze:sprawdzian umiejętności w najbliższą niedzielę, bo starujemy z jarmajem w Samochodowych Mistrzostwach Tychów na torze FAP![]()
Piszę jednak w tym wątku.

Meta osiągnięta. Strat w ludziach i sprzęcie brak.
Udało się przejechać 4 czyste przejazdy i jak wcześniej Jarmaj pisał było coraz szybciej. Za wolno, żeby wyrwać pudło, ale na to i tak nie liczyłam.

Na początku ogromna trema, związana z tym, że to pierwszy raz, do tego jazda z opisem (czego nie mieliśmy okazji wcześniej zbyt dużo poćwiczyć), konkurencja uzbrojona jakby startowali co najmniej w pucharze PZM

Ale później już lepiej, choć adrenalina trzymała do samego końca. Okazało się, że nie taki diabeł straszny jak go malują, Ko umie skakać i latać na hopie (troszeczkę

To co mnie zszokowało kompletnie, to wyścig zbrojeń na jakby nie było zwykłą popularkę. Kubły, szelki, płyta pod silnik to takie ubogie cywile (takie jak Ko) w porównaniu z resztą stawki i było ich w sumie może z 10 na 100 startujących aut. Na porządku dziennym klatki, interkomy, hydrauliczne łapy, przedłużone lewarki zmiany biegów, odelżone auta, i wszechobecne slicki (też może z 10 aut jechało na drogowych oponach), do tego kilka aut z podtrzymaniem turbo, czy procedurą startową.

Największe podziękowania należą się mojemu PILOTu, który bardzo dobrze dyktował trasę, udzielał cennych rad, wspierał mnie duchowo i rozładowywał napięcie. Lepszego "umysłowego" nie mogłabym sobie wymarzyć

Po następnym razie też zdam relację w odpowiednim wątku. Mam nadzieję, że również w tym.

P.S.
Na razie udało mi się w sieci odszukać jedno nasze zdjęcie z przejazdu zapoznawczego:
Czarownica prawdę Ci powie :D