Wrocławskie spociki
Re: Wrocławskie spociki
to co wyście tam robili?pawlaswrc pisze: Jeszcze to dziwne mulenie w żołądku

TERZO pisze: jechać przez miasto z sadzą na całej facjacie - bezcenne
TERZO, a jak koleżanki? Też na murzynki przerobione? I też takie tym faktem zachwycone były? :D
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi pisze: TERZO, a jak koleżanki? Też na murzynki przerobione? I też takie tym faktem zachwycone były? :D
Dziewczyny były tylko 10 minet i jechały na tyle wolno, że nie zdążyły się upaćkać

Marcin
-_-
-_-
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

STi Bugeye na DW61.. tutejszy ?
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
coś mi ostatnio śmiga, ale nie kojarzę..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
a kiedy jeszcze takie spotkanie bedziecie organizowac??:p tez chetnie przyjade :) chyba ze dla subaru legacy nie ma miejsca;pp
jest jest, a dla legacy prowadzone przez kobietę tym bardziej 

w sezonie ogórkowym ciężkawo pewnie ze znalezieniem wspólnego czasu, ale jakby co, to ten wątek jest najbardziej odpowiedni do śledzenia spotkań we wro 

Zgadzam się Maciek z Tobą w 100%eMTi pisze: jest jest, a dla legacy prowadzone przez kobietę tym bardziej![]()

No to może jakiś spocik?

to jest nas troje... trójkącik? 

Jak dla mnie ok. Jednak ze wzgledu na to, że jeszcze sam nie uczestniczyłem w spotach wrocławskich poczekam na propozycję miejsca i czasu i sie dostosuję 

W takim razie pozwolę sobie zaproponować środa 20.07.2011r, godz. 20, na parkingu pod Wzgórzem Andersa, od strony Uniwersytetu Ekonomicznego. Przed chwilą eMTi mi uświadomił, że może jutro lać... Jeżeli faktycznie się rozpada, to chyba odwołamy, ale to się okaże jutro
Może być? Komuś to pasuje?

Może być? Komuś to pasuje?

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ja jutro o 9.00 mam obronę na Uczelni, więc wieczorem na pewno nie będę się nadawał do jazdy. 

Arti, no to trzymamy kciuki i czekamy jutro na wpis w "Piękny dzień dziś mamy" 

Czarownica prawdę Ci powie :D
Arti, trzymaj się jutro! Zapowiada się piękny dzień
Ja niestety po swojej obronie pojechałem prosto do pracy i będę chyba do końca życia żałował, że zamiast tego nie poszedłem się porządnie napić
Trzymam kciuki!

Clios1200 pisze: kris82 napisał(a):Może być? Komuś to pasuje?
ok

to niech Cię ktoś i turbowannę przywiezieArti pisze: wieczorem na pewno nie będę się nadawał do jazdy.

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
zofija pisze: Arti, no to trzymamy kciuki
Dzięki.kris82 pisze: Arti, trzymaj się jutro!

No ja idę do pracy ale przecież jedno nie wyklucza drugiego.kris82 pisze: Ja niestety po swojej obronie pojechałem prosto do pracy i będę chyba do końca życia żałował, że zamiast tego nie poszedłem się porządnie napić

PS. W sensie po pracy.