Osobiscie nie podoba mi sie. Wyglada ociężale
Rozumiem, że oddasz swoją pensję w całości w 3-letnim leasingu, aby nią powozić...burat pisze:na żywo wygląda fajnie choć ze spojlerem
a co ma wędka do podobania sie samochodu ? porszakom sypią kesz przed maskę a lanosom nie ?FUX pisze: Bym się skupił na wędce, za pomocą której szybciej osiągnę to, co pragnę
to popatrz jeszcze ze 3.5 raza. O ile lanos itself wygląda dość kontrowersyjnie, to sedan IMO wraca do starej "kreski" japońskiej. Proponuję postawić Evo6 i Lanosa Sedana koło siebie.Arno pisze: Poszli estetycznie w Lanosy i nie uciekniecie przed tą koreańską prawdą.
Od GC8danikl pisze:Przepraszam ,że się wtracam ,ale od kiedy Imprezę rozpatrujemy w kategorii estetyki.
A gdzie ja coś podobnego napisałem?burat pisze: Jedyne co mnie irytuje to przekonanie ludzi ,że ich wybory są najlepsze
vicu pisze:Od GC8danikl pisze:Przepraszam ,że się wtracam ,ale od kiedy Imprezę rozpatrujemy w kategorii estetyki.
Arno pisze: Wedlug mnie to wygląda okropnie
cała czysta obiektywna prawda. Zapomniałeś dopisać De gustibus ... nie macieArno pisze: No nie oszukujmy się, miłość was zaślepia.
ale to przecież mówisz o sobie. Żaden to argument.Arno pisze: Wiecie wy co, jest jeszcze taka sprawa, że jak ktoś napisał latka lecą. A jak lecą to już się nie chce w huku jechać i woli się żeby kręgosłup nie bolał na każdej dziurce. Kady kiedyś się zestarzeje...zdziadzieje, stretryczeje.
ten czynnik jest fajny, bo fajnie mieć auto które jest marzeniem wielu, ale: w życiu bym nie wpadł żeby dla niego kupować auto. Auta nie kupujesz sąsiadom, tylko sobieArno pisze: le czy jest to samochód za którym będą się szczeniaki oglądać na ulicy jak za Landryną, Budyniem, czy owadoocznym szkaradzieństwem? No nie.
I dlatego trzeba zacząć z geodetami w Cro gadać, póki tam unia nie wlazła...Arno pisze: Ja i wielu moich kupli myśleliśmy, żeby się dla nart w góry przeprowadzać... na szczęście wyrośliśmy z tego... Ale wtedy nie bardzo sobie życie bez nart dwa miesiące w roku wyobrażaliśmy.
mam jakieś swoje miejsca w życiu w których kieruję się emocjami ale w większości czasu staram się podchodzić racjonalnie do błahych sprawFUX pisze: A powiedz czy wogóle coś Cie kręci, bo jeżeli brak emocji, to po co żyć...![]()
może źle odbieram ton twoich wypowiedzi ale wydaje mi się ,że często wynika to z nichFUX pisze: burat napisał(a):Jedyne co mnie irytuje to przekonanie ludzi ,że ich wybory są najlepsze
A gdzie ja coś podobnego napisałem?
Marka ,znaczek , historia ,legenda ,wybrać odpowiednieArno pisze: Jakoś tak jest, że auta droższe są droższe z jakiegoś powodu. Nie wiem jakiego
jak najbardziej tu się zgadzamyFUX pisze: burat, myślę, że żyjemy w innych światach...
I dobrze.
a to na spokojnie się nie daFUX pisze:
Czasami warto mieć emocje choćby po to, aby sobie np. to pooglądać...
http://www.rowerowarodzinka.pl/grafika/ ... index.html