Wrocławskie spociki
Re: Wrocławskie spociki
coś padzi, tak jak mówiłem... Przekładamy?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
No fakt, że pogoda średnio przyjemna... Też jestem za.
JonesB, a kiedy by Tobie jakoś bardziej pasowało? Bo chyba w sumie najdalej z nas macie do Wrocławia
, więc łatwiej nam się chyba będzie jakoś dopasować do Was
eMTi, gdyby coś się jednak zmieniło, to daj mi proszę znać telefonicznie, bo wychodzę teraz z biura na spotkanie i nie będę miał dostępu do neta
Oczywiście z góry Ci za to bardzo serdecznie dziękuję 
JonesB, a kiedy by Tobie jakoś bardziej pasowało? Bo chyba w sumie najdalej z nas macie do Wrocławia

eMTi, gdyby coś się jednak zmieniło, to daj mi proszę znać telefonicznie, bo wychodzę teraz z biura na spotkanie i nie będę miał dostępu do neta

ok, w sumie to nawet nie ustaliliśmy miejsca, więc ew. chętni nie będą wiedzieli, gdzie się udać 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
kris82 pisze: W takim razie pozwolę sobie zaproponować środa 20.07.2011r, godz. 20, na parkingu pod Wzgórzem Andersa, od strony Uniwersytetu Ekonomicznego.

to miało być dla zmyły, żeby nikt nie wertował poprzednich stron, ale jak zwykle musiałeś wszystko zepsuć

Na dzień dzisiejszy to dzisiaj i piatek mamy zajete. W pozostałe dni mozemy przylecieć "-)
Co kluski Wrocławskie
, znowu się zbieracie by pogłaskać się po swoich turbinkach
Też bym wpadł ale w tym tygodniu będę nieco zajęty

Też bym wpadł ale w tym tygodniu będę nieco zajęty

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
To może byśmy się kiedyś umówili na coś konkretnego a nie tylko onanizm na parkingu przy autach? Np. kręgle były kiedyś spoko.

O tak...tak...tak...na wściekłe koty jeźmy!!!Arti pisze:To może byśmy się kiedyś umówili na coś konkretnego a nie tylko onanizm na parkingu przy autach? Np. kręgle były kiedyś spoko.

P.S. Piatek też mamy wolny.
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Piter 35 pisze: Co kluski Wrocławskie, znowu się zbieracie by pogłaskać się po swoich turbinkach
![]()
Skoro nawet Ty byś wpadł to i ja też, mimo, że mam tak daleko.

Chociaż o turbinkach nie ma co gadać. Wiadomo, że moja najmniejsza jest najbardziej urocza i to kończy wszelkie dyskusje.

Arti pisze: To może byśmy się kiedyś umówili na coś konkretnego a nie tylko onanizm na parkingu przy autach? Np. kręgle były kiedyś spoko.
O! Lubię tego pijaka. Mogę z nim pograć w kręgle. O ile wytłumaczy mi ktoś zasady

Ja tam wolę bilarda :P Ale można faktycznie coś "większego" zorganizować :)
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
siewcu pisze: a tam wolę bilarda :P Ale można faktycznie coś "większego" zorganizować :)
No, kręgle są zdecydowanie większe. Dobrze, że się zgadzasz.

j33mbo pisze: co tam słychać?
No właśnie nie mogę się zdecydować. Jakąś balladę, która ukołysze mnie do snu, czy może coś mocniejszego, co rozbudzi? Hmmm...
A może ktoś wpadnie dzisiaj do klubu Time-Out na Rajdową Sobotę ? https://www.facebook.com/event.php?eid=220954797939714 Wybaczcie, że tak późno, ale jakoś mi to z głowy wyleciało...
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
- Arti
- 6 gwiazdek
Hello. Może byśmy się zorganizowali na jakiegoś spota?
Przyszły tydzień, któregoś wieczora?

tylko trzeba będzie wziąć coś na komary
Dużo czegoś. BARDZO.

- Arti
- 6 gwiazdek
eMTi, nie przejmuj się takimi prozaicznymi sprawami. Zostawimy auta na wolnych obrotach i żaden komar nie podleci nawet. 

a tego jeszcze nie testowałem 

a co? masz w planach zajechać na myjnię?Arti pisze: Może byśmy się zorganizowali na jakiegoś spota?

no musi to pewnie zsynchronizować, żeby 2 razy nie jeździć 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Ja będę we Wrocku dopiero od czwartku, ale w sumie, to przecież w piątek jedzie Dolnośląski - może jakoś stadnie znowu????
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW