Temat nie na temat o tematach!

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
Witek
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: A500 @ Piotruś II
Polubił: 20 razy
Polubione posty: 15 razy

Temat nie na temat o tematach!

Post 11 sie 2011, o 01:19

Ważne! Pisać tylko na temat, o ile nie jest na temat! Inne posty będą usuwane, przez specjalistyczne spec służby z "przygłupio nazwanym" na czele*.

*znaczy, że on jest przygłupio nazwany i jest na czele specjalistycznych spec służb, a nie, że jest głupio nazwany na czole, chociaż... :whistle:

:mrgreen:

Doxa
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Polubił: 151 razy
Polubione posty: 121 razy

Re: Temat nie na temat o tematach!

Post 11 sie 2011, o 02:13

Witek, wróciłeś!!!!! :-d :thumb:
I to w jakiej dobrej formie ;)
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)

Witek
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 11 sie 2011, o 02:24

Ty! Nie pisać nie na temat tematu nietematycznie! Myślała, że jak późno przyjdzie to nikt nie zobaczy? Nie ma tak. Ordung mus (czekoladowy) zajn! Wir liben folkswagen und skoden und w ogóle! Bo to nudne forum fur alte kapeluszników est!

Tyle lat sumiennego wypierania z głowy wspomnień tej traumy drutem kolczastym zwanej, poszło się szajse. :wall:

Doxa
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Polubił: 151 razy
Polubione posty: 121 razy

Post 11 sie 2011, o 02:36

Se będę tu pisała co chcę :-p .
Freedoooommm!!!

Bo tak :mrgreen:
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 11 sie 2011, o 08:25

Ale przecież ten temat jest na temat 8-)

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: szkoda
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 11 sie 2011, o 11:24

Gdybym nie znał Witka, to bym się mógł założyć, że w nocy był na bani.
czarne jest piękne...

Witek
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 11 sie 2011, o 13:37

vibowit pisze: Gdybym nie znał Witka

No ja nie wiem czy mnie tak naprawdę ktoś z forum zna. :whistle:
vibowit pisze: to bym się mógł założyć, że w nocy był na bani.

Nie byłem. Zbyt słabe mięśnie szyi. Jak mam oglądać świat do góry nogami to najlepiej się położyć, po co od razu stać? :-p

Twój wniosek jednak dobitnie pokazuje, że szaleństwo pierwotnego The foruma, zostało zjedzone przez szaroburą nudę codzienności. Przykre i smutne. :-(

Przecież jak wesoło byłoby gdyby tak każdemu odpimpoliło! Aż chciałoby się na forum wchodzić!

damaz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Polubione posty: 97 razy

Post 11 sie 2011, o 13:59

kuźwa, gdybym miał więcej czasu, to walnąłbym tu takiego długiego posta. tak długiego, ze wszyscy uciekaliby na sam jego widok. najlepiej, żeby taki post był bez sensu. kompletnie. niestety, nie mam czasu. najgorsze jest to, że stwierdzenie "nie mam czasu" wynika bezpośrednio z "mam terminy". a dzisiaj mam akurat bardzo seksualny dzień (czyt: robota leży, a ja ją ....). nie zmienia to jednak faktu, że czasu mało. więc pisać długich głupich postów nie powinienem. no dobra zaraz skończę. jeszcze tylko chwilę. tylko o czym pisać na forum motoryzacyjnym w wątku nie na temat? o wszystkim chyba? a nie. jak motoryzacyjnie, to o radarze, który mi dzisiaj błysnął w Łomiankach (vibek, ten jak się jedzie z Wawy do Łomianek, niedaleko McDonald's. jest czynny akurat). nie wiem do końca czy mi w sensie "mi", czy temu przede mną. ale z drugiej strony to pierduła jest a nie temat. na tym forum większości błyska. to może o rozrubach w Londynie? eee... już pisałem. co można napisać na temat nie na temat? o zajebistym zoo, które Czesi maja tuż pod polską granicą, gdzie zwierzynę płową ogląda się z samochodu. po otwarciu szyberdachu i założeniu odpowiednio długiej rury na aparat można się poczuć jak na prawdziwym safari. dopóki obsługa zoo się nie odezwie... no ale w końcu to nie ich wina, że u nich teatr do divadlo, a panienki się szuka... trochę nas nie lubią. też bym nie lubił kogoś, kto umiera ze śmiechu przy każdym wypowiedzianym przeze mnie zdaniu. oj, znowu zrobiło się tematycznie. muszę się bardziej skupić, bo to jednak trudne jest. takie pisanie na temat nie na temat. ciekawe, kto to przeczyta, swoją drogą? albo jak daleko zabrnie. lojalnie uprzedzam kogoś, kto zabrnie tutaj, że już nie pamiętam, co było wcześniej. dlatego spokojnie mogę sobie machnąć kolejny nie temat. hmm... mogłoby się wydawać, że na tym forum nie temat, to bułka z masłem i pierdylion postów już powinno się pojawić. a tu lipa. ciekawe dlaczego? może autor wątku sugeruje ostrożność? albo może jest tyle tematów, gdzie wszyscy piszą nie na temat, że temat nie na temat jest za banalny, zbyt oczywisty i w ogóle OKLEPANY. no ciekawe? może ktoś napisze dlaczego nie pisze. w tym akurat wątku. ja już nie muszę bo napisałem. ufff. mam z głowy. a co mam na głowie? właśnie dowiedziałem się, że drogi "wiejskie" (rural) są znacznie bardziej niebezpieczne niż miejskie, bo więcej ofiar śmiertelnych. co jest najczęstszym powodem śmiertelności? uderzenie w obiekt zafiksowany, że użyje czystej polszczyzny. w drzewa i w słupy. jakby tak wykoncypować dobry sposób ochrony tych obiektów przed kierowcami i na odwrót, to może nareszcie można byłoby myśleć o sobie "pożyteczny". potem tylko to sprzedać i już z górki. no właśnie z górki. jedno jedyne 15 minut Tour de Polska oglądałem i mnie wcięło. gościu (Polak) zjeżdżał właśnie w dół. podobno specjalista od zjeżdżania. rzecz miała miejsce na takiej rural road w Polsce. gdzieś koło Bukowiny Tatrzańskiej. polska droga, polskie górki, polska nawierzchnia, polskie pobocze... gościu dawał w dół z prędkością 105 km/h. na rowerze wyścigowym, szosowym. ubrany w ubranie kolarskie, czyli lajkrę niczym "body" kurtyzany. w nic więcej. i w kask. i 105 km/h. no wbiło mnie w podłogę. pierwszy raz widziałem jak rowerzysta wybiera "optymalny tor" na zakrętach. oczywiście etapu nie wygrał. ale przecież u nas nie wynik (efekt) się liczy, tylko bohaterstwo i fantazja. za to bez dwóch zdań koszulka się należała. jakby ją nazwać? dla największego ułana (od fantazji)? o dobre. w końcu to polski wyścig. i zamiast koszulki następny etap z szablą przy boku. a co. a kto wygrał etap? jakiś holender (chyba). co prawda nie zjeżdżał najlepiej, ale - dla odmiany - najlepiej wjeżdżał. i jak tu nie napisać, że oglądając sport można się wiele nauczyć? no jak? a właśnie nauczyć. wracając do nauczyć, uczyć, nauka, to przecież nie mam czasu. zwłaszcza na pisanie bezsensownych postów. w dodatku bezsensownych z założenia. wprawdzie trochę to wszystko za krótkie mi wyszło, no ale nie mam czasu. cholera.

P.S.
jestem trzeźwy.

Witek
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 11 sie 2011, o 14:05

damaz, te! AKAPITY.

Dobra?

I żeby mi to było ostatni raz :!: :x

P.S. Przeczyta mi to ktoś? Proszę <całym sobą, nawet koniuszkami koniuszków włosków prezentuję postawę "kota ze Szreka"> :-)

damaz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 11 sie 2011, o 14:08

akapit.

i tu też akapit.

o i tutaj też. akapit

edit:
tu jeszcze jeden akapit. ale już ostatni.

Witek
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 11 sie 2011, o 14:23

damaz pisze: ale przecież u nas nie wynik (efekt) się liczy, tylko bohaterstwo i fantazja. za to bez dwóch zdań koszulka się należała. jakby ją nazwać? dla największego ułana (od fantazji)?

Skoro mają być polskie klimaty i nazwa ma być dla mas (znaczy na zrozumiałym przez nich poziomie) to obawiam się, że jedynie słuszną nazwą wydaje się: "koszulka dla przechuja". :whistle:

P.S. damaz, cięszę się, że zrozumiałeś temat i piszesz na temat. :thumb: Mam nadzieję, że inni pójdą w Twoje ślady... no metaforycznie, co byś się nie bał w ciemnym lesie kiedy będziesz walczył w błocie z błotem o wolność od błota dla błotozaura (o ile masz go jeszcze).

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 11 sie 2011, o 15:11

damaz, to nie widziałeś, że ten radar jest żółty, czytaj: aktywny?
Ostatnio się za niego - tego radara ;) - wzięli i o niego dbają. Jest w naszych młocińskich lasach jakiś robinchudł, który uparcie zamalowuje oko temu radaru. Jednak ostatnimi czasy jakoś jego skuteczność spadła i oczko jest wychuchane, wydmuchane, przejrzyste i straszy Bogu ducha winnych kierowców.
A skoro już jestem przy temacie radarów, to w Audi szyba przednia się wzięła i pękła od jakiegoś kamienia i cza będzie ją wymienić. Ech losie. Pocieszeniem może będzie to, że w końcu się przyda na coś ubezpieczenie.
czarne jest piękne...

So What!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Giulia V Q4
Polubił: 309 razy
Polubione posty: 60 razy

Post 11 sie 2011, o 15:41

vibowit pisze: A skoro już jestem przy temacie radarów, to w Audi szyba przednia się wzięła i pękła od jakiegoś kamienia i cza będzie ją wymienić. Ech losie. Pocieszeniem może będzie to, że w końcu się przyda na coś ubezpieczenie.
Na pocieszenie napiszę, że po wakacjach okazało się, że skrzywiłem felgę w Legacu. Lekko na szczęście - do prostowania pójdzie w zimie (w zima).

maf1
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Impreza 2,0GX (czarna!!!)

Post 11 sie 2011, o 15:42

Konto usunięte pisze:Ale przecież ten temat jest na temat 8-)
To tak w temacie: oso choziii :lol:

szycha
Awatar użytkownika
2 gwiazdki

Post 11 sie 2011, o 16:36

Doxa pisze: Freedoooommm!!!

Obrazek

:mrgreen:

damaz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 11 sie 2011, o 18:15

szycha pisze::mrgreen:
Obrazek

:whistle:

:razz:

damaz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 11 sie 2011, o 18:17

vibowit pisze:Jest w naszych młocińskich lasach jakiś robinchudł, który uparcie zamalowuje oko temu radaru
jechałem właśnie na zamalowanego pewniaka. :-/
ile tam jest ograniczenia? 50 czy 70?

vicu
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: OBK

Re: Re: Temat nie na temat o tematach!

Post 11 sie 2011, o 19:55

damaz pisze:
vibowit pisze:Jest w naszych młocińskich lasach jakiś robinchudł, który uparcie zamalowuje oko temu radaru
50

Sent from my Legend using Tapatalk
Obrazek

"Speed never killed anyone, suddenly becoming stationary, that's what gets you." - J. Clarkson

Gump
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
Polubił: 29 razy
Polubione posty: 85 razy

Post 11 sie 2011, o 20:12

He,he
mamy swoją reklamę :mrgreen:

Link: http://www.youtube.com/watch?v=me0pSgVd_dg
Legio Patria Nostra

"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Re: Re: Re: Temat nie na temat o tematach!

Post 11 sie 2011, o 20:46

vicu pisze:
damaz pisze:
50

A właśnie, że 60. :P
czarne jest piękne...

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 11 sie 2011, o 22:21

a ja jeżely pan pozwoly, z pryjemnocią napiszę.
Napiszę bo cierpię, przecież. Źle mie jest i kropka.
Źle choć codziennie biegam 9-10km, więc zasadniczo powinno mi być dobrze. A tu nie, niespodziewanka.
I co, dlaczego, bo co?
Było mi dobrze wczoraj jak w TVP 2 puściły Bules Brothers, co prawda mogło być lepiej przetłumaczone, choć nie było fatalnie. Kobieta tłumaczyła.
Z kobietami to różnie bywa. Niektóre to mają nawet dryg do pisania i nawet niektóre mają poczucie humoru.
Na przykład taka Mira Zientarowa, to znaczy Michałowska, która napisała Wojnę Domową.
No się pytam, miała poczucice humoru? Miała. Super serial był? Był.
Kto dziś tak pisze?

No się pytam, kto!
Blues Brothers - muzyka, super faceci, Carrie Fisher ( akurat ją znam i nawet u niej przez przypadek byłem na kolacji). Śmy się śmiali. No i co, nadal mi jest źle i nic nie pomaga.
Wielu ludziom jest źle.
Nawet wymyśliliśĶy z żoną sposób na bezkarne w wnuki. Moje dzieci się nie palą do zadań bojowych. No to wymyślilim, że ja zaciężę coś na boku, potem będziemy płacić alimenty, przyznam się do dziecka, tamta będzie się zajmować nocami, podcierać a my będziemy mieli maleństwo na weekendy.
Jest zagrożenie, to musi być dziecko miłości, więc musiałbym się krotkoterminowo zakochać. Ale ile czasu taka miłość chemiczno-prokreacyjna trwać może w końcu.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.

ODPOWIEDZ