Zwlaszcza takiej jednej osobce, ktora mnie rozsmieszala.
I sorki jak komus sie dostalo

Lucek ! Do raportu !remek pisze:zanim Lucek tutaj wskoczy ze swoim mega tegesem,
Ja się do dużego nie przełamałem nigdy. Uważam, że przysługuje on estiajom i kropka.remek pisze:nie wiem czy wisnia z duzym nie bedzie zbyt wisniaczka, (jak ja nazwalem po nawoskownianiu).
WiS pisze: dla zainteresowanych - "Słoneczny Winowajca", Paderewskiego 27
Ja się tam zamierzam teraz żywić
esilon pisze: hm anketa :
1. lepiej sie powoływać na WiSa
2. lepiej sie nie powoływać na WiSa
No wlasnie, czego wiecej trzeba?Grzesiek_67 pisze:Paweł_BB,
pięknie. Bierz go Brachu.![]()
Grzegorz
Hehe, no właśnie, kurna zadłużę się ale go wezmę, nie chcę stracić takiej okazjiInterceptor pisze:No wlasnie, czego wiecej trzeba?Grzesiek_67 pisze:Paweł_BB,
pięknie. Bierz go Brachu.![]()
Grzegorz
Stanowczo, powoływać się.esilon pisze:WiS pisze: dla zainteresowanych - "Słoneczny Winowajca", Paderewskiego 27
Ja się tam zamierzam teraz żywić
hm anketa :
1. lepiej sie powoływać na WiSa
2. lepiej sie nie powoływać na WiSa
To dobra nazwa dla serwisu Subaru...Konto usunięte pisze: Czuły Barbarzyńca,
Gratki, po odebraniu, ładne fotki poproszę ze wściekłą świnią na lusterkach.Paweł_BB pisze:Koleżanki i Koledzy, zaliczkowałem dzisiaj piekielnie szybkie Evo VIII GT340 od Shodana
Paweł_BB pisze:Koleżanki i Koledzy, zaliczkowałem dzisiaj piekielnie szybkie Evo VIII GT340 od Shodana
Kiedyś na pewnoesilon pisze:no to teraz juz mam pewność, że wpadniesz na TJS![]()
esilon pisze:wreszcie ten soon usunałeś
Przemyślałem sprawę i stwierdziłem, że nie ma sensu, za seryjną IX musiałbym dać sporo więcej kasy przy zakupie a potem dokładać w tuning, a tak mam "seryjne" VIII GT340 dodatkowo mocno dofinansowane (dołożone rozpórki, stabilizatory, zmienione tarcze, klocki, zaciski, stalowe przewody hamulcowe, ksenony itp.) i co bardzo dla mnie ważne z pewnego źródła - mam pewność że Shodan nie wpakuje mnie na minęEterycznyŻołądź pisze:Łe... a miało być IX...