Wiesz, jak przyszły teść ma syf w basenie, to dlaczego nie...Witek pisze: poderwanie kogoś na chlor to już wyższa szkoła jazdy.
PODZIĘKOWANIA
Re: PODZIĘKOWANIA
Dolce far niente 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Oj Witula, Witula, nie zastanawiasz się czasem nad tym czy świat nie został stworzony wokół Ciebie?Witek pisze:Konto usunięte, wiem, że masz liczną, sympatyczną rodzinę, ale czasami za bardzo się wczuwasz w rolę ojca. Wyluzuj troszkę.![]()
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
FUX pisze: Wiesz, jak przyszły teść ma syf w basenie, to dlaczego nie...![]()
Co to byłby za ojciec, który zaakceptowałby związek córki z czyścicielem basenów....
Konto usunięte, ale oni po prostu wpadli z wizytą. Mnie się doprasza, nie traktujesz mnie tak samo jak ich. Dodatkowo ja jestem najmłodszy, więc może chcesz porwać najmłodszą dziewczynę... wszakże jesteś w takim wieku
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 261 razy
- Polubione posty: 535 razy
Witula, nie zrozumiales. Latorosl Tomka calkiem sprytnie mami kolezanke na zeszyty z chemii. Troche mlodszy od Ciebie ale mysle, ze skorzystasz 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Alan, Alan, Alan!, głupiś, nie w polach tylko w Piotrkowie i pojechałem po nią w końcu bo żaden kolega nie pomógł*.
* oprócz Citana
* oprócz Citana
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Oficjalne, forumowe podziękowanie dla:
- Burata, za opiekę nad pewnym kursantem i za dobrą szkołę (szczerze polecam, gdyby ktoś był zainteresowany doszkoleniem młodych kierowców);
- Remka, za wsparcie logistyczne, znaczy chatę (mam nadzieję, że przetrwała
).

- Burata, za opiekę nad pewnym kursantem i za dobrą szkołę (szczerze polecam, gdyby ktoś był zainteresowany doszkoleniem młodych kierowców);
- Remka, za wsparcie logistyczne, znaczy chatę (mam nadzieję, że przetrwała
WiS, polecam się 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
esilon, a co zdecydowałeś się jednak na urlop w szczyrku

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
WiS, nie ma problemu 
Szkoda tylko, że ciepła woda odmówiła współpracy - tak to jest jak się chaty nie używa
Szkoda tylko, że ciepła woda odmówiła współpracy - tak to jest jak się chaty nie używa
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Nie zapomnij zamieścić na forum swojego zdjęcia w stringach, jak Jarmajesilon pisze:Kruszyn, tak![]()
ale po przeczytaniu planu zajęć zwiałem![]()
ps.: boski avatar
- WiS
- 6 gwiazdek
Czymżeście Kruszyna karmili w tej jachrance, że tak pozieleniał...!?esilon pisze: boski avatar
PS. Wersja "eko"?
Iiiitam, no problem, zimny wychów cieląt rulezzzAlan, Alan, Alan! pisze: Szkoda tylko, że ciepła woda odmówiła współpracy
No to dlatego tak się co rano trząsł jak wsiadał do mnie do auta ,a myślałem ,że to mnie się tak bał

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- WiS
- 6 gwiazdek
Przyznał się dopiero w środę wieczorem, powiedziałem mu, żeby sobie w takim razie jednak wziął hotel - odpowiedział że da radę, bo nawet jak trochę zmarznie w lazience, to się zaraz w samochodzie rozgrzeje
Czyli jednak byłeś straszny
Czyli jednak byłeś straszny
- Chloru
- 6 gwiazdek
WiS pisze: Czymżeście Kruszyna karmili w tej jachrance, że tak pozieleniał...!?![]()
Ekogroszkiem
Widzę, że już oficjalne podziękowania dla moich dobroczyńców zostały złożone. Ale jak już mam konto na forum to czuję się zobowiązany, żeby podziękować jeszcze raz tym razem własnoręcznie
Buratowi za bycie najlepszym instruktorem jakiego póki co miałem. Chociaż nie świecącym dobrym przykładem jak siedzi za kierownicą
Oraz Remkowi za świetne zakwaterowanie. Pomijając wodę wszystko było idealne. Tak w ogóle to powinniście panowie otworzyć spółkę. Burat szkoli, Remek zakwaterowuje. Najlepiej tak 3-4 kursantów na jeden raz. Ja mogę się podpisać i dać swoją rekomendację. Bo naprawdę był to świetny wyjazd 

A nie? Patrz jak mi szczena opadła. Do głowy mi nie przyszło, że może być tak dobrze:P
A co do awatarów to stare próchno z brodą? Zawsze podziwiałem Cię za samokrytykę
A co do awatarów to stare próchno z brodą? Zawsze podziwiałem Cię za samokrytykę

- WiS
- 6 gwiazdek
Raczej chłop jak dąb z pucharem - staraj się, a może kiedyś...kos pisze: stare próchno z brodą?
- WiS
- 6 gwiazdek
Ojtam, ojtam, ale się jeszcze zginam - czasami nawet lepiej niż niektórzy nastolatkowie... 
Edit: Admin, Admin, Admin, bana mu za offtopa

Edit: Admin, Admin, Admin, bana mu za offtopa
WiS, admin wczoraj odszedł....znaczy dziś ma wolne na telefon 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek