STI to kumple, nie żarciemały 5150 pisze:Szkoda, że nie Subaru, ale rozumiem - GT340mam nadzieję, że zostaniesz z nami

STI to kumple, nie żarciemały 5150 pisze:Szkoda, że nie Subaru, ale rozumiem - GT340mam nadzieję, że zostaniesz z nami
Ty Verciu też jesteś klasa z gościemVert pisze:Paweł super.swietny wybór.
Shodan to swietny facet i mozesz byc pewien ze zrobiles super ruch.
schodan konto przesle ci esemesem![]()
a tak powaznie to gosc jest klasa.(schodan znaczy sie)
Bynajmniej nie chodzi mi o prędkość bo prawdę mówiąc ona mnie nie rajcuje, poza tym prędkość zabijaEterycznyŻołądź pisze:Paweł_BB, no tak. Masz rację. Seryjne Evo IX z pewnością byłoby za wolne.
Wszystko w swoim czasie, na razie autko jeszcze stoi w garażu u Shodana a ja muszę pozałatwiać swoje formalności, autko odbiorę pewnie końcem majaBergen pisze:Dobra dobra, Ty tutaj nie kadź, tylko:
1. Fotki
2. Wódka
Dzięki bardzoBarthol pisze:Paweł_BB, gratulacje, niech dobrze służy
Też tak słyszałemBarthol pisze:zaiste zacny egzemplarz z tego co wyczytałem na kilku forach internetowych :)
Nawet po tym dachowaniu najgorzej nie wyszedłPaweł_BB pisze:Też tak słyszałemBarthol pisze:zaiste zacny egzemplarz z tego co wyczytałem na kilku forach internetowych :)
radekk pisze:Nawet po tym dachowaniu najgorzej nie wyszedłPaweł_BB pisze:Też tak słyszałemBarthol pisze:zaiste zacny egzemplarz z tego co wyczytałem na kilku forach internetowych :)![]()
Wielkie gratulacje !Paweł_BB pisze:Koleżanki i Koledzy, zaliczkowałem dzisiaj piekielnie szybkie Evo VIII GT340 od Shodana
Wiesz jacy są Polscy mechanicyradekk pisze:Nawet po tym dachowaniu najgorzej nie wyszedł![]()
HeheheGrzesiek_67 pisze:i...szczery polski gul zawiści![]()
Dokładnie tak samo myślęGrzesiek_67 pisze:Wybór najlepszy z najlepszych.
Heh, niestety nie mam wyjścia, jestem zupełnie szczyszczony z kasy, autko miało być kupione dopiero w lipcu-sierpniu bo teraz robię remonty w domu, ale nie mogłem przepuścić takiego auta więc go zaliczkowałem, w związku z tym teraz na gwałt sprzedaję swoje autko i maksymalnie jak się dało zwolniłem remonty zeby jakoś połatać budżet niczym Polscy rajdowcy przed sezonemGrzesiek_67 pisze:PS. Ja bym nie wytrzymal do końca maja.No ni kuku
Trzeba było mówić, wpadlibyśmy pomócPaweł_BB pisze: bo teraz robię remonty w domu
Dzięki, nie pomyślałem wczesniej a teraz i tak nie mam kasy na żarcie i wódkę dla pomocnikówradekk pisze: Trzeba było mówić, wpadlibyśmy pomóc
to fartownie przyoszczędziłeśPaweł_BB pisze: Dzięki, nie pomyślałem wczesniej
No wlasnie w tym kontekscie pisalem, bo mowiles ze chcesz E9, a takie bezwypadkowe i zadbane jednak cholernie ciezko znalezc (jakby nie bylo nie kupuje sie takiego auta na rok czy dwa, wiec czemu tyle ofert sprzedazy?) A to ze auto godne to nie watpie, i dlatego gratuluje decyzjiPaweł_BB pisze: Interceptor, spoko, autko Shodana w pełni spełnia moje oczekiwaniaautko tanie nie jest więc Shodan też miał już małe problemy ze sprzedażą (niestety wielu ludzi poszukuje głównie tanich wraków), na szczęście trafił swój na swego i się dogadaliśmy
Bez wódki i zagrychy to długo nie porobimy. Wiesz siłę trzeba skądś braćPaweł_BB pisze: teraz i tak nie mam kasy na żarcie i wódkę dla pomocników
Dlatego teraz już Was nie poproszę o pomoc w remoncieradekk pisze: Bez wódki i zagrychy to długo nie porobimy.
Trudno, co robić?Paweł_BB pisze:Koleżanki i Koledzy, zaliczkowałem dzisiaj piekielnie szybkie Evo VIII GT340 od Shodana