Toshiba Satellite A200 1YU - 400 zł
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- MichallD
- 4 gwiazdki
- Auto: FXT 2.5 MY06 AT, Yamaha MT-07
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Toshiba Satellite A200 1YU - 400 zł
Sprzedam laptopa Toshiba Satellite A200 1YU za 500 pln, jest uszkodzona płyta główna, koszt naprawy w serwisie 450 brutto, a tak to jest w dobrym stanie! Kupiony był w Vobisie i tam dołożyli w gratisie dodatkowy 1GB Ramu.
Ostatnio zmieniony 27 mar 2012, o 12:01 przez MichallD, łącznie zmieniany 2 razy.
- MichallD
- 4 gwiazdki
Re: Toshiba Satellite A200 1YU Tanio!
Za 400 oddam, zależy mi na czasie! W weekend jestem w Wawie jak coś.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: Toshiba Satellite A200 1YU - 400 zł
MichallD, myślę, że naprawienie go mogłoby pomóc w sprzedaży
- MichallD
- 4 gwiazdki
Wiem, ale zostawiam to dla nowego właściciela. Nie mam czasu żeby się tym zająć. W serwisie po sprawdzeniu powiedzieli że max 450 naprawa.
MichallD, no to ja bym spróbował wpuścić w alledrogo, tam prędzej znajdziesz amatora dłubacza. jak się Bergen nie zainteresował to może się długo sprzedawać.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
MichallD,MichallD pisze:Wiem, ale zostawiam to dla nowego właściciela. Nie mam czasu żeby się tym zająć. W serwisie po sprawdzeniu powiedzieli że max 450 naprawa.
napraw komputer i wtedy go oferuj.
Naprawdę myślisz, ze znajdziesz kogoś ktoś da Ci 400 zł za niesprawnego grata?