Powitanie
Re: Powitanie
Witam wszystkich narazie jestem biernym uzytkownikiem tylko czytam gdyz przymierzam sie do kupna gt , narazie jestem posiadaczem hondy civic ale mam nadzieje ze niedlugo sie to zmieni ;)
sodemarco, witamy! Matko, ile to już osób u nas na forum zmieniało hondę (głównie civica) na subaru

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
ewolucja?eMTi pisze:sodemarco, witamy! Matko, ile to już osób u nas na forum zmieniało hondę (głównie civica) na subaru![]()
Marcin
-_-
-_-
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Ku zmartwieniu wielu i uciesze tych mądrzejszych muszę pospiesznie zameldować. Pogłoski o mojej śmierci były mocno przesadzone. 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- Witek
- 6 gwiazdek
Czy ktoś Ci już mówił, że masz niesamowicie durnego nicka?
Widzę, że jakieś nowe twarze przybyły. Zrobi mi ktoś krótki opis co Ciekawszych przypadków?
Widzę, że jakieś nowe twarze przybyły. Zrobi mi ktoś krótki opis co Ciekawszych przypadków?
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
mówić mi tego nie trzebaWitek pisze: Czy ktoś Ci już mówił, że masz niesamowicie durnego nicka?
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Przy okazji, im trzeba opisać WitkaWitek pisze: Widzę, że jakieś nowe twarze przybyły. Zrobi mi ktoś krótki opis co Ciekawszych przypadków?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Witek
- 6 gwiazdek
zofija pisze: na nowo powróconych![]()
Tak dużo ich?
Dzięki, ja również witam. Starych, nowych, znanych, nie znanych, fanów i antyfanów. Oraz oczywiście loże wzajemnej adoracji.
P.S. Czy można na staro powrócić?
Zarejestrowałem się na "kropce". Ićta mnie powitać
Aha! Tam jestem maf1evo co by było ciut inaczej
Aha! Tam jestem maf1evo co by było ciut inaczej
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
bon juor 
eMTi, z całym szacunkiem, ale mnie jako romanistę i frankofila to boli, więc pozwolisz, że Cię przyjacielu poprawię - Bonjour!eMTi pisze: bon juor![]()
Przy okazji witam wszystkich nowych
j33mbo, do Jasnej Anielki, jeszcze raz napiszę - nie "będziesz żar żur", tylko Bonjour!
a tak poza tym, jeżeli na wędzonce, to bardzo chętnie
a tak poza tym, jeżeli na wędzonce, to bardzo chętnie