Coś niedobrego
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Re: Coś niedobrego
So What!, mówisz o zdjęciach tej fajnej laski na których nic nie było widać 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Wykluczam. Szybki nie miała w kasku. No właśnie przez to co było widać można było być pewnym, że to nie 'z tyłu liceum, z przodu muzeum'.damaz pisze: wiesz jak to jest, w skórze i w kasku.. wszystkie koty są czarne
No w tym momencie chciałem napisać, że za dwa skrzyżowania, jak tylko oprzytomniałem, poszedłem z taką odsieczą, że każdy z wielu moich niutonometrów miał coś robić. Nadaremnie było wypatrywać już czarnej R6.Grzesiek_67 pisze: A Ci tylko spawają, targają blond grzywy i ujeżdżają... Co to kurna jest, Wielka Pardubickas Forum czy jak ?

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Coś tam było widać. Na drugim zdjęciu w każdym razieChloru pisze:
So What!, mówisz o zdjęciach tej fajnej laski na których nic nie było widać![]()

A swoją drogą Arti, to dobry chłopak jest. Każda dziewczyna mu się podoba

- Arti
- 6 gwiazdek
Bez przesady.So What! pisze: A swoją drogą Arti, to dobry chłopak jest. Każda dziewczyna mu się podoba

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Arti, na przyszłość nie zapomnij. Parę tekstów:
1. Dokąd kopytkujesz piękna gazelko?
2. Podobasz mi się maleńka! Nie spierdol tego!
3. Co tak stoisz jak widły w gnoju? Zatańczymy?
No i na końcu Twój autorski z niedzieli. "Przepraszam bardzo, mogę się wjebać?" - spytał Arti wsiadając boso do Subarbie

1. Dokąd kopytkujesz piękna gazelko?
2. Podobasz mi się maleńka! Nie spierdol tego!
3. Co tak stoisz jak widły w gnoju? Zatańczymy?
No i na końcu Twój autorski z niedzieli. "Przepraszam bardzo, mogę się wjebać?" - spytał Arti wsiadając boso do Subarbie

- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 102 razy
- Polubione posty: 168 razy
Zdecydowanie ten jest najlepszyChloru pisze: "Przepraszam bardzo, mogę się wjebać?"
Chloru pisze: No i na końcu Twój autorski z niedzieli. "Przepraszam bardzo, mogę się wjebać?" - spytał Arti wsiadając boso do Subarbie
Nie dość, że wieczór nastrojowy mam, to mi czasoumilacze dowcipy wkręcają zacne. W życiu to się trzeba jednak ustawić :D
Arti, moze Ona czyta TO forum...
Tylko ze maly troche zepsul romantyczny klimat -

Tylko ze maly troche zepsul romantyczny klimat -
mały 5150 pisze: Ty wiesz, że teraz zamiast pisać tu głupoty mogłeś zapinać trzymając w ręku wiecheć blond włosów

Life is a Joke !
umarłam! MISTRZ!Chloru pisze: No i na końcu Twój autorski z niedzieli. "Przepraszam bardzo, mogę się wjebać?" - spytał Arti wsiadając boso do Subarbie![]()

Hmmm...Arti pisze:motor nie jakaś popierdółka tylko czarna R6. [...] Zielone, pełny but z czterech łap, ona też tyle, że z jednej. Oczywiście została daleko z tyłu.
Coś mi to oczywiście nie pasuje. Chyba, że po prostu nie ogarniała tej kuwety i dlatego Cię zraziła.

czarne jest piękne...
To bardzo prawdopodobne. Mnie też poraża.LouCyphre pisze:vibowit, Słuszna uwaga, może poraziła ją zajebistość Artiego
Od ostatniej soboty chodzę z podniesioną głową, gdyż przeszyliśmy z Artim na Ty.

czarne jest piękne...
- Arti
- 6 gwiazdek
Te, ale taki motor chyba na 200-300 m od startu będzie wolniejszy od dobrze ruszonego 4łapa, czy nie? Poza tym to była KOBIETA i pewnie obchodziła się ze sprzętem delikatnie.

Vibek, Ty jesteś dumny a pomyśl sobie dopiero co ja muszę czuć.vibowit pisze:
Od ostatniej soboty chodzę z podniesioną głową, gdyż przeszyliśmy z Artim na Ty.![]()

Myślę, że wątpię.Arti pisze:Te, ale taki motor chyba na 200-300 m od startu będzie wolniejszy od dobrze ruszonego 4łapa, czy nie?
toto ma niecałe 10s do 200.
Ty, przy dobrych wiatrach masz 17-18.
czarne jest piękne...
oj Arti, obyś nigdy boleśnie się nie przekonał, że szybka to nie wszystko - mogła np. nie mieć połowy zębówArti pisze:Wykluczam. Szybki nie miała w kasku. No właśnie przez to co było widać można było być pewnym, że to nie 'z tyłu liceum, z przodu muzeum'.damaz pisze: wiesz jak to jest, w skórze i w kasku.. wszystkie koty są czarne

eee.. to co, wcześniej sobie panowaliście? lolvibowit pisze: przeszyliśmy z Artim na Ty
ja wiem? Na początku myślę, że mogłoby być całkiem równo, jakby ta laska ogarniała i miała jaja... No dobra, może dla Artiego lepiej by było, jakby nie miała... A może właśnie miała i dlatego tym lepiej, że była w kasku i pojechała w swoją stronę?vibowit pisze:Myślę, że wątpię.Arti pisze:Te, ale taki motor chyba na 200-300 m od startu będzie wolniejszy od dobrze ruszonego 4łapa, czy nie?
toto ma niecałe 10s do 200.
Ty, przy dobrych wiatrach masz 17-18.

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Arti jesteś kozak
I nie przejmuj się ja też nie wiem ile mam niutków.

I nie przejmuj się ja też nie wiem ile mam niutków.
z kim trzymasz?vibowit pisze: Myślę, że wątpię.

Arti, musisz iść na sesję hipnozy by przypomnieć sobie jej numer rejestracyjny . Pewnie masz jakieś układy w policji to Ci ją znajdą
a tak w ogóle to pipa budyniowa z Ciebie

a tak w ogóle to pipa budyniowa z Ciebie

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Arti, pipaś grochowaś.

Nie pamiętam tego tekstu, ale bardzo mi się podobaChloru pisze:No i na końcu Twój autorski z niedzieli. "Przepraszam bardzo, mogę się wjebać?" - spytał Arti wsiadając boso do Subarbie![]()

- Chloru
- 6 gwiazdek
barbie, ja stalem z boku... moze mowil do zamknietych drzwi 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Qrwancka, gume złapałem
. Szlak , mało człowiek ma roboty

Nie ma tyle mocy i tych nieznanych niutonometrów , więc jeżdżę spokojnie i dostojnie . A do tego jeszcze nie umiem dobrze jeździćKonto usunięte pisze: się odezwał... Casanova![]()

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa