A w ogóle to piękny dzień dzisiaj mamy: znowu czytam theforum
Piękny dzień dziś mamy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Piękny dzień dziś mamy
Paweł_BB, noo, gratuluję. Kiedy nalepiasz plejady na gril?
Daleko w tyle za nami...mały 5150 pisze: mam nadzieję, że zostaniesz z nami![]()
Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
Zgłaszam się na ochotnika do sprzątania poPaweł_BB pisze: Dlatego teraz już Was nie poproszę o pomoc w remoncie![]()
![]()
![]()
Gratuluję! Fajny Dzień Dziecka sobie zrobiłeś
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
A ja już mam zapewniony, przynajmniej tak mi obiecywałWRC fan pisze: Paweł_BB, super !Liczę na codrive
Jeszcze nie wiemKonto usunięte pisze:Kiedy nalepiasz plejady na gril?![]()
Żaden problemDoxa pisze:Zgłaszam się na ochotnika do sprzątania poI obiecuję, że w zamian za przejażdżkę przyłożę się dwa razy bardziej
![]()
![]()
Na to wychodziDoxa pisze:Gratuluję! Fajny Dzień Dziecka sobie zrobiłeś
No jasne, przecież obiecałemradekk pisze: A ja już mam zapewniony, przynajmniej tak mi obiecywał
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Jeszcze trochę osób się zgłosi i będziesz się zapożyczał żebyś miał na paliwo, żeby nas wozićPaweł_BB pisze: No jasne, przecież obiecałemna pewno nie odmówię żadnemu chętnemu z tego zacnego forum
zakupy korespondencyjne w 4turbo to czysta przyjemność, terminowo, przesyłka w cenie towarów i na dodatek smycz fajną dokładają

Tak się garniecie do pomocy, że pewnie i w tej sprawie pomożecie np. spuścić trochę paliwa z Waszych Junkersówradekk pisze: Jeszcze trochę osób się zgłosi i będziesz się zapożyczał żebyś miał na paliwo, żeby nas wozić![]()
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Chciesz zagazować EVOPaweł_BB pisze: Tak się garniecie do pomocy, że pewnie i w tej sprawie pomożecie np. spuścić trochę paliwa z Waszych Junkersów
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
So What! pisze:No to się uspokoiłemPaweł_BB pisze:Po moim trupie![]()
Junkersy są na gaz
A bzdura! Porządne Junkersy uwielbiają wręcz 97 oktanową benzynę.
O to to. W końcu Junkers to samolotEterycznyŻołądź pisze:So What! pisze:No to się uspokoiłemPaweł_BB pisze:Po moim trupie![]()
Junkersy są na gaz
A bzdura! Porządne Junkersy uwielbiają wręcz 97 oktanową benzynę.
"...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
Dłubię to, dłubię tam to. :)
Dłubię to, dłubię tam to. :)
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
W dzisiejszych czasach Junkers kojarzy się jednak przede wszystkim z piecykami gazowymi i nic na to nie poradziciegimof pisze: W końcu Junkers to samolot
Widzicie tu gdzieś samoloty w ofercie
http://www.junkers.pl
http://www.junkers.com/de/de/produkte/p ... gramm.html
Ja widzę, ale mną się nie kierujcieSo What! pisze: Widzicie tu gdzieś samoloty w ofercie![]()
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Dobra pochwale się, choć już pisałem o tym w "Coś niedobrego" że byłem bardzo złej myśli. Dostałem 4.5 z zaliczenia, na które uczyłem się 20minut, tzn. w sumie to nie uczyłem, bo nie przeczytałem nawet połowy i jak się okazało to co czytałem to czytałem co drugą stronę
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Czyli przeczytałeś 1/4 po prostu. Pisz po ludzku. To, że nie istniejesz nie zwalnia Cię z takich obowiązków.radekk pisze: li. Dostałem 4.5 z zaliczenia, na które uczyłem się 20minut, tzn. w sumie to nie uczyłem, bo nie przeczytałem nawet połowy i jak się okazało to co czytałem to czytałem co drugą stronę
Nie, z jakiś 50 stron przeczytałem 7EterycznyŻołądź pisze: Czyli przeczytałeś 1/4 po prostu. Pisz po ludzku. To, że nie istniejesz nie zwalnia Cię z takich obowiązków.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Czyli dokładnie, z jakieś 7/50tych, jak nic. Nie można było tak od razu? Nawet alkoholicy nie są tacy niedokładni jak Ty. 
Przepraszam, postaram się poprawić
Choć w sumie skoro nie istnieję to nie mogłem zrobić nic źle, więc nie muszę się poprawiać 
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
radekk, można nie istnieć dobrze lub nie istnieć źle. Lepiej nie być kimś nisz nie być nikim. Trzeba mieć ambicję i mierzyć wyżej niż niżej.