COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
wg mnie kotek 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
vibowit, a może miała tremę... Swoją drogą to zastanawiam się co ja bym odpowiedział do sitka i kamerki w takiej sytuacji...
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
vibowit, czepiasz sie.... pewnie ma inne zalety

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru, ależ ja się nie czepiam. Jest wątek "śmiesznego, albo i nie", to se wrzuciłem. O!
Miała tremę, a chciała powiedzieć coś bardzo mądrego typu "I pokój na świecie".
Swoją drogą. Fajna laska.
Miała tremę, a chciała powiedzieć coś bardzo mądrego typu "I pokój na świecie".

Swoją drogą. Fajna laska.
czarne jest piękne...
-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Auto: był forek XT jest OBK 2,5
- Polubił: 26 razy
- Polubione posty: 91 razy
Jest w nim tyle pracy że ,aż szkoda że się poddał bo nie ma garażu oraz zdrowia.Najważniejsze że wszyscy się za cudem oglądają.Jak znam życie już szykuje następną rakietę.Aha i pamiętajcie plus 2,2K za koła inaczej stal a nie alu.Ogólnie jest lepione oraz skręcane acz nie do końca.......http://www.forum-subaru.pl/bb3/posting. ... y&f=1&t=13#
Pamietajmy o Wołyniu.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
WRC fan, Dzierżoniów... blisko Burata, pewnie się kamufluje 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
no i się wydało ,kasa się skończyła na budowę Knight Ridera i trzeba było na Alledrogo wystawićChloru pisze: blisko Burata, pewnie się kamufluje![]()

A tak na poważnie to kiedyś rozmawiałem z sąsiadem gościa który "TO" zbudował i mówił mi ze to jakiś starszy kolo i po prostu w domu z nudów jak miał trochę grosza to wkładał. Teraz PoldEvo (

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Trzeba przyznać, że z polotem... rybactwo helikopterowe
http://www.at-you.net/archives/extreme- ... r-fishing/

http://www.at-you.net/archives/extreme- ... r-fishing/
No i jest jeszcze wskaźnik doładowania - trzeba tylko jeszcze wężyk podłączyć, ale słyszałem, że w poldku 1,6 to bułka z masłem

Link: http://www.youtube.com/watch?v=8y2ORlHx ... r_embedded#!
Link: http://www.youtube.com/watch?v=KenutsNF ... r_embedded#!
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Rav
- 1 gwiazdka
- Auto: obecnie Skoda SuperB(ll)eeeee
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
a ja miałem nadzieje zobaczyć burata i pas_ti-ego na zimowych oesach,a tu takie coś zbudowali

Jeśli uważasz, że kobiety to słaba płeć, spróbuj w nocy przeciągnąć kołdrę na swoja stronę.
wygląd to kwestia gustu

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

danikl, kiedyś widziałem ten filmik na tywtubie i pani co go nakręciła pisała ,że w taki sposób chłopaki zabierali od niej poldona do złomowania 

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
burat pisze: danikl, kiedyś widziałem ten filmik na tywtubie i pani co go nakręciła pisała ,że w taki sposób chłopaki zabierali od niej poldona do złomowania![]()
Znaczy zabrali poldka podczepiając go pod malucha? Sprytne. Chyba nawet za sprytne, abym to zrozumiał.

Witek, lawetę mieli tylko na jedno auto a trzeba było zabrać dwa ale co polak nie wymyśli 

Ja tez jestem przeciwny obowiazkowi zapinania pasow, chociaz sam je religijnie zapinam. Dodatkowo zamiast poduszki powietrznej z kierownicy powinien wystawac 30cm bagnet :) O ile spokojniej byloby wtedy na drogach 

Ja takoż jestem przeciwny obowiązkowi jazdy w kasku - wtedy znacznie wzrosła by eliminacja jednostek niepożądanych