Ernest tym białym furgonem Renault...?burat pisze: w kolejności esi,WiS,Młody
Gdzie jest ten wątekWiS pisze: Errata: ponieważ cena za Tor Kielce okazała się (najdelikatniej mówiąc) mało racjonalna, przenosimy imprezę do Krakowa. Szczegóły w stosownym wątku, zapraszam).
chyba na forum SkodyWiS pisze: Zakładałem, że w upalne południe nikt na forum nie będzie taki szybki...
No szkoda, tam teraz mają dwusprzęgłowe tiptronikiAlan, Alan, Alan! pisze: chyba na forum Skody
a ja mam 4 sprawne kończynyWiS pisze: No szkoda, tam teraz mają dwusprzęgłowe tiptroniki
Podobno ten nowy wynalazek w RSach już zmienia biegi szybciej, niż najsprawniejsze kończyny, w górę i w dół. Nie wiem, bo ciągle się nie mogę doprosić testówkiAlan, Alan, Alan! pisze: ja mam 4 sprawne kończyny
tylko po coWiS pisze: Podobno ten nowy wynalazek w RSach już zmienia biegi szybciej, niż najsprawniejsze kończyny
WiS pisze: Jeszcze trochę, i oficjalnie przerzucę się na stronę fanow Kii!!!
A no to jak tak to teraz wszyscy razem:esilon pisze:w celach ćwiczebnych wyobraźmy sobie* że to wizki i opis nowego legaca
barbie pisze: AFUUUUUUUUUUUUUUU
WiS pisze: Burat mi dziecko zdemoralizował, młody teraz już nie chce Yarka, tylko Imprezę
A nie kapelusza i Skodę....?WiS pisze: Burat mi dziecko zdemoralizował, młody teraz już nie chce Yarka, tylko Imprezę
No co? Malutkie takie.Konto usunięte pisze: Dziecko, nawet dzieciątko
Po pierwsze, "ojciec" się mówi; po drugie, nic nie musi, negocjacje trwająKonto usunięte pisze: Teraz tatuś musi kupić,
Dżunior chciał Imprezę, gdy się przejechał buratowym sprzętem w kontraście do Klijo 1.2 na gazie. Po powrocie do domu pojeździł Suzuki, potem Yarkiem... i znow ma wątpliwości.Konto usunięte pisze: może nareszcie przestanie się przymierzać i zrobi jakieś realne kroki
No, Wujku Jarku, gdyby tak się Twoją Imprezą przejechał, to pewnie myslenie by nabrało barwjarmaj pisze: Młody, tak trzymać!
WiS pisze: A i tak, przede wszystkim, to "tatuś" się musi rozejrzeć za jakąś chatą w Warszawie... o aucie pogadamy potem![]()
ejże ejże ,czyli co moja Imprezka to rakieta ale dopiero po wcześniejszym styku z wyrobami samochodopodobnymiWiS pisze: gdy się przejechał buratowym sprzętem w kontraście do Klijo 1.2 na gazie. Po powrocie do domu pojeździł Suzuki, potem Yarkiem