29.08. - Tor Kielce z ALem (NIEAKTUALNE)
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
Re: 29.08. - Tor Kielce z ALem (NIEAKTUALNE)
burat, powiem Ci, że karnąłem się Jarkiem po śniegu (uwaga nie Jarmajem, tego tylko raz wyciągałem z zaspy
). Owszem nie startuje to jak czterołap ale prowadzi się pysznie. Zamiata dupskiem na zawołanie, wiesz co się za chwilę stanie - takie przednionapędowe Jimba Ittai! 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru, dobre dla początkującego kierowcy

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
burat, no ... zaraz potem powinni uczyć na kursie gdzie przyczepić w aucie linkę holowniczą

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Umówmy się, że ogólnie rakieta, ale "po wcześniejszym styku" bardziejburat pisze: moja Imprezka to rakieta ale dopiero po wcześniejszym styku z wyrobami samochodopodobnymi
...o ile Yarkiem ruszy; rozważam opcję "Yarek w pakiecie z Samurajem"burat pisze: pogadamy jak się zima karnie Subaryną i Yarkiem
Dobrze że doprecyzowałeś, bo jak tu Zośka wpadnie...Chloru pisze: karnąłem się Jarkiem po śniegu (uwaga nie Jarmajem,
oni tak go robia jak my kupujemy w TKWiS pisze:Esi, jesli mogę wybierać, jednak wolę Subaru niż Kije, ale... pod warunkiem, że jest to TAKIE Subaru:
http://motoryzacja.interia.pl/samochody ... er,1684548