Chlejady 2008
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: II Chlejady 2008 Codename Ashes :mrgreen:
Jakie news czy cos bo czas nagli a weeknd 1 sie szykuje i juz przydało by sie zeby powiedziec co i jak z kaska za noclegi.... 

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Zięciu ma rezerwacje. Wszędzie wszystko pozajmowane, to długi weekend. Zeby przebierać musielibyśmy gdzieś kolo lutego wpaść na pomysła.MAZI pisze: A tak poza to co pan nas niechce w Pensjonacie za to ze mu tesciowa obidzilismy co za lipa...![]()
16 z mozliwością dostawki.Piter 35 pisze: Czy juz wiadomo ile jest miejsc![]()
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 524 razy
remek, no to prośba o info komu przelać kasę w celu rezerwacji noclegowni.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- MAZI
- 5 gwiazdek
Zapowiada sie "CYTRYNOWO" z lekką nutką dymionego ogniska i szopki z plandeką...Ok kasiora idzie miejsce zaklepane i zaczynamy działac mam nadzieje ze zdaze wyszstko zrobic w subru na weekend... 

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
- Intak_i_nie
- 1 gwiazdka
Obadałem trasę na satelicie i mam pytanie.LouCyphre pisze:W planach jest kolejna trasa do zamknięcia i upalania. ....
P.S. Proposal OESU asfaltowego
Chcecie puścić auta bez klatki trasą pełną drzew i długich prostych, do tego start w terenie zabudowanym.

Wiem że jesteście twardziele... ale średnio mi się podoba taki pomysł mimo że nie startuje, ale wiem co się dzieje z rozsądkiem kierowcy jak ma pojechać odcinek na czas ...
Intak_i_nie pisze: Chcecie puścić auta bez klatki trasą pełną drzew i długich prostych, do tego start w terenie zabudowanym
NIE, już nie chcemy.
- Interceptor
- 3 gwiazdki
Mazi a Sidor bedzie (w kontekscie rzeczonej cytrynowki)?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
W piątek najpewniej kibluję w robocie. Kończę o 15. No to na miejscu jestem o 23.
Sobota sponiewierana po takim wieczorze. Na wieczór może zwyżka formy. Ale trzeba delikatnie, bo w niedzielę powrót.
Eech...

Sobota sponiewierana po takim wieczorze. Na wieczór może zwyżka formy. Ale trzeba delikatnie, bo w niedzielę powrót.
Eech...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Spokojnie Intak to stare plany.Intak_i_nie pisze:
Obadałem trasę na satelicie i mam pytanie.
Chcecie puścić auta bez klatki trasą pełną drzew i długich prostych, do tego start w terenie zabudowanym.![]()

A co do samego 'zamkniecia' to tak jak zawsze odbywalo sie to na spotkaniach srebrnogorskich, nikt nie lata bomba. Z reszta jechales na Nikonie i wtedy byl najwiekszy hardcore

(oprocz motobydla po ktorym ledwo ruszalem sie 2 tygodnie, dam se lape uciac ze zeberko poszlo

remek, ale ja Cię naprawdę przepraszam, że wtedy nie zrozumiałem po co machałeś - i nie zahamowałem.remek pisze: (oprocz motobydla po ktorym ledwo ruszalem sie 2 tygodnie, dam se lape uciac ze zeberko poszlo )

- MAZI
- 5 gwiazdek
Interceptor- z tego co wiem to chyba tak ale jakoś się nie udziela na forum…
Co do organizacji ja już jak cos wpłaciłem kasę i tylko czekać na spotkanie….
Widzę ze pumex zamknąłeś wątek na głównym forum w sumie to lepiej bo jakieś dziwne jazdy się zrobiły na ogólnym widziane przez wszystkich...
Trochę to przykre ze ludzie którzy się tak znają już tak sobie dogryzaj szkoda ale może nie powinienem zabierać głosu..
Chciałbym żeby na naszym spotkaniu w długi weekend nie było jakiś jazd kto komu kogo obgada i kto kogo nie lubie.
Spotykamy się po to żeby pogadać o tematach związanym z SUBARAMI polatać bokami i napis się soku z cytryn….
Co do organizacji ja już jak cos wpłaciłem kasę i tylko czekać na spotkanie….
Widzę ze pumex zamknąłeś wątek na głównym forum w sumie to lepiej bo jakieś dziwne jazdy się zrobiły na ogólnym widziane przez wszystkich...

Trochę to przykre ze ludzie którzy się tak znają już tak sobie dogryzaj szkoda ale może nie powinienem zabierać głosu..

Chciałbym żeby na naszym spotkaniu w długi weekend nie było jakiś jazd kto komu kogo obgada i kto kogo nie lubie.
Spotykamy się po to żeby pogadać o tematach związanym z SUBARAMI polatać bokami i napis się soku z cytryn….

MAZI, O ile wiem to SIdora nie będzie z nami. Uczestniczy w tym czasie w plejadach, także z sokiem z cytryn będzie kiepsko 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
to raczej po dzwonie na tym slimaku, jak zaczalem szukac linki od gazu zeby szybciej bylo... no i tak sie zaaferowalem ze przestalem skrecac. A pozniej ktos mnie i Chojnego zblokowal, przy czym Chojny zdarzyl, a ja max speedem ich dopchalemcitan pisze: remek, ale ja Cię naprawdę przepraszam, że wtedy nie zrozumiałem po co machałeś - i nie zahamowałem.![]()
![]()

remek, miałem iść z plecami do lekarza, bo już przed wyjazdem coś mnie bolało, ale po obejrzeniu swoich pleców po kartach uznałem, że lekarz mógłby paść na zawał.
A wracając do tematu, pieniążki wpłacone i się z bratem szykujemy. SI N/A też się mentalnie przygotowuje, choć po tym jak ostatnio niespodziewanie wyskoczył nam pod koła spory kamień, ma niewielką traumę. ;) MAZI, mam nadzieję, że z żadnej strony nie będzie żadnych fochów, bo nie wierzę, żeby to było w stylu członków któregokolwiek z forów subaru.

A wracając do tematu, pieniążki wpłacone i się z bratem szykujemy. SI N/A też się mentalnie przygotowuje, choć po tym jak ostatnio niespodziewanie wyskoczył nam pod koła spory kamień, ma niewielką traumę. ;) MAZI, mam nadzieję, że z żadnej strony nie będzie żadnych fochów, bo nie wierzę, żeby to było w stylu członków któregokolwiek z forów subaru.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
MAZI pisze: Widzę ze pumex zamknąłeś wątek na głównym forum w sumie to lepiej bo jakieś dziwne jazdy się zrobiły na ogólnym widziane przez wszystkich...![]()

Rozdwojenie jaźni...Konto usunięte pisze:MAZI pisze: Widzę ze pumex zamknąłeś wątek na głównym forum w sumie to lepiej bo jakieś dziwne jazdy się zrobiły na ogólnym widziane przez wszystkich...![]()
![]()
![]()

Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Tak mnie to zaintrygowało, że udałem się na rzeczone forum poszukać o co chodzi i ...... Lucek, naprawdę jesteś alkoholikiem???Konto usunięte pisze:MAZI pisze: Widzę ze pumex zamknąłeś wątek na głównym forum w sumie to lepiej bo jakieś dziwne jazdy się zrobiły na ogólnym widziane przez wszystkich...![]()
![]()
![]()

To super, musimy się w końcu spotkać znowu, bo jakoś tak czuję się osamotniony z moim własnym nałogiem!

Tak serio, to utwierdziłem się tylko, że trzeba tamtego miejsca w sieci unikać, tak jak to robiłem przez ostanie miesiące...
- charlie
- 0 gwiazdek
- Auto: małe, czerwone, prawie jak porsche
ano pominąłeś, ale w międzyczasie się okazało, że matt nie jedzie, więc u mnie może w ogóle być problem się pojawić w tamtej okolicy - chyba, że jakaś nagła odmiana losu się zdarzyremek pisze: Puscilem PW. Jezeli kogos pominalem, prosze o info

Think. Feel. Predict.
jarmaj pisze: To super, musimy się w końcu spotkać znowu, bo jakoś tak czuję się osamotniony z moim własnym nałogiem!
Oczywiście

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Właśnie, trzeba zacząć coś działać z noclegami na ten Goebbels Rally, zaraz napiszę do naszego eksperta od kurników 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
jarmaj pisze: Właśnie, trzeba zacząć coś działać z noclegami na ten Goebbels Rally, zaraz napiszę do naszego eksperta od kurników![]()
Knujcie knujcie... może się wkręcę i będę za Wami butelki nosił

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Sam nie dasz rady!Chloru pisze:będę za Wami butelki nosił?

Wiesz jak smakuje Mozelskie wino i ile go można wypić?

- Chloru
- 6 gwiazdek
jarmaj pisze: Sam nie dasz rady!![]()
To co z tego... troche się upije i jakoś to będzie ;)
jarmaj pisze:
Wiesz jak smakuje Mozelskie wino i ile go można wypić?![]()
Nie wiem ale jestem na dobrej drodze, zeby sie dowiedziec