WiS, jak tę historię rozegrasz pedagogicznie?
Konto usunięte pisze: WiS, jak tę historię rozegrasz pedagogicznie?
Albo grubo, albo wcaleWiS pisze:
Mojemu synowi Krzysztofowi, który, jak wiem, podczytuje The Forum, z okazji zdobycia pierwszego mandatu - i to od razu za 5 stów i 10 punktów, za jazdę 110 po Radomiu - skladam serdeczne życzenia dalszych sukcesów za kierownicą.
Jak tak dalej pójdzie, to za kierownicą wózka widłowego, albo taką do komputerowych gierek w Colina![]()
Ja życzyłem Niuńkowi w tym wątkuliwit pisze:Konto usunięte, So What!, zazdrośnicy! dziękuję za życzenia
Konto usunięte pisze: WiS, jak tę historię rozegrasz pedagogicznie?
Kupi CBKonto usunięte pisze: WiS, jak tę historię rozegrasz pedagogicznie?
Ja się na wychowywaniu nie znam, ale kazałabym samodzielnie zapłacićSo What! pisze:Kupi CBKonto usunięte pisze: WiS, jak tę historię rozegrasz pedagogicznie?
Najpierw żesmy się obśmiali, zeby odreagować - potem wytłumaczyłem, ze być może Pan Policjant uratował mu życie, potem zaplanowalismy ciąg dalszy jazd, czyli nastąpiła rozmowa o konieczności niewolniczego przestrzegania przepisów przynajmniej przez następny rok.Konto usunięte pisze: WiS, jak tę historię rozegrasz pedagogicznie?
esilon pisze: ojciec prowadzi i wszedzie tyle ile przepisy mówią
( przez sam Radom będa teraz jechac 2 godziny
Na to jest jedno lekarstwo - dzwon. Choć nie każdego on uczy, to jednak wielu pomaga.WiS pisze:Co, szczerze mówiąc, bardzo mnie cieszy - gdyż młody ma dużą łatwość dodawania gazu oraz skłonnośc do jazdy z prędkością wyższą, niż potrafi.
Nie zaszkodzi mu ta tresura.
WiS pisze: (moje topowe osiągnięcie: siedem salt, częsciowo w powietrzu, częsciowo z pomocniczym odbiciem od ziemi,
Myślę, że aż takie radości małolatom nie są potrzebne, pojedyncze salto styknieSo What! pisze:WiS pisze: (moje topowe osiągnięcie: siedem salt, częsciowo w powietrzu, częsciowo z pomocniczym odbiciem od ziemi,No to Cię nie przebiję, choć pewne sukcesy mam na tym polu
Eeeee tamWiS pisze:to ponowne zdawanie - gdy się już trochę liznęło "normalnej" jazdy - bedzie trudne