Miałem sen...
Re: Miałem sen...
Ja to jak prosię łiski z kolą piję. Pewnie nie lubiszGraża pisze: No i błąd..tego drinka to mi powinieneś zrobić,a tak tkwie w zniewoleniu własnego umysłu...
![]()

Graża pisze: słodko pierdzący

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

Jakie opowiadaj. Nagrywaj.Kruszyn pisze:Jakie PWmały 5150 pisze: Oooo, Graża, opowiadaj - może być na PW
![]()
Opowiadaj na forum

czarne jest piękne...
Graża, to Ty kiedyś, osobnikowi o ksywie Wełniacz, obiecywalas dawno temu to, co Polacy Marsjanom dali? 

Dolce far niente 

podobno sny odzwierciedlają ukryte pragnienia... 

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
I tu masz racje...z Cola bym nie wypiła...ale z pepsi..a i owszemmały 5150 pisze: łiski z kolą piję. Pewnie nie lubisz

Na szczęście rzeczywistość potrafi byc laskawa i daje mozliwosci ich realizacji...Na jawie świat jest dla wszystkich jeden i ten sam, ale we śnie każdy ucieka do własnego świata....cóż z lekkością wszechobecną życze wszystkim aby tam sami nie byliBarthol pisze:podobno sny odzwierciedlają ukryte pragnienia...
Napisałem z kolą Może być Pepsi może być Coca. Ja preferuję tę drugą w związku z tym nie dostanieszGraża pisze: I tu masz racje...z Cola bym nie wypiła...ale z pepsi..a i owszem

Wpadłaś, narobiłaś apetytu i uciekłaśGraża pisze: ale we śnie każdy ucieka do własnego świata

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
spokojna glowa, Bilex by i tak byl na L4Bergen pisze: Jakby mi się Bilex w ASO przyśnił, to już chyba nigdy bym nie zasnął

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Miałem przerażający sen. Śnił mi się upadek meteorytu. Byłem pewien, że już mnie nie ma, kiedy się obudziłem. Tym większe było moje szczęście, że to tylko sen.
Co piszą o tym senniki?

Co piszą o tym senniki?
Ogarnie Cię długi i przykry smutek
Meteoryt - opis symbolu
Iskra Boża lub nasienie. W starożytności uważano je za anioły, które miały przypominać ludziom o istnieniu wyższej formy życia niż oni sami. Dlatego kamienie z meteorytów uważano za święte.
Wg mnie pasuje tylko do jednego. Najstarszy syn wróci z wakacji i okaże się, że jego dziewczyna jest w ciążySymbolika snu o meteorycie: z niewielkim opóźnieniem dotrą do Ciebie niezwykle wesołe nowiny

Konto usunięte pisze:
Wg mnie pasuje tylko do jednego. Najstarszy syn wróci z wakacji i okaże się, że jego dziewczyna jest w ciąży![]()
uważaj bo słyszałem ,że mały z rosiem się kręcili w okolicy....może to nie syn...

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Daj znać gdzie spadł, idę go szukać. Za dobry egzemplarz można sobie dom wybudować.Konto usunięte pisze: Śnił mi się upadek meteorytu.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Konto usunięte pisze: W starożytności uważano je za anioły, które miały przypominać ludziom o istnieniu wyższej formy życia niż oni sami.
Na przykład policjanci. Ten sen ewidentnie mówił, że brakuje Ci pokory.

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Ciekawe, co się śniło jej ojcu...Konto usunięte pisze: Najstarszy syn wróci z wakacji i okaże się, że jego dziewczyna jest w ciąży

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Ciekawe, jaki będzie następny sen Konto usunięteWiS pisze:Ciekawe, co się śniło jej ojcu...Konto usunięte pisze: Najstarszy syn wróci z wakacji i okaże się, że jego dziewczyna jest w ciąży

- WiS
- 6 gwiazdek
Najgorsze, ze ta krwawa jatka - to wcale nie będzie sen...So What! pisze: Ciekawe, jaki będzie następny sen Konto usunięte

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Nie o taki sen mi chodziło. W każdym razie niekoniecznie związany z najstarszą latorośląWiS pisze:
Najgorsze, ze ta krwawa jatka - to wcale nie będzie sen...![]()

- WiS
- 6 gwiazdek
Aaaaa... ale to trzeba zmienić tytuł wątku na "Pamiętniczek Różowej Landrynki", albo jakoś tak...