Solberg w tym roku stracił prawko. Ciekawe czy bez papierów brakowało mu doświadczeniaeMTi pisze:prawdopodobieństwo, że ktoś bez papierów ma duże doświadczenie i jakiś rozsądek w głowie co do jazdy jest doprawdy olbrzymie
Coś niedobrego
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Re: Coś niedobrego
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
tam nie jest napisane, że nigdy nie posiadałeMTi pisze: prawdopodobieństwo, że ktoś bez papierów ma duże doświadczenie
chociaż to w sumie bez znaczenia.
Nic dziwnego, że tak często dzwoni.jarmaj pisze:Solberg w tym roku stracił prawko.
czarne jest piękne...
no sytuacja nie wesoła ,troje młodych ludzi zginęło
,a przyczyną pewnie jest właśnie włączenie się u kogoś nieśmiertelności ,zresztą w jego przypadku akurat się sprawdziło
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
powiedzcie mi taką rzecz. Mamy tu XXI wiek. Od przynajmniej dziesięciu lat informatyzację bardzo zaawansowaną, w miarę tanią i dostosowaną do obsługi przez małpę. W jakim celu mam jechać do Wrocławia złożyć wniosek paszportowy? Na cholere tylu urzedników, skoro ja muszę zrobić to sam. Dodam, że miłościwie nam panujący, wprowadzili taką uchwałę w lutym zeszłego roku, czyli to nie pozostałość po stalinie
I to jest nie takie najgorsze. Gorsze jest to, że teraz nie wykręcę się od koncertu Żorża Miszela z puzonami we Wroclawju.

I to jest nie takie najgorsze. Gorsze jest to, że teraz nie wykręcę się od koncertu Żorża Miszela z puzonami we Wroclawju.
A jeszcze jak byś miał wątpliwości, to paszport wyprodukowany i tak zostanie w Warszawie, a potem przesłany do Wrocławia do odbioruAlan, Alan, Alan! pisze:powiedzcie mi taką rzecz. Mamy tu XXI wiek. Od przynajmniej dziesięciu lat informatyzację bardzo zaawansowaną, w miarę tanią i dostosowaną do obsługi przez małpę. W jakim celu mam jechać do wrocławia złożyć wniosek paszportowy? Na cholere tylu urzedników, skoro ja muszę zrobić to sam. Dodam, że miłościwie nam panujący, wprowadzili taką uchwałę w lutym zeszłego roku, czyli to nie pozostałość po stalinie![]()
Alan, Alan, Alan! pisze:I to jest nie takie najgorsze. Gorsze jest to, że teraz nie wykręcę się od koncertu Żorża Miszela z puzonami we Wroclawju.
przyjmij wyrazyAlan, Alan, Alan! pisze: Żorża Miszela z puzonami we Wroclawju.
choć masz pewną iskierkę nadziei może nie skończą stadionu
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
nie mam wątpliwości co do głupoty socjalizmu.barbie pisze: A jeszcze jak byś miał wątpliwości, to paszport wyprodukowany i tak zostanie w Warszawie
a brat mój ostatnio się przemeldował, żeby zarejestrować auto w innym stanie. Musiał w tym celu dokonać tak wielkiego wysiłku jak zmiana adresu korespondencji w swoim banku
a to faktbarbie pisze: A jeszcze jak byś miał wątpliwości, to paszport wyprodukowany i tak zostanie w Warszawie, a potem przesłany do Wrocławia do odbioru
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Alan, Alan, Alan!, zalatw sobie jakies "tabsy" i bedzie gitAlan, Alan, Alan! pisze:
I nie zapomnij, ze nie wolno Ci sie schylac
Life is a Joke !
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Alan, Alan, Alan!, jak chcesz mogę Cię schować na czas koncertu.
Poważnie, odezwij się. Jak będziesz.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
mhm. to od razu kupię materac i miesięczny karnet na stołówkę.Witek pisze: Alan, Alan, Alan!, jak chcesz mogę Cię schować na czas koncertu.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
Alan, Alan, Alan!, ja wybywam jutro. Chcesz klucze.... powiesz barbie, że będziesz mi kwiatki podlewał i kota karmił 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
barbie, jak mi się podoba to może tam zostanę dłużej 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Obstawiam, że mogłoby pomócAlan, Alan, Alan! pisze:powiedzcie mi taką rzecz. Mamy tu XXI wiek. Od przynajmniej dziesięciu lat informatyzację bardzo zaawansowaną, w miarę tanią i dostosowaną do obsługi przez małpę. W jakim celu mam jechać do Wrocławia złożyć wniosek paszportowy? Na cholere tylu urzedników, skoro ja muszę zrobić to sam. Dodam, że miłościwie nam panujący, wprowadzili taką uchwałę w lutym zeszłego roku, czyli to nie pozostałość po stalinie![]()
a) posiadanie podpisu elektronicznego
b) zameldowanie w miejscu zamieszkania
Ktoś kiedyś obiecał "przyjazne państwo". Wyszło z tego tyle co kot napłakał. No ale powinniśmy się cieszyć, że cokolwiek i jakkolwiek
Konto usunięte, tyle, że z przemeldowaniem tutaj byłoby więcej zachodu niż z pojechaniem po paszport 
- Chloru
- 6 gwiazdek
Konto usunięte, ja sie przemeldowywałem w obrębie Warszawy... i było upierdliwie. Książeczkę wojskową chcieli czy coś. 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Konto usunięte pisze: b) zameldowanie w miejscu zamieszkania
tylko nie pytaj gdzie płacę podatki
Kolega załatwiał w Wwie paszport pomimo meldunku poza województwem, kazali mu napisać jakieś podanie z uzasadnieniem ale się udało.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
inquiz, z tego co wyczytałam można tak było tylko do lutego 2010 i i tak trzeba było mieć zgodę ministra 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Te wszystkie obowiązki meldunkowe, książeczki wojskowe, czy konieczność wyrabiania paszportu w miejscu zameldowania to jest normalnie XIX wiek. No, ale rządzący są zajęci budowaniem autostrad, nie wymagajmy od nich zbyt wiele 
oj Tomek, cieszyc się trzeba że zaczęli i pracują na wielu frontach i dać kolejne 4 lata aby wszystko dokończyli i poukładali, przecie nawet sąd powiedział że nie ma Polski " w bałaganie" 
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Re:Coś niedobrego
Skąd ten pesymistyczny nastrójKonto usunięte pisze:Te wszystkie obowiązki meldunkowe, książeczki wojskowe, czy konieczność wyrabiania paszportu w miejscu zameldowania to jest normalnie XIX wiek. No, ale rządzący są zajęci budowaniem autostrad, nie wymagajmy od nich zbyt wiele