Komu świnkę, komu...?
Re: Komu świnkę, komu...?
Kolega Godlik znowu na urlopie? Czekam na kolejną dostawę już prawie miesiąc 

Godlik, to niedopuszczalne. Kosisz na tym taki pieniądz, że niegodziwością jest zmuszanie klientów do czekania.

czarne jest piękne...
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Towar ekskluzywny, hand made, itp., to trzeba czekać...
Kurczę, chyba cenę muszę podnieść. Tylko co ja z tą furą kasy zrobię...
Kurczę, chyba cenę muszę podnieść. Tylko co ja z tą furą kasy zrobię...

Na wódę wydaszGodlik pisze: Kurczę, chyba cenę muszę podnieść. Tylko co ja z tą furą kasy zrobię...

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- Ywone
- 3 gwiazdki
- Auto: Justy 1,2 by Keke Rosberg Limited Edition
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Miałam luźną Godlikową świnkę , kilka lat przeleżała w szufladzie , teraz jeździ ze mną po świecie 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
jac.ek, ale dostałeś te świnki, czy nie? Bo jeśli nie, to pewnie poczta nawaliła... Daj znać, to wyślę Ci jeszcze raz, oczywiście gratis.
Godlik, teraz powinienem zalać się łzami
, strugnąć Jarząbka
i mieć dodatkowy komplet świnek 
ale...
Świnki dotarły do chlewika
Wielkie dzięki!
Jeśli mogę jedną uwagę: gdybyś mógł świnki wkładać do jakiegoś woreczka. Listonosz wrzuca je do skrzynki, a ostatnimi czasy deszcz nie odpuszcza
, więc świnki trochę mokną i skórka im się marszczy 

ale...
Świnki dotarły do chlewika

Wielkie dzięki!

Jeśli mogę jedną uwagę: gdybyś mógł świnki wkładać do jakiegoś woreczka. Listonosz wrzuca je do skrzynki, a ostatnimi czasy deszcz nie odpuszcza

cześć
ja bym tez dwie świnki prosił wzór 4 i 8 tylko jak by się dało to wersja złoty kontur :)
szczegóły wysłałem na PW
ja bym tez dwie świnki prosił wzór 4 i 8 tylko jak by się dało to wersja złoty kontur :)
szczegóły wysłałem na PW

Prosięta dotarły! Kaska w drodze. Dzięki.
Jeśli to prawda, że Bóg stworzył nas na swoje podobieństwo, to nie mam o nim dobrego zdania.
"Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.”
- Maya Angelou
"Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.”
- Maya Angelou
- dareq
- 3 gwiazdki
- Auto: Forester sturbo01 & Legacy 93
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
też sobie jedną na kampera przykleję tylko jeszcze muszę zamówić. Są jeszcze dostępne ? Mogę złożyc zamówienie ??Ywone pisze:Miałam luźną Godlikową świnkę , kilka lat przeleżała w szufladzie , teraz jeździ ze mną po świecie
Godlik PW dotarło do Cię? 

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- Godlik
- 6 gwiazdek
Dotarło. Ale ostatnio tak mną orają w fabryce, że po przyjściu do domu kompletnie nie mam ochoty ogarniać jeszcze świnek. Zaraz zerknę i odpiszę.
nie spieszy się - bo i tak w te mrozy nie przykleję - chodzilo mi tylko o cynka czy dotarło - zatem dzięks
jak przyjdzie za 2-3 tyg to się nie obrażę, spox
taki lajf - trzeba zapierdalać w życiu, żeby mieć na porządny garnitur do trumny

jak przyjdzie za 2-3 tyg to się nie obrażę, spox
taki lajf - trzeba zapierdalać w życiu, żeby mieć na porządny garnitur do trumny
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Czesc
witalem sie w watku powitalnym wiec do rzeczy czy mogę skorzystac z zalaczonych grafik ??
mam dostep do plotera wiec moglbym wykonac sobie je przy okazji czegos innego
witalem sie w watku powitalnym wiec do rzeczy czy mogę skorzystac z zalaczonych grafik ??
mam dostep do plotera wiec moglbym wykonac sobie je przy okazji czegos innego
Impreza na codzien a w weekendy 126p900