taaaaBilex pisze: Jeżdżę też Imprezą...

własnie to jest niepokojące, ostatnio coraz częściej docieraja do mnie informacje od posiadaczy Imprez że mało nimi jeżdżą,Alan, Alan, Alan! pisze: taaaa
np. robal nie ma gdzie jezdzic, gt chyba nie ma czasu, a njuejdz by doprowadził właściciela do bankructwa, gdyby nim cały czas latał.esilon pisze: własnie to jest niepokojące, ostatnio coraz częściej docieraja do mnie informacje od posiadaczy Imprez że mało nimi jeżdżą,
czy to gietekami czy robalami czy njuejdżami.........o co kaman ? ? ?
Raz na ruski miesiąc?Alan, Alan, Alan! pisze:taaaaBilex pisze: Jeżdżę też Imprezą...![]()
![]()
Bilex pisze: No co? 29 000 km w 4,5 roku to nie jest jeżdżenie?
A co rozumiesz przez mało? Poniżej ilu rocznie? Bo jak poziom będzie wysoki, to też się pewnie załapię.esilon pisze: własnie to jest niepokojące, ostatnio coraz częściej docieraja do mnie informacje od posiadaczy Imprez że mało nimi jeżdżą,
czy to gietekami czy robalami czy njuejdżami.........o co kaman ? ? ?
Nie wątpię :)Alan, Alan, Alan! pisze: o, ja miałem odwrotnie jak wsiadłem do kolegi BMW 320d* z 2005 roku. Wsiadłem, powiedziałem 'o kur' i wysiadłem. Poczciwy GT był projektowany z większą fantazją, a przynajmniej nie siekierą.
trafiony zatopionyky pisze: Nie wątpię :)
Arno pisze: Alfa Mito - jeździłem ostatnio przez tydzień. Twarde, trzęsie, ale się genialnie trzyma. Cudowna wielkość do miasta.
A kto Ci każe brać czarne? W przeciwieństwie do sru-do-baru w betongu masz sporo różnych wersji wykończenia z Individualem włącznie.Alan, Alan, Alan! pisze:trafiony zatopionyky pisze: Nie wątpię :)
czarne wnętrze jest paskudne i plastikowe
mi nikt. Napisałem co widziałem, a widziałem takie. Rozczarowałem się właśnie dlatego, że myślałem, że będzie fajne i przyjemne . Nawet, jak się domyślam, w mniej topowych wersjach. Bejca to w końcu nie jakaś tam Skodzianaky pisze: A kto Ci każe brać czarne?
zapomniałeś o stuku pukuky pisze: sru-do-baru
WRCFAN, piękne auto. Korea wykończy Japonię w automobiliźmie, jeszcze założymy forum Killed In Action. Będą najlepsi. To norma, ośrodki produkcji zmieniają miejsca, po pierwsze wszystki się przeniesie do azji, a tam też będą swoje walki.WRC fan pisze:Ostatnio jeździłem A3 z najsłabszym dieslem i DSG i nie powiem, podobało mi się. Co prawda nie jedzie to w ogóle, ale jeśli chodzi o zestrojenie zawiasu i prowadzenie - super. Przynajmniej czuć w nim, że kierowca realnie wpływa na prowadzenie auta. Fajne, "zwarte" auto.
A z średnich kombiaków, to strasznie jestem ciekaw tego auta :
IMO najładniejsze średnie kombi na rynku (nie sądziłem, że napiszę kiedyś takie słowa o Hyundaiu)
napisz, napiszbarbie pisze:To czyli tutaj mam napisać jakie to uczucie przejechać się na wakacje 3kkm Kią Sportage 2.0 CRDI?
Trzeba - to było się zmieścić w limicie flotowymArno pisze:Bilex, trzab było żone namówić na Passata V6 beznynowego. To juz ostatnie chwile, kiedy w ogole takie auta beda robione.
nie ma co narzekaćBilex pisze:Generalnie wybór nie był jakoś duży...
Arno pisze: BMW trójka czy jedyna, są dość skromne w środku, nie ma miliona guzików. Tak jak w subaru. Ale nie uciekniemy przed smutną konstatacją, że Subaru ma zawieszenie i silnik, ale reszta jest z fabryki taczek.