Nietypowe zachowania seksualne
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: Nietypowe zachowania seksualne
Za co obrywam, to wiem, ale o co chodzi, to nieWitAce pisze: on jedyny wie za co obrywa i o co w tych inwektywach chodzi...

A z poprawnymi seksualnie tekstami o Subaru to w ogóle sio mnie stont. Jest wątek o Imprezie 2012? Jest. No. A tutaj, o Suzuki. I Kijach. ewentualnie. Damaź i Łukaszenka jeszcze o pejdżerach mogą...Лукашэнка pisze: może by tak trochę więcej o technice, a nie tylko o wyglądzie i fakturze plastików?
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
WiS, czekaj czekaj. My tu uwielbiamy off-top. Więc gadanie o imprezie'12 jest jak najbardziej w ramach. Idź pogadać on-topic tego topicu do wątku "Chodź na obiad" 

No dobrze.
To taki dzisiejszy felietonik internetowy:
http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosc ... 689065,324
Materiał zilustrowany zdjęciami Suzuki SX4 i Hyundai ix35. O Subaru nie wspominają w tekście.
Do czego wam napęd na wszystkie koła?
Kto zgodzi się z tezą którą tu postawię, że wpływ napędu awd (a nie fwd lub rwd) na prowadzenie samochodu, na tle innych czynników na to wpływających, jest niewielki, jeśli nie pomijalny?

To taki dzisiejszy felietonik internetowy:
http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosc ... 689065,324
Materiał zilustrowany zdjęciami Suzuki SX4 i Hyundai ix35. O Subaru nie wspominają w tekście.
Do czego wam napęd na wszystkie koła?
Kto zgodzi się z tezą którą tu postawię, że wpływ napędu awd (a nie fwd lub rwd) na prowadzenie samochodu, na tle innych czynników na to wpływających, jest niewielki, jeśli nie pomijalny?

- WiS
- 6 gwiazdek
Alan x 3, no niech Ci będzie, niby racja, ale w takim razie w wątku "Impreza 2012" pora zacząć knuć forumowego Sylwka...
Uwaga, dla czepialskich: KURKI. K-U-R-K-I. Pomiedzy "r" i "k" nie ma, nie było i nie będzie "w"...

Spox, kurki w śmietanie dzisiaj były, więc bardzo mi ta perwersja spasowałaAlan, Alan, Alan! pisze: "Chodź na obiad"

Uwaga, dla czepialskich: KURKI. K-U-R-K-I. Pomiedzy "r" i "k" nie ma, nie było i nie będzie "w"...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
proszę bardzo. Chociaż ja i tak odpadam, żałuję ale z drugiej str się cieszęWiS pisze: "Impreza 2012" pora zacząć knuć forumowego Sylwka

- WiS
- 6 gwiazdek
Ano tak, wy w ramach nietypowych zachowań będziecie się bawić do góry nogami... 

Ja już będę powrócona, tylko Admin będzie tam tamWiS pisze:Ano tak, wy w ramach nietypowych zachowań będziecie się bawić do góry nogami...

Hola Hola , wpadniemy na sylwka do Ciebie i BrataAlan, Alan, Alan! pisze: Chociaż ja i tak odpadam, żałuję ale z drugiej str się cieszę

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
ja odpowiem tak: przez pewien czas, jedyne co nas zachwycało w Leśniku, to precyzja prowadzenia, znacząco lepsza niż w dotychczas używanych wozidłach.Лукашэнка pisze:Kto zgodzi się z tezą którą tu postawię, że wpływ napędu awd (a nie fwd lub rwd) na prowadzenie samochodu, na tle innych czynników na to wpływających, jest niewielki, jeśli nie pomijalny?
do pierwszej prawdziwej zimy

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
ja czuję różnicę w normalnym prowadzeniu między awd i fwd. Nie kapeluszniczym. Normalnym dla mnie, bez dzikowania.

nie kumać. W zimie było gorzej niż w dotychczas używanych wozidłach? czy jak.damaz pisze: ja odpowiem tak: przez pewien czas, jedyne co nas zachwycało w Leśniku, to precyzja prowadzenia, znacząco lepsza niż w dotychczas używanych wozidłach.
do pierwszej prawdziwej zimy

- WiS
- 6 gwiazdek
No jak to?Лукашэнка pisze: Do czego wam napęd na wszystkie koła?
Żeby się czuć lepiej od tych na dwa. Zwłaszcza te dwa niewłasciwe

A tak serio - w używaniu cywilno/kapeluszniczym, a nie sportowo/bojowym, to poza zimowym wykopem z zaspy (co oczywiste) zdarzało mi się docenić zalety AWD przy szybkim wlączaniu się do ruchu z pozycji prostopadłej do tegoż ruchu. Choć RWD wtedy też się sprawdza całkiem zacnie. No i jeszcze stojąca woda w koleinach lub kałużach - jakoś tak stabilniej jest z AWD, gdy się w toto wjeżdża dość szybko.
Pojeździł ja ostatnio , nowym A6 allroad '07 i nową A4 '09 na gnojówkę
. Chceta opisu 

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
niePiter 35 pisze: Pojeździł ja ostatnio , nowym A6 allroad '07 i nową A4 '09 na gnojówkę . Chceta opisu

WiS, istotnie włączanie się do ruchu o niebo lepsze w 4wd. Tył też jak piszesz jest znośny. Zrobiłem nowym autem 25.000 napęd z tyłu. Nie mam na razie żadnych żalów i bezsilnych złożeczeń. Jeździ się wyjątkowo przyjemnie. Przód się nie unosi jak w FWD przy dodaniu gazu. Ciekawe jest też to, że auto jest dość neutralne. Nie ryje nosem w ogóle...
Zimą jak wiadomo obciążam tył i się jadzie.
Ale dziś na stacji benzynowej dotarło do mnie coś.
Nalewałem ropę. I patrzyłem na ceny... I przypomniałem sobie, że mają podnieść akcyzę na ropę. Bo co im przyświeca? No jak to co - przejechany kilometr ma kosztować tyle samo, czy w benzyniaku czy w ropniaku. Jakaś sprawiedliwość musi w końcu być.
Zimą jak wiadomo obciążam tył i się jadzie.
Ale dziś na stacji benzynowej dotarło do mnie coś.
Nalewałem ropę. I patrzyłem na ceny... I przypomniałem sobie, że mają podnieść akcyzę na ropę. Bo co im przyświeca? No jak to co - przejechany kilometr ma kosztować tyle samo, czy w benzyniaku czy w ropniaku. Jakaś sprawiedliwość musi w końcu być.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Alan, Alan, Alan! pisze: nie kumać. W zimie było gorzej niż w dotychczas używanych wozidłach? czy jak.![]()

Damaź napisał, że do zimy Forester miał tylko jedną odczuwalną zaletę. Znaczy, że po zimie miał ich więcej.
Ja tam czuje różnice między dość szybą ośką a awd. Wyprzedzanie w deszczu na drogach z koleinami... Cudownie kiedy w ośce po dodaniu gazu przy wyprzedzaniu auto zaczyna zwalniać.

Jak silnik to A6 miało i ile za nie chcesz?Piter 35 pisze:Pojeździł ja ostatnio , nowym A6 allroad '07 i nową A4 '09 na gnojówkę. Chceta opisu

czarne jest piękne...
Gnojówka 3.0 23.. coś tam koni, awtomat . Drogie jak fix .vibowit pisze: Jak silnik to A6 miało
opisik z wrażeń jutro ( wrażenia to za mocne słowo

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Grzegorz
- 5 gwiazdek
- Auto: Leon
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 35 razy
Zrobiłem ostatnio ok 4 tys. po Niemczech i Francji 11 letnim A3 w pełnym składzie 2 dorosłych + 3 dzieci + pełny bagażnik. Spalanie ok 4,6 ON.
Wrażenia: a3 prowadzi się rewelacyjnie po autostradach, silnik 130 KM z 6 bieg. skrzynią daje radę. Samochód jest w ogóle niezniszczalny; ma już prawie 300 tys. prawie wszystko zrobione w jednej rodzinie i nigdy się poważnie nie popsuł; np. sprzęgło od nowości.
W czasie jazdy na 6 bieg przy 120 jest przyzwoicie jeśli chodzi o hałas; dobre nagłośnienie (wiele lepsze niż w Imprezie NA którą posiadam). Fotel kierowcy wygodny - gorzej pasażerowie ale porównywalnie jak w każdym kompakcie, identycznie jak w Imprezie. O dziwo można się spokojnie załadować do bagażnika jeśli się nie bierze tryliona zbędnych rzeczy.
Się zastanawiam poważnie czy warto kupować kombii po to żeby załadować więcej i więcej, tylko czego ? bo już dzieciaki z wózków wyrosły.
Po podróży żona powiedziała, że następne auto ma mieć regulowaną tylną kanapę tak żeby ci z tyłu mogli wygodniej spać; teraz mi powiedzcie jakie auto ma takie coś ?
Wrażenia: a3 prowadzi się rewelacyjnie po autostradach, silnik 130 KM z 6 bieg. skrzynią daje radę. Samochód jest w ogóle niezniszczalny; ma już prawie 300 tys. prawie wszystko zrobione w jednej rodzinie i nigdy się poważnie nie popsuł; np. sprzęgło od nowości.
W czasie jazdy na 6 bieg przy 120 jest przyzwoicie jeśli chodzi o hałas; dobre nagłośnienie (wiele lepsze niż w Imprezie NA którą posiadam). Fotel kierowcy wygodny - gorzej pasażerowie ale porównywalnie jak w każdym kompakcie, identycznie jak w Imprezie. O dziwo można się spokojnie załadować do bagażnika jeśli się nie bierze tryliona zbędnych rzeczy.
Się zastanawiam poważnie czy warto kupować kombii po to żeby załadować więcej i więcej, tylko czego ? bo już dzieciaki z wózków wyrosły.
Po podróży żona powiedziała, że następne auto ma mieć regulowaną tylną kanapę tak żeby ci z tyłu mogli wygodniej spać; teraz mi powiedzcie jakie auto ma takie coś ?
Ostatnio zmieniony 2 wrz 2011, o 22:14 przez Grzegorz, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam
Grzegorz
Grzegorz
- WiS
- 6 gwiazdek
Grand VitaraGrzegorz pisze: mi powiedzcie jakie auto ma takie coś ?

-
Grzegorz
- 5 gwiazdek
- Auto: Leon
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 35 razy
taa, SUV na autostrady nie jest dobrą opcją. Myślałem że napiszesz Skoda w wersji ABCDWiS pisze: Grand Vitara

pozdrawiam
Grzegorz
Grzegorz
Jest sporo takich samochodów.
Wielkość kompaktowa?
Interesowało by Cię uzywane cz nowe?
Jeśli używane, to na przykład Ford C-Max.
Jeśli nowe, to na przykład...
nowy Ford C-Max, albo Grand C-Max...
Link: http://www.youtube.com/watch?v=zJJzC0SEc18
tylko, czy nie przerażałoby Cię, że podobnie jak A3, ten Ford to też ma napęd tylko na przód?

Wielkość kompaktowa?
Interesowało by Cię uzywane cz nowe?
Jeśli używane, to na przykład Ford C-Max.
Jeśli nowe, to na przykład...
nowy Ford C-Max, albo Grand C-Max...

Link: http://www.youtube.com/watch?v=zJJzC0SEc18
tylko, czy nie przerażałoby Cię, że podobnie jak A3, ten Ford to też ma napęd tylko na przód?

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Mitsu Colt na przykład.Grzegorz pisze: