Witam.
Posiada ktos schemacik polaczenia rurek tz.selonoid- turbem- kolektor ssący itd..
Sti ra 1998.
Dzieki.
schemat podcisnienia sti
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: schemat podcisnienia sti
http://media.photobucket.com/image/impr ... ontrol.jpg
przy czym ty masz pewnie dwuporstowy solenoid, to nie masz gornego wyjscia, srodkowe masz podpiete chyba do rozgaleznika miedzy aktuator i muszle turbo, a dolny nadal w dolot.
przy czym ty masz pewnie dwuporstowy solenoid, to nie masz gornego wyjscia, srodkowe masz podpiete chyba do rozgaleznika miedzy aktuator i muszle turbo, a dolny nadal w dolot.
Jacek "AMI" Rudowski
wlasnie mam 3 wyjscia.i nie mam rozgaleznika jutro zrobie fotki to przesle.
no to jak masz trzyportowy aktuator to podlaczasz dokladnie tak jak na obrazku i po sprawie.
Jacek "AMI" Rudowski
Tak, tylko mam wejscia w innych miejscach na dolocie od filtra i przy turbinie .Tu przy solenoidzie to mam podpiete ,tylko nie wiem czy nie jest zkopane po drugiej stronie.
Moze ta jedna rurka jest nieodpowiednia i bez zaworka w srodku.No nie wiem .Przesle Ci fotki.
Porownaj sobie z tym, co wczesniej wkleilem.
Ale o ile nic nie pomieszalem przegladajac na szybko, to chyba masz dobrze podlaczone.
Ale o ile nic nie pomieszalem przegladajac na szybko, to chyba masz dobrze podlaczone.
Jacek "AMI" Rudowski
tak mi sie wydaje ze dobrze.Wiec to wiekszy zonk.Ten kolega co mi dales namiar, pojechal na wakacje i wraca za tydzien to moze cos przydzialamy.