Nie na czerwonym, ale jak idzie "bombą" poza zabudowanym, to dlaczego nie

KurskiAlan, Alan, Alan! pisze: ja się czasami podłączam pod radiowozy
ale nie takie na sygnale. Takie na sygnale to (nie zdarzyło mi się), ale bym wyprzedzał, bo przymulająWiS pisze: Kurski
ech, wspomnienia...Alan, Alan, Alan! pisze: kolumna rządowa, ale nie spotkałem jeszcze w sprzyjających okolicznościach.
nie, tych złych.WiS pisze: Znaczy, tych w Mitsu...?
A pale byś też woziłAlan, Alan, Alan! pisze: ja to mógłbym być takim gliną incognito co to ściga piratów drogowych, albo innych uciekinierów. Oczywiście tych złych piratów.
Fakt , trzeba się zastanowić , co Remek będzie robił z zatrzymanymivibowit pisze: Teraz nie wiem, czy chodziło o pałę, czy pale, takie co to je Azja Tuchajbej polubił.
Historyjka tutaj -> http://goo.gl/72fT7Andersson wjechał w łosia pełnym gazem, lecz w najważniejszym momencie swojego życia jechał za wolno. Tak jest ze Szwedami. Za bardzo myślą o bezpieczeństwie.
Kretynom, pakującym się na skrzyzowania bez mozliwości ich opuszczenia, to poza mandatami należałoby proponować także rok prac społecznych przy łopacie - np. na budowie autostrad. Chińskich.rrosiak pisze: mandaty na podstawie nagrań z monitoringu ulicznego
Oczywiście, że się zdarzyło.rrosiak pisze: czy Tobie nigdy nie zdarzyło se wyjść na takiego kretyna
WiS pisze: Ale nie zrobiłem tego celowo i świadomie
WiS pisze: rrosiak, no to jest dylemat metafizyczny, przyznaję![]()
nie nowinarrosiak pisze:Stołeczna policja zaczęła wystawiać mandaty na podstawie nagrań z monitoringu ulicznego
http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,ne ... 15887.html
+1WiS pisze: Kretynom, pakującym się na skrzyzowania bez mozliwości ich opuszczenia, to poza mandatami należałoby proponować także rok prac społecznych przy łopacie
Sądzić, sądzę dobrze - ale niestety, sądzę też że do tego potrzeba myślących analizujących. A to cholernie deficytowy towar.WitAce pisze: Trzeba uzyc takich nagran do przesledzenia ruchu w danym miejscu i pozmieniac organizacje ruchu. Byloby wtedy mniej cwaniactwa. Co o tym sadzicie?
Pirat!!!Alan, Alan, Alan! pisze: chowałem auto w pierwsze wolne miejsce np. połową na chodnik.
dostała zaproszenie na komendę po 29 dniachrrosiak pisze:Konto usunięte, ale z tego co piszą, to wcześniej delikwenta zatrzymywał radiowóz, który gdzieś tam dalej stał i na podstawie nagrania wystawiał mandat (częsty temat w TVNowskim "Uwaga Pirat") , a teraz spokojnie przeglądają nagrania i zapraszają na komendę.