ROK: 2005
Witam. Do sprzedania Jetta z kultowym silnikiem 1.9 TDI i automatyczną dwu sprzęgłową skrzynią DSG.
Od nowości jeden właściciel ten sam w USA i w Polsce, nie jest to ściągnięty rozbitek z aukcji, auto jest w 100% bezwypadkowe, w 100% oryginalny przebieg w tej chwili 121800 (autem cały czas jeżdżę więc przebieg może się nieznacznie zmienić)
Samochód sprowadzony z USA w 2008 roku. Zmieniona tylna klapa na europejska i światła na LED.
Auto w ciągłej eksploatacji nigdy nie zawiodło na drodze, nie ma problemów z rozruchem nawet przy -25 st. C. Oleje i filtry wymieniane na bieżąco. Olej w skrzyni wymieniony w ASO VW (faktura vat), koło dwumasowe (jak się okazało wszystkie DSG z 2005 roku mają wadliwy dwumas) wymienione również (faktura VAT).
Auto w 100% sprawne, bardzo elastyczny i dynamiczny silnik w połączeniu z 6 biegową automatyczną skrzynią DSG daje dużo przyjemności z jazdy. Stan auta idealny w każdej chwili można sprawdzić w serwisie VW lub w innej stacji diagnostycznej.
WYPOSAŻENIE:
* Automatyczna skrzynia DSG - 6 biegów (możliwość manualnej zmiany biegów +/-)
* Dwustrefowa klimatyzacja
* Elektrycznie regulowane 4 szyby
* Elektrycznie regulowane i podgrzewane lusterka boczne
* Elektrycznie regulowany szyberdach
* Skórzana tapicerka
* Podgrzewane fotele przednie
* Regulacja odcinka lędźwiowego foteli przednich
* Kieszenie w oparciach przednich foteli
* Elektryczna regulacja oparcia fotela kierowcy
* Regulacja wysokości fotela kierowcy
* Klimatyzowany schowek i podłokietnik
* Schowek na okulary w konsoli przy szyberdachu
* Podświetlane lusterka w obu osłonach przeciwsłonecznych
* Wydłużona konsola środkowa ze schowkiem, nawiew powietrzna na tył
* Czujnik deszczu
* Czujnik zmierzchu (automatyczne zapalanie świateł, opóźnienie gaszenia świateł po zamknięciu auta)
* Samościemniające lusterko wsteczne
* Domykania/otwieranie szyb z kluczyka
* Pełny komputer pokładowy sterowany z manetki przy kierownicy MFA
* Oryginalne radio z wzmacniaczem na 6 płyt CD/MP3 + 10 głośników
* Regulowana kierownica
* ESP/ASR/ABS/EBD
* 10 poduszek powietrznych
* Tempomat
* Światła do jazdy dziennej (przednie światła świecą na 50% mocy, tylne wygaszone)
* Autoalarm
* Centralny zamek
* Atermiczne szyby
* Wspomaganie kierownicy ze zmienna siłą wspomagania zależnie od prędkości
* Aluminiowe felgi 16 cali
* Zderzaki w całości w kolorze nadwozia
* ISOFIX
* Koło zapasowe pełnowymiarowe
* Gniazdo 12V w bagażniku
* Składany wieszak w bagażniku
Do auta posiadam wszystkie dokumenty, faktura zakupu, książka serwisowa.
Dodatkowo 3 kluczyki, 2 z wbudowanym pilotem, jeden serwisowy (otwiera i zapala auto ale nie można otworzyć bagażnika i schowka)
Auto sprzedaję tylko dlatego że powiększa mi się rodzina i potrzebne mi kombi, nie jestem handlarzem auto w jednych rękach od nowości. Zapraszam do obejrzenia na żywo w Sokołowie Podlaskim. Zdjęcia lepszej jakości mogę podesłać na e-mail.
Tel: 509 856 087 - Maciej