SUBARU IMPREZA STI JDM - silnik 2 L - baza N14
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
SUBARU IMPREZA STI JDM - silnik 2 L - baza N14
Odstąpię leasing Subaru Impreza STI JDM , silnik 2 L , baza do budowy rajdowego N14
rok produkcji 2007 , kolor biały
przebieg 44500 km
serwisowany w 4Turbo , remap 4Turbo 335 KM 470 Nm , zakuty przez 4Turbo przy około 27000 km
odstępne 55000 zł (do negocjacji) , kapitału do spłaty pozostało około 43000 zł
telefon 502 266 044
rok produkcji 2007 , kolor biały
przebieg 44500 km
serwisowany w 4Turbo , remap 4Turbo 335 KM 470 Nm , zakuty przez 4Turbo przy około 27000 km
odstępne 55000 zł (do negocjacji) , kapitału do spłaty pozostało około 43000 zł
telefon 502 266 044
Ostatnio zmieniony 7 wrz 2011, o 18:02 przez ign.pl, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: SUBARU IMPREZA STI Spec C - silnik 2 L - baza N14
ładny wóz
co to konkretnie oznacza ? znowu mozna "przejmować" umowę leasingową ? czy po prostu zakończyć starą trzeba i nowa podpisać ?ign.pl pisze: Odstąpię leasing
zakuty dla spokojności czy podobne problemy jak w 2,5 ?ign.pl pisze: zakuty przez 4Turbo przy około 27000 km
przejęcie umowy leasingowej polega na zmianie użytkownika pojazdu i kontynuacji starej umowy na nowych warunkach , pozostały kapitał do spłaty jest rozkładany na minimum 24 raty.co to konkretnie oznacza ? znowu mozna "przejmować" umowę leasingową ? czy po prostu zakończyć starą trzeba i nowa podpisać ?
zakuty przed remapem dla wzmocnienia
zapomniałem wcześniej napisać parę szczegółów:
- układ wydechowy Fujitsubo catback Impreza STI 08 Legalis R i przelotowy downpipe - wartość około 6000 zł
- flokowana deska
- radio JVC KW-NX7000 (navi + dvd) + głośniki JBL - wartość około 6000 zł
- fabrycznie bez radia, tempomatu i tylnej półki
Fajna fura, a kto przekładał to cacuszko 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
4TurboPiter 35 pisze: Fajna fura, a kto przekładał to cacuszko
Ernest , czas chyba podjąć męską decyzję 

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
no tylko tu widze problem, bo jak ostatnio chciałem "zmienić użytkownika pojazdu" to mój leasing juz tego nie robi ze wzgledu na jakąs najnowsza interpretację skarbówki, mozna tylko zakończyc stara i zrobic nowa umowe ( na tych samych warunkach jeżeli dobre były),ign.pl pisze: przejęcie umowy leasingowej polega na zmianie użytkownika pojazdu i kontynuacji starej umowy na nowych warunkach , pozostały kapitał do spłaty jest rozkładany na minimum 24 raty
ign.pl, masz wiecej fotek ?
ale klima jest ?ign.pl pisze: fabrycznie bez radia, tempomatu i tylnej półki
Piter 35, nie podpuszaczaj

ps.: ign.pl jaka firma leasingowa?
Twardziel nie potrzebuje klimyesilon pisze: ale klima jest ?

E nie chciałbym się po prostu przejechać na prawymesilon pisze: iter 35, nie podpuszaczaj![]()

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
rozmawiałem przed decyzją o pozbyciu się mojego autka z "moim" leasingiem na temat cesji i nic nie wspominali że się nie dano tylko tu widze problem, bo jak ostatnio chciałem "zmienić użytkownika pojazdu" to mój leasing juz tego nie robi ze wzgledu na jakąs najnowsza interpretację skarbówki, mozna tylko zakończyc stara i zrobic nowa umowe ( na tych samych warunkach jeżeli dobre były),
ign.pl, masz wiecej fotek ?
klima jestale klima jest ?
ign.pl to adres strony internetowej mojej firmy, prowadzę firmę reklamowąps.: ign.pl jaka firma leasingowa?
ign.pl pisze: ign.pl to adres strony internetowej mojej firmy, prowadzę firmę reklamową
to zrozumiałem

może byc na PW
ja rozmawiałem o takiej operacji z BRELeasing 2 tygodnie temu i usłyszałem że cesji juz nie robią stąd dopytujeign.pl pisze: przed decyzją o pozbyciu się mojego autka z "moim" leasingiem na temat cesji i nic nie wspominali
Ostatnio zmieniony 7 wrz 2011, o 12:30 przez esilon, łącznie zmieniany 1 raz.
to nie jest tajemnicą - Bankowy Leasingowy czyli PKO Leasingto zrozumiałem , pytałem kto jest właścicielem samochodu ( jaka firma leasingowa;)
Fajne auto, kiedys widzialem podobne w 4turbo tyle ze z klatka i tez z pn. kraju.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
esilon,
no kurnia Brachu, jest nad czym podumać, STI Spec-C, przekładka w 4turbo, zakucie w 4turbo, remap już z głowy również w 4turbo. Lepszego nie znajdziesz. A cena naprawdę nie jest powalająca. Mam napisać z dwa-trzy zdania do Bony ?
Przynajmniej rozważ kochany
Pozdrawiam
Grzegorz
no kurnia Brachu, jest nad czym podumać, STI Spec-C, przekładka w 4turbo, zakucie w 4turbo, remap już z głowy również w 4turbo. Lepszego nie znajdziesz. A cena naprawdę nie jest powalająca. Mam napisać z dwa-trzy zdania do Bony ?

Przynajmniej rozważ kochany

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Jedna uwaga - to NIE jest Spec.C tylko zwykłe STI JDM. Spec.C nie było w tym roczniku, dopiero w 2009 wyszło.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Azrael,
ok, ale fura fajna tak czy siak, nie ?
Pozdrawiam
Grzegorz
ok, ale fura fajna tak czy siak, nie ?

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
sprostowanie małe, faktycznie nie jest to Spec C , ale fabryczne parametry sa takie same (308 KM i 422Nm) , od Spec C różni się na pewno brakiem natrysku na intercooler i chyba metalową maską.Jedna uwaga - to NIE jest Spec.C tylko zwykłe STI JDM. Spec.C nie było w tym roczniku, dopiero w 2009 wyszło.
Azrael, czy mógłbyś przedstawić różnice między wersjami ?
Nie pamietam z głowy całej listy szczegółów, ale sprowadza się to do tego że Spec.C ma kilka dodatkowych gadżetów które były homologowane na 2009 rok i jest ciut lżejszy.
ign.pl, fajne auto
Ale prośba o wyedytowanie tematu wątku i pierwszego posta w związku z tym, że okazało się, że to jednak Spec C nie jest. Żeby nie było później, że ktoś całego wątku nie doczytał i czuje się oszukany.

Ale prośba o wyedytowanie tematu wątku i pierwszego posta w związku z tym, że okazało się, że to jednak Spec C nie jest. Żeby nie było później, że ktoś całego wątku nie doczytał i czuje się oszukany.

Czarownica prawdę Ci powie :D
Re: SUBARU IMPREZA STI JDM - silnik 2 L - baza N14
życzenie spełnione, temat poprawionyzofija pisze: Ale prośba o wyedytowanie tematu wątku i pierwszego posta w związku z tym, że okazało się, że to jednak Spec C nie jest. Żeby nie było później, że ktoś całego wątku nie doczytał i czuje się oszukany.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
zofija pisze: Żeby nie było później, że ktoś całego wątku nie doczytał i czuje się oszukany.
Właśnie, bo historia notuje już przypadki, kiedy forumowicz forumowiczowi sprzedał auto z brakującymi 0,2 litra pojemności

gratis dołożę 0,5 litra pojemności w osobnej butelce 

O! I to mi się podobaign.pl pisze:gratis dołożę 0,5 litra pojemności w osobnej butelce

Przyjmę również w odwrotnej konfiguracji - kupię od Ciebie te 0,5l pojemności, a Ty dorzucisz pozostałe dwa w obudowie

Czarownica prawdę Ci powie :D