Nietypowe zachowania seksualne
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Re: Nietypowe zachowania seksualne
Ja się ostatnio zaczynam nudzić swoim autem. Cytryna przestaje mnie zaskakiwać. 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
To chyba czas na jakąś awarięChloru pisze: Ja się ostatnio zaczynam nudzić swoim autem. Cytryna przestaje mnie zaskakiwać.

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Chloru pisze: Cytryna przestaje mnie zaskakiwać.![]()
Znaczy poziom konsumpcji oleju się unormował i jest na poziomie - w odniesieniu do konspumpcji wachy - 1:1.
I bardzo dobrze, o take Polske my się bili

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Padłem....mały 5150 pisze:To chyba czas na jakąś awarięChloru pisze: Ja się ostatnio zaczynam nudzić swoim autem. Cytryna przestaje mnie zaskakiwać.

Dolce far niente 

A mowili, ze kobieta zmienna jest. A tu prosze - niespodziankabarbie pisze:wolę zostać przy moim, bo jest fajniejsze

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
nie chcę być złośliwy, ale jak zawsze będę.
czy mi ktoś przypadkiem nie zarzucał, że mój wiśniowy wrx z małym skrzydłem jest przejawem niskiej samooceny, zwłaszcza gdy jadę nim w trasę w zimie na 16" stalowych felgach malowanych hameritem przez Artiego, a rozważa se zabawki pokroju M5, AMG, RS4?
Od 50tki kawior nie razi, czy jak
Ja dużego problemu nie mam z wyborem następcy Wiśni. Sti V2-V6, P1, 22b, bug STi, drop STi, hawk STI, może GT, albo stary Legaś. Nawet w poprzedniej budzie. A jak nie to Evo 6-9. Następne 15 lat się nie martwię.

czy mi ktoś przypadkiem nie zarzucał, że mój wiśniowy wrx z małym skrzydłem jest przejawem niskiej samooceny, zwłaszcza gdy jadę nim w trasę w zimie na 16" stalowych felgach malowanych hameritem przez Artiego, a rozważa se zabawki pokroju M5, AMG, RS4?

zapytam. A dlaczego ja w moim młodzieńczym wieku mam się takim autem przemieszczać, co mi sugerowano, że głupotę i centymetry mam w głowieArno pisze: Ale dlaczego mamy się w starczym wieku przemieszczać autem niewygodnym i niebezpiecznym?

Od 50tki kawior nie razi, czy jak

Ja dużego problemu nie mam z wyborem następcy Wiśni. Sti V2-V6, P1, 22b, bug STi, drop STi, hawk STI, może GT, albo stary Legaś. Nawet w poprzedniej budzie. A jak nie to Evo 6-9. Następne 15 lat się nie martwię.

A i tak skończysz w jakimś ekonomicznym dyszlu z zamontowanymi fotelikami dla dzieci z tyłu i wykładziną dla psa w bagażnikuAlan, Alan, Alan! pisze:Ja dużego problemu nie mam z wyborem następcy Wiśni. Sti V2-V6, P1, 22b, bug STi, drop STi, hawk STI, może GT, albo stary Legaś. Nawet w poprzedniej budzie. A jak nie to Evo 6-9. Następne 15 lat się nie martwię.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
barbie, tak Legacy D, Foreq D. Ale mam to gdzieś i pójdę grubo. Tribeca, po lifcie mi się podoba. A przed liftem jest idiotyczna jak Wiśnia - więc w sumie obojętne 

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Znajdzie złoty środekbarbie pisze: A i tak skończysz w jakimś ekonomicznym dyszlu z zamontowanymi fotelikami dla dzieci z tyłu i wykładziną dla psa w bagażniku![]()

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
I ten sznaucer będzie jeździł w bagażniku czy na spojlerze?Alan, Alan, Alan! pisze:STi NiuńkaSo What! pisze: Znajdzie złoty środek

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Na przykład. Nie ma co od razu straszyć dyszlem*Alan, Alan, Alan! pisze: STi Niuńka![]()

* I tak Ci się upiekło, że barbie nie skonkretyzowała rodzaju nadwozia. Mogło być gorzej, niż w przypadku koszmaru nocnego o wymianie sprzęgła.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
So What!, zawsze możemy Subarbie zamienić na większe*
*zawsze po wypowiedzeniu tych słów dyplomatycznie jem obiad na mieście

*zawsze po wypowiedzeniu tych słów dyplomatycznie jem obiad na mieście

W sensie zapiąć przyczepkę? ZawszeAlan, Alan, Alan! pisze:So What!, zawsze możemy Subarbie zamienić na większe*![]()

Smacznego, kochanieAlan, Alan, Alan! pisze:*zawsze po wypowiedzeniu tych słów dyplomatycznie jem obiad na mieście

A ten kot jeszcze przecieżbarbie pisze: I ten sznaucer będzie jeździł w bagażniku czy na spojlerze?![]()

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
koteczek może jeździć gdzie chce, a sznauceru Bozia dała po to 4 łapy żeby se radził bez mojego auta.mały 5150 pisze: A ten kot jeszcze przecież

Właśnie, on auta rysuje to niech w budzie siedzi 

barbie pisze: nawet przez chwilę nie pojawiła się w mojej głowie wizja zmiany.
Polemizowałbym

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Niuniuś, ale Marta zawsze jak myśli o zmianie to ma na myśli moją Wiśnię 

Aaa, no to przepraszamAlan, Alan, Alan! pisze: Niuniuś, ale Marta zawsze jak myśli o zmianie to ma na myśli moją Wiśnię![]()

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
mały 5150, no dobra niech Ci będzie. Mam dwa wiatraki w chłodnicy i nie wiem kiedy włącza się drugi. Podobno przy 105 stopniach ale to raczej łatwy zakręt
Grzesiek_67, ostatnio w podreczniku do mechaniki przeczytalem, że we współczesnych silnikach o zapłonie iskrowym normalne zużycie oleju silnikowego to 0,5-1% objętości zużytego paliwa. Tak więc szafa gra

Grzesiek_67, ostatnio w podreczniku do mechaniki przeczytalem, że we współczesnych silnikach o zapłonie iskrowym normalne zużycie oleju silnikowego to 0,5-1% objętości zużytego paliwa. Tak więc szafa gra

Chloru, podręczniki teoretycy piszą...
Jeżeli na płocie, będzie napisane pi..., to będzie to prawda, czy deska...
Przy bliższym kontakcie językiem, może wbić się drzazga...
Niby słowo pisane, tylko na innym nośniku, ale nie do końca zgodne ze stanem faktycznym...
Jeżeli na płocie, będzie napisane pi..., to będzie to prawda, czy deska...
Przy bliższym kontakcie językiem, może wbić się drzazga...

Niby słowo pisane, tylko na innym nośniku, ale nie do końca zgodne ze stanem faktycznym...

Dolce far niente 

Nie wiem, nie miałem. Ale są tacy, co mają zdanie odmienne.Arno pisze:... A mienie w dupie samo w sobie fajne nie jest.

Na autobane też coś fajnego i wygodnego by się znalazło, Cytryna C6 na ten przykład. Tylko niczego sobie nim nie przedłużysz.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
- Chloru
- 6 gwiazdek
FUX, zdecydowanie wolę taki podręcznik do mechaniki niż instrukcję obsługi szkody, srudobaru czy innej nieruchomości 

Chloru, tylko po co bezwartościowy spam czytać... 
i jeszcze się na nim opierać...

i jeszcze się na nim opierać...
Dolce far niente