Nietypowe zachowania seksualne

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 2 razy

Re: Nietypowe zachowania seksualne

Post 8 wrz 2011, o 21:22

Na trzecią młodośc, w sam raz... ;-)

Nie wiem tylko, czy na polskie drogi.

Witek
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: A500 @ Piotruś II
Polubił: 20 razy
Polubione posty: 15 razy

Post 8 wrz 2011, o 21:24

Subaru na pewno nie będzie mieć awd? Nie zmienili planów? Chciałbym takie z awd...

esilon
6 gwiazdek
Auto: mat
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 4 razy

Post 8 wrz 2011, o 21:24

Witek pisze: Chciałbym takie z awd...

se swapa zrobisz ;-)

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 2 razy

Post 8 wrz 2011, o 21:28

Będzie cięższe i wolniejsze, będzie bardziej ryło przodem...

:cofee:

ky
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: die Pflaume
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 8 wrz 2011, o 21:29

Wydłużysz mu pysk, powiesisz klocka przed przednią osią i będziesz mógł się cieszyć najbrzydszą i najgorzej prowadzącą się Toyotą FT-86.

r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.

Witek
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 8 wrz 2011, o 21:30

WiS pisze: Będzie cięższe i wolniejsze, będzie bardziej ryło przodem...

I dzięki temu dłużnej pożyję. ;-) Mi to w zupełności rekompensuje te wady. :whistle:

ky pisze: Wydłużysz mu pysk, powiesisz klocka przed przednią osią i będziesz mógł się cieszyć najbrzydszą i najgorzej prowadzącą się Toyotą FT-86.

Pisałem, że chciałbym subaru z awd nie toyotę. Nie zauważyłeś?

WitAce
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: komis

Post 8 wrz 2011, o 21:39

Nie no, kupetka z AWD - profanacja - no tak - nietypowe zachowanie seksualne :giggle:

ky
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 8 wrz 2011, o 21:50

Witek pisze: chciałbym subaru z awd
Pożycz od mamy.

r.

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 8 wrz 2011, o 22:01

WiS pisze:Na trzecią młodośc, w sam raz... ;-)

Nie wiem tylko, czy na polskie drogi.
Wisz co ci powiem, że jakby dociągły autostradę do Warszawy, to se można dowolnie twardym pojazdem jeździć. No chyba że do Łochowa, to nie.
Wadą takich pojazdów jak ta toyota ( pamiętacie, taką ostatnią dwumiejscowa, sportową małą? do niej nie dawało się wejść, próbowałem.) to właśnie nawiasowe wchodzenie.
Im dalej w las, to człowiek chce się mniej męczyć. Dziwią mnie ci, co po schodach do Range'ów muszą wchodzić :).
Taka 500 - mała i trzęsie, ale fotel ma na poziomie pragęby. A do miasta, chyba wystarczy. no chyba że akurat jakiś ZIł postanowi w Ciebie się wpakować, to wtedy o niebogo, lepoiej być w Hummerze.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.

ky
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 8 wrz 2011, o 22:04

Arno pisze: Wisz co ci powiem, że jakby dociągły autostradę do Warszawy, to se można dowolnie twardym pojazdem jeździć.
Na autostradę to raczej jakiś bahnstormer. To raczej na kręte drogi. I jeśli jest rozsądnie zestrojone, to nie jest najtwardszym autem w okolicy, bo kręte nie zawsze są najrówniejsze.
Arno pisze: Im dalej w las, to człowiek chce się mniej męczyć
Raz na tydzień dasz radę :)

r.

Witek
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 8 wrz 2011, o 22:16

WitAce pisze: Nie no, kupetka z AWD - profanacja - no tak - nietypowe zachowanie seksualne :giggle:

A Porsche 911 od 20 lat, Porsche 959, Audi TT Audi Quattro, Audi S2, Nissan GTR, Ferrari FF (chyba, że się uprzecie, że to hothacz :mrgreen: )? :roll:

ky, :lol: Przykro mi, że z powodu takiego gówniarza jak ja masz takie kompleksy.

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 8 wrz 2011, o 22:22

Witek, normalnie na ff cię stać i w ogóle jest o czym rozmawiac, tak?
Mówmy kurde o autach, które są ewentualnie w naszym zasięgu, a nie po wejściu do listy Forbes'a.

No zobaczcie, kupuje se gościu Lexusa FF a mógł BMW m3, kuuje se jakiś GTR a Mógł Porsche. i tak dalej... co nimi kieruje? PATRZ WĄTEK - WIZERUNEK.

Witek
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 8 wrz 2011, o 22:25

Arno pisze: Witek, normalnie na ff cię stać i w ogóle jest o czym rozmawiac, tak?
Mówmy kurde o autach, które są ewentualnie w naszym zasięgu, a nie po wejściu do listy Forbes'a.

I dlatego chciałbym, aby subarowe coupe miało awd, bo na 959 nigdy mnie nie będzie stać. To były przykłady dla mojego imiennika, który nie docenia tych fajnych wyników połączenia awd i coupe.

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 8 wrz 2011, o 22:29

masz mózg wyprany młotkiem rekalmy SIPU. CFzy twoj obecny samochód nie jeździ w zimie? Na zakrętach?
Czy mój te żjakoś sobie nie daje rady?
Czy czytasz ze zrozumieniem? To znaczy: parę wpisów wyżej napisano: AWD w takim aucie = RYCIE NOSEM. Po co?
Się uparłeś.
Się oduprzyj.

Witek
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 8 wrz 2011, o 22:39

Arno, bo Impreza jest za duża. Bo z rwd się zabiję (opinia zewnętrzna fachowca :mrgreen: ). Fwd na co dzień jest cudowne, zwłaszcza moje. Do codziennej jazdy (poza zimą) jest lepsze od Imprezy, ale... ale nie daje tyle frajdy i nawet gdyby dało się wyłączyć esp to nie dawałoby nawet połowy tej radości z jazdy co subaru. Nigdy nie kryłem, że marzy mi się małe autko z awd i bulgotem subaru (lub warkotem merca).

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 8 wrz 2011, o 22:40

Arno, ale se żmijom białom po ścierniskach nie pojeździsz.... :giggle:
Dolce far niente ;-)

Witek
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 8 wrz 2011, o 22:48

FUX, a nie boisz się porysować swojej willi? Z ciekawości pytam, dość elegancki i pewnie drogi samochód i ciekawi mnie jak podchodzisz do tej kwestii.

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 8 wrz 2011, o 23:48

nie mam przymusu wjeżdżania w pole, drogi FUXiu. Gdybym miał, to bym pewnie zbierał na G albo na Defendera czy inną Toyotę... albo Pinzgauera.
Prawdę powiedziawszy to takie G wydje się być generalnie dobrym i solidnym rozwiązaniem. defender jest trochę zbyt powolny i pływający na szosie.

ky
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 8 wrz 2011, o 23:53

Witek pisze: I dlatego chciałbym, aby subarowe coupe miało awd, bo na 959 nigdy mnie nie będzie stać. To były przykłady dla mojego imiennika, który nie docenia tych fajnych wyników połączenia awd i coupe.
Witek pisze: Bo z rwd się zabiję

Bob Hall, wszystkim płaczkom, że Miata taka słaba, zwykł odpisywać w swej rubryce, że jak nie umiesz szybko jeździć 90-konną Miatą, to 900 koni tez Ci nie pomoże.

r.

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Post 9 wrz 2011, o 01:01

ky pisze: jak nie umiesz szybko jeździć 90-konną Miatą, to 900 koni tez Ci nie pomoże.
true that.
Jak szybko nie pojedziesz RXem, to STi też nie ;-)

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 9 wrz 2011, o 07:32

Witek, och dzięki za współczucie. Miesiąc po zakupie była stosownie w rowirach WiS-a o Esiego z krzakami zaznajomiona... ;-)
Dolce far niente ;-)

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 9 wrz 2011, o 08:33

Jakoś to tak jest, że są faceci co maluchami objeżdżają na krętych torach lepsze auta.
Przopominam powiedzonko "... rąbek u spódnicy".
ALE ALE ALE! - nie zapominajmuy, że mówimy o atypowych zachowania seksualnych inherentnie splecionych z wątkiem o wizerunku. - JAKI MASZ SAMOCHÓD - TAKI JESTEŚ, mogą sobie pomyśleć ludzie mniej skomplikowani. Tak, czasem i podkreślam CZASEM, to jest prawda, Ja w Mercedesie jestem dziadem. Ale czy bogaty prawnik w RANGE'U za 600tys jest rolnikiem z sukcesem? Co mówi Range o człowieku poza tym, że odniósł sukces finansowy? Co mówi EVO o kobiecie, która nim jeździ jedynie 80? No to, że uważa się za żyletę.

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 9 wrz 2011, o 09:13

Arno, ale bardzo trudno jest właściwie odróżnić postrzeganie kogoś przez pryzmat auta, domu, wakacji, etc.
Zobaczyć jaki człowiek jest w rzeczywistości, a nie na pokaz.

Mam kamienicę, bo mi się podoba, chciałem ją mieć i sram na to, co sąsiad, netoman, fejsbusiak o tym myśli.
MI się podoba i basta, tak jak Tobie wyjazd do Soelden na narty. Ty tego chcesz, bo sprawia Ci to frajdę.

Mogę Ci z nazwiska z mojej wsi pokazać rękoma lekarzy, co muszą bywać za granicą 4 a nie 3 razy, bo inni lekarze tak jeżdżą.
Barometr towarzysko lanserski spada i co?
I dupa. Spada poza TWA.

Ty wiesz, jakie ludzie muszą mieć parcie, żeby potem wpierdalać kanapki na stoku zwinięte z hotelu i herbatę z termosu, ugotowaną na żyletkach pić?
A zapomniałem. Ostatnio się dowiedziałem, że co poniektórzy z "towarzystwa" na ogrzewaniu przycinają.
Kurtka, kocyk i 15 st. w domu.
Ale na Dominikanie był.
Ja pierdziu.... :wall:
Dolce far niente ;-)

WitAce
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: komis

Post 9 wrz 2011, o 09:55

Witek pisze:A Porsche 911 od 20 lat, Porsche 959, Audi TT Audi Quattro, Audi S2, Nissan GTR, Ferrari FF (chyba, że się uprzecie, że to hothacz :mrgreen: )? :roll:
To sa w wiekszosci b. mocne wyjatki (powyzej 400KM) i jeden przypadek przerostu formy nad trescia z proba naprawy napedu na przod w kupetce (Audi TT). Ja mam 230 KM w RX-8, naped na tyl i inaczej sobie nie wyobrazam. Kierowca ze mnie zaden i po prostu nie wylaczam kontroli trakcji, ktora dziala tam tak swietnie, ze pozwala na na prawde niezla zabawe. A jak ja kiedys przerobie na typowe autko do zabawy na torze to moze nawet zaczne wylaczac kontrole trakcji :whistle:

ODPOWIEDZ