chili bez zmianЛукашэнка pisze: Gregski, S-Max 2.0t (203KM) - rodzinny autobus

a na m1 to stac Ciebie, nie mnie ;)
poza tym wiesz, ze nigdy bym na auto takiej kasy nie wywalil.. wole wypozyczyc m3 czy m1 jak mnie najdzie ochota...
chili bez zmianЛукашэнка pisze: Gregski, S-Max 2.0t (203KM) - rodzinny autobus
żyję sobie w necie, kocham fejsbóka bo mi się podoba, chciałem tak i sram na to co sąsiad kamienicznik o tym myśliFUX pisze: Mam kamienicę, bo mi się podoba, chciałem ją mieć i sram na to, co sąsiad, netoman, fejsbusiak o tym myśli.
ja mówię o BMW m!. U mnie dowalilim nieco wiecej i doszedl rabat. Ale za to w pakEcie AMGFUX pisze:Jeżeli od avangardy zaczynałeś, to za bardzo się nie postarałeś...
Wizualnym znaczy się...Arno pisze: Ale za to w pakEcie AMG
no nie wiem na jakiej podstawie tak twierdzisz...gregski pisze:a na m1 to stac Ciebie, nie mnie ;)
rozumiem,gregski pisze:poza tym wiesz, ze nigdy bym na auto takiej kasy nie wywalil.. wole wypozyczyc m3 czy m1 jak mnie najdzie ochota...
Лукашэнка pisze: też nie jestem zwolennikiem kupowania krowy, tylko dlatego, że czasem mam ochotę napić się mleka
Chloru,Chloru pisze:esilon, silniki są francuskie
Chloru pisze: silniki są francuskie
Akurat tego nie byłbym taki pewien. 3000GT to był przekombinowany wynalazek kosmiczny, do czego nawet doszedł producent, stopniowo upraszczając kolejne odsłony tego auta, i łatwo trafić na minę. W tamtych czasach był inny król autostrad: JZ80 aka Supra TT.Лукашэнка pisze: Nawet lepsze niż oryginalne - bo nie psujące się co chwilę![]()
http://otomoto.pl/alfa-romeo-gtv-bardzo ... 47915.htmlAR GTV z niesamowitym silnikiem 3.0 V6 24V
O gustach się nie dyskutuje, więc się nie wypowiemburat pisze: esilon mi się podoba