No rozniesie mnie za moment

http://wiadomosci.onet.pl/1744867,11,item.html
Dodam, że matematyczne wyliczenia pana posła są dla mnie kompletna bzdurą...
Podobnie jak jazda z włączonym silnikiem i bez.Konto usunięte pisze:Bilex, ja nie wiem jak on to policzył, ale chyba jest różnica między jazdą bez, a jazdą ze światłami... Podobnie jak jazda z włączoną klimą i bez.
Piter 35 pisze:Myślę jednak ,że rozdmuchiwanie tego, przez Pana Posła to szczyt debilizmu![]()
wydaje mniesie, że w tym konkretnym przypadku "światłych" jest nieco nie na miejscu.Gal pisze:wnioski światłych posłów
Raczej ciemniakiem wyjątkowym, skoro chce by nastała ciemnośćPiter 35 pisze:Ale przecież to jest " oczywista oczywistość" ,że ten poseł PO jest światłym wybrańcem narodu
Racja.damaz pisze: wydaje mniesie, że w tym konkretnym przypadku "światłych" jest nieco nie na miejscu.![]()
Teraz przypaliłem, że samoloty równieżWRC fan pisze:FUX, pociągi cały rok jeżdżą na światłach
Konto usunięte pisze: Problem świateł na drodze jest sztucznie rozdmuchany. Poseł chciał zaistnieć. Ja tam zawsze palę światła i będę palił. Jak zniosą obowiązek to też się do tego da przyzwyczaić.
damaz pisze: jeśli tak, to dziękuję za odpowiedź zapamiętam i nie będę się już śmiał z pana posła.
jeśli nie, to Eteryczny jednak miał rację i od dziś będę pisał go pogrubioną czcionką jak również skupię się na pomiarach cx pojazdu w funkcji grubości warstwy plaft-robaczków.